Kolačići: Izbor je vaš

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Klikom na gumb 'Prihvati' suglasni ste s primanjem kolačića i slažete se s time da ste pročitali i razumijete izjavu o Privatnosti podataka (dostupna na gumbu 'Saznaj više'). Ova stranica koristi kolačiće. Jedan ili više kolačića koje koristimo je bitno kako bi dijelovi ove web stranice djelovali i već su postavljeni. Možete izbrisati i blokirati sve kolačiće s ove web stranice, ali dijelovi web stranice neće raditi. Da biste saznali više o kolačićima koji se koriste na ovoj web stranici i kako izbrisati kolačiće, pogledajte naša Pravila privatnosti klikom na Saznaj više

Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Sačuvajte svježinu i hranjivost namirnica

- Komentari (0)
Sačuvajte svježinu i hranjivost namirnica

Povrće koje ste marljivo uzgojili u svom vrtu, i suhomesnate proizvode u koje ste uložili puno truda treba kvalitetno pohraniti. Vakuumiranjem održite kvalitetu namirnica duže vremena.

 

Zašto vakuumirati?

Vakuumiranje smanjuje oksidaciju, čime se svježina i postojanost namirnica produžavaju za 4 puta. Vakuumskim pohranjivanjem štedite vrijeme i novac, jedete zdravije i bacate manje hrane u smeće.

Namirnice za zamrzavanje, kao što su svježe meso i sezonsko povrće, najbolje je vakuumirati u nepropusne vakuumske vrećice. Vrećice od posebnih materijala namirnice štite od užeglosti i apsorbiranja mirisa u zamrzivaču. Statusove vrećice za vakuumiranje su najdeblje na tržištu i od certificiranih materijala iz EU. Djeluju sa svim kvalitetnim markama vakuumskih aparata.

Salame, slanina, pršut i ostali suhomesnati proizvodi u vakuumu zadržavaju okus, aromu i teksturu duže od pola godine. Vakuumirajte i spremite na hladno tamno mjesto – nema potrebe za zamrzavanjem. 

 

Pohranjivanje namirnica za svakodnevnu upotrebu

Vakuumske posude izvrsno su rješenje za pohranjivanje namirnica za svakodnevnu upotrebu, poput salata, sira, salame te ostataka obroka. Vaš hladnjak i kuhinjski ormarići bit će uredni i bez miješanih mirisa hrane. Velike vakuumske posude (3 i 4,5 litre) su izvrsne za očišćenu salatu i drugo povrće. Srednje velike vakuumske posude (1, 2 i 4 litre) odlično služe za spremanje ostataka obroka i voća, a najmanje vakuumske kutije (0,5 i 0,8 litara) napunite s grickalicama za djecu ili umakom za tjesteninu.

 

Odaberite dugoročno, odaberite Status

Vakuumska pomagala Status su razvijena i proizvedena u Sloveniji. S više od 26 godina iskustva na području razvoja i proizvodnje, stručnjaci u Statusu znaju kako napraviti vakuumski aparat kojim ćete dugi niz godina kvalitetno spremati suho meso i povrće s vrta.  

Pri odabiru materijala za proizvodnju pomagala je kvaliteta uvijek na prvom mjestu u Statusu. Vakuumske posude izrađene su od iznimno kvalitetnog tritana bez BPA koji je otporan na udarce i ne preuzima mirise i boje iz hrane. To znači da možete istu posudu jednom koristiti za sarmu, a drugi put za voćnu salatu.

Svi Statusovi vakuumski proizvodi su međusobno kompatibilni tako da možete vakuumskim aparatom vakuumirati bilo koju vakuumsku posudu i ostala rješenja za pohranjivanje hrane u vakuumu. 

 

Provjerite i vi što je milijune kupaca širom svijeta uvjerilo da postanu odani korisnici Statusovih pomagala.

Komentari (0)
*
Zatvori