Izbornik
Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Glodalice i blanje

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

EINHELL blanja TE-PL 900

Einhell blanja TE-PL 900 moćan je ručni alat s velikom osovinom za noževe za blanjanje do 3 mm dubine i optimalnim rezultatima blanjanja. Izbacivač strugotine može se postaviti na dvije strane, dok čvrsti aluminijski podlošci s tri utora u obliku slova V za jednostavno blanjanje bridova daju ravne rezultate. Automatska nožica za odlaganje štiti radne dijelove i noževe. Ergonomska ručka i meko prijanjanje osiguravaju sigurno i ugodno držanje. Za brze izmjene noža postoji utor za ključ, a za urednost tijekom rada zaslužna je obujmica za kabel. Proizvod se isporučuje s paralelnim graničnikom, graničnikom dubine za blanjanje rubova do 18mm i TCT nožem za blanjanje (reverzibilni nož).

719,99 kn

MAKITA blanja KP0800

Jednoručna blanja snage 620 W, širina blanjanja: 82 mm, maksimalna dubina utora: 9 mm. Broj okretaja u slobodnom hodu: 17.000 min-1. Ergonomska prednja ručka za jednostavno i ugodno rukovanje. Ergonomski dizajn pruža izvrsnu kontrolu i upravljivost uređaja.

1.499,99 kn

EINHELL blanja TE-PL 850

Električna blanja nudi impresivne performanse za brz i učinkovit rad zbog ekstremno velike dubine pregiba sve do 18 mm i dubine struganja od 3 mm. Njezin ergonomični i praktični dizajn pokazuje mnogo korisnih mogućnosti. Strugotine se izbacuju u lijevo ili desno. TE-PL 850 blanja je opremljena dvostranim noževima presvučenim karbidom koji rezultiraju odličnim rezultatima blanjanja. Aluminijska klizna ploča ostvaruje odlične karakteristike klizanja po drvetu. Graničnik dubine i paralelni graničnik omogućuju izvođenje zahtjevnih poslova s visokom preciznošću. Zamjena noževa je jednostavna, a alat je pohranjen na samom uređaju. Praktična kopča za kabel sprječava habanje kabela. Na ovu blanju je također moguće priključiti usisavač.

599,99 kn

EINHELL glodalica TC-RO 1155 E

Einhell TC-RO 1155 E glodalica je praktičan i snažan alat te nezamjenjiv pomagač ambicioznim uradi sam majstorima kod raznih poslova glodanja. Dubina glodanja je brzo podesiva pomoću okretnog bubnja uz dodatno fino podešavanje. Koristeći elektronsku regulaciju broja okretaja uređaj možete podesiti zahtjevu posla ili materijala. Za lakšu izmjenu glodala jamči blokada osovine, a sam dizajn uređaja povećava stabilnost u radu, a samim time i preciznost. Uz ovaj uređaj se mogu koristiti glodala s prihvatom promjera 6 mm i 8 mm. Moguće je priključiti usisavač pomoću adaptera kako bi održavali čistoću prostora. Uz uređaj se isporučuje paralelni graničnik, kružni graničnik, čahuru za prihvat glodala i alat za izmjenu glodala.

519,99 kn

METABO blanja HO26-82

METABO blanja HO26-82 je lagana, kompaktna univerzalna blanja za obradu drveta, blanja je podesiva po dubini blanjanja i dubina ureza, postolje za blanjanje je aluminijsko lijevano i s V-utorom za jednostavno vođenje uređaja, paralelna vodilica za precizno vođenje blanje, područje hvatanja s ne klizajućom površinom mekog držanja, mogućnost ekstrakcije povezivanjem višenamjenskog usisavača, kutni adapter za izbacivanje iverja za kontrolirano izbacivanje drvene strugotine, tekstilna vreća za prašinu koja se lako isprazni za rad bez uređaja za vađenje, remen na osnovi blanjalice za zaustavljanje stroja i za zaštitu radnog predmeta, jednostavna izmjena oštrica robusnih reverzibilnih noževa za blanjanje od karbida.

2.199,99 kn
Zatvori