Kolačići: Izbor je vaš

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Klikom na gumb 'Prihvati' suglasni ste s primanjem kolačića i slažete se s time da ste pročitali i razumijete izjavu o Privatnosti podataka (dostupna na gumbu 'Saznaj više'). Ova stranica koristi kolačiće. Jedan ili više kolačića koje koristimo je bitno kako bi dijelovi ove web stranice djelovali i već su postavljeni. Možete izbrisati i blokirati sve kolačiće s ove web stranice, ali dijelovi web stranice neće raditi. Da biste saznali više o kolačićima koji se koriste na ovoj web stranici i kako izbrisati kolačiće, pogledajte naša Pravila privatnosti klikom na Saznaj više

Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Glodalice i blanje

Blanje (blanjalica za drvo) su namijenjene za postizanje glatke i ravne drvene površine. Nakon toga drvo može ići na daljnju obradu. Glodalica obrađuje drvo na način da može rezbariti utore, urezivati ili oblikovati rubove. Ostvarite svoje ambicije i ispunite očekivanja vezana za blanjanje ili glodanje drveta.

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

EINHELL blanja TC-PL 750

Električna ručna blanja TC-PL 750 je snažna blanja za struganje do 2 mm dubine, za izradu utora do 10 mm i širinom blanjanja od 82 mm te nudi impresivne performanse za brz i učinkovit rad. Uz ergonomičan i praktičan dizajn električna blanja TC-PL 750 nudi i mnogo korisnih mogućnosti. Integrirana automatska papučica za odlaganje se sama otklapa te tako sprječava oštećenje radnog predmeta ili noža kod odlaganja blanje. Čvrsta aluminijska podloga omogućava postizanje vrhunskih ravnih rezultata obrade površine. Proizvod se isporučuje sa paralelnim vodičem za izradu utora na drvenim površinama karbidnim nožem za blanjanje (reverzibilni nož).

45,90 €

MAKITA glodalica RP0900

Moguće postavljanje naopako prilikom zamjene pribora ili kad nije u uporabi. Usmjerivač može stajati stabilno na četiri rebra na gornjem dijelu kućišta motora. Skala jednostavna za očitavanje za provjeru dubine reza. Poluga za zaključavanje jednostavna za rukovanje. Kada je glava otključana, sigurnosna poluga ostaje i dalje u otpuštenom položaju te ne smeta pri radu. Može izvesti duge ravne rezove s dodatnim setom adaptera za vodilicu i vodilicom. Prekidač jednostavan za upotrebu s desnom rukom na okrugloj dršci. Dubina rezanja se može podešavati u tri faze.

156,00 €

PRAKTIK blanja PT6651

Električna blanjalica Praktik PT6651 za obradu drvenih površina. Učinkovito skida materijal koji obrađujemo te površinu činiti izuzetno ravnom. Ovim alatom je moguće praviti i utore ili urediti rubove predmeta koji obrađujemo. Velikim prednjim gumbom moguće je podesiti dubinu blanjanja. Blanjalica ima dva noža koje je moguće koristiti obostrano.

47,80 €

EINHELL blanja TE-PL 850

Električna blanja nudi impresivne performanse za brz i učinkovit rad zbog ekstremno velike dubine pregiba sve do 18 mm i dubine struganja od 3 mm. Njezin ergonomični i praktični dizajn pokazuje mnogo korisnih mogućnosti. Strugotine se izbacuju u lijevo ili desno. TE-PL 850 blanja je opremljena dvostranim noževima presvučenim karbidom koji rezultiraju odličnim rezultatima blanjanja. Aluminijska klizna ploča ostvaruje odlične karakteristike klizanja po drvetu. Graničnik dubine i paralelni graničnik omogućuju izvođenje zahtjevnih poslova s visokom preciznošću. Zamjena noževa je jednostavna, a alat je pohranjen na samom uređaju. Praktična kopča za kabel sprječava habanje kabela. Na ovu blanju je također moguće priključiti usisavač.

79,63 €

EINHELL blanja TE-PL 900

Einhell blanja TE-PL 900 moćan je ručni alat s velikom osovinom za noževe za blanjanje do 3 mm dubine i optimalnim rezultatima blanjanja. Izbacivač strugotine može se postaviti na dvije strane, dok čvrsti aluminijski podlošci s tri utora u obliku slova V za jednostavno blanjanje bridova daju ravne rezultate. Automatska nožica za odlaganje štiti radne dijelove i noževe. Ergonomska ručka i meko prijanjanje osiguravaju sigurno i ugodno držanje. Za brze izmjene noža postoji utor za ključ, a za urednost tijekom rada zaslužna je obujmica za kabel. Proizvod se isporučuje s paralelnim graničnikom, graničnikom dubine za blanjanje rubova do 18mm i TCT nožem za blanjanje (reverzibilni nož).

124,90 €

EINHELL glodalica TC-RO 1155 E

Einhell TC-RO 1155 E glodalica je praktičan i snažan alat te nezamjenjiv pomagač ambicioznim uradi sam majstorima kod raznih poslova glodanja. Dubina glodanja je brzo podesiva pomoću okretnog bubnja uz dodatno fino podešavanje. Koristeći elektronsku regulaciju broja okretaja uređaj možete podesiti zahtjevu posla ili materijala. Za lakšu izmjenu glodala jamči blokada osovine, a sam dizajn uređaja povećava stabilnost u radu, a samim time i preciznost. Uz ovaj uređaj se mogu koristiti glodala s prihvatom promjera 6 mm i 8 mm. Moguće je priključiti usisavač pomoću adaptera kako bi održavali čistoću prostora. Uz uređaj se isporučuje paralelni graničnik, kružni graničnik, čahuru za prihvat glodala i alat za izmjenu glodala.

69,01 €

MAKITA blanja KP0800

Jednoručna blanja snage 620 W, širina blanjanja: 82 mm, maksimalna dubina utora: 9 mm. Broj okretaja u slobodnom hodu: 17.000 min-1. Ergonomska prednja ručka za jednostavno i ugodno rukovanje. Ergonomski dizajn pruža izvrsnu kontrolu i upravljivost uređaja.

175,00 €

METABO blanja HO26-82

METABO blanja HO26-82 je lagana, kompaktna univerzalna blanja za obradu drveta, blanja je podesiva po dubini blanjanja i dubina ureza, postolje za blanjanje je aluminijsko lijevano i s V-utorom za jednostavno vođenje uređaja, paralelna vodilica za precizno vođenje blanje, područje hvatanja s ne klizajućom površinom mekog držanja, mogućnost ekstrakcije povezivanjem višenamjenskog usisavača, kutni adapter za izbacivanje iverja za kontrolirano izbacivanje drvene strugotine, tekstilna vreća za prašinu koja se lako isprazni za rad bez uređaja za vađenje, remen na osnovi blanjalice za zaustavljanje stroja i za zaštitu radnog predmeta, jednostavna izmjena oštrica robusnih reverzibilnih noževa za blanjanje od karbida.

291,99 €

PRAKTIK glodalica PT6120

Glodalica je svestran i nezamjenjiv alat kada su u pitanju glodanja, oblikovanja i slični poslovi u drvetu. Prihvatom raznih profila glodala moguće je drvo obraditi na različite načine. Podešavanje dubine glodanja je jednostavno i precizno zahvaljujući mogućnosti preciznog podešavanja (milimetarska skala). Brzinu glodanja je moguće elektronski kontrolirati i namjestiti na željen broj okretaja. Uz alat dolazi i pribor: vodilica, šestar, nastavak za usisavanje i ključ za izmjenu glodala.

59,00 €
Filteri
Zatvori