Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Ostali kuhinjski uređaji

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

BEPER kuhalo za Hot Dog P101CUD501

Idealan kuhalo za pripremu hrenovki, zahvaljujući mogućnosti kuhanja hrenovki na pari i grijaču od nehrđajućeg čelika za zagrijavanje kruha. Neprianjajući spremnik za vodu s indikatorom razine MAX. Plastični aparat za kuhanje na pari i poklopac, oba se mogu ukloniti radi lakšeg čišćenja. Također je odličan za kuhanje jaja i povrća na pari. Tipka za uključivanje/isključivanje i neklizajuće noge.

29,86 €
Najniža cijena u 30 dana:

39,82 €

BEPER pekač kokica P101CUD050

Aparat za pečenje kokica s neljepljivom grijaćom posudom promjera 22 cm. Idealan je za brzu pripremu do 75 grama kokica za oko 5 minuta. Prozirni poklopac pretvorit će se u veliku zdjelu za udobno posluživanje kokica cijeloj obitelji. Miješalica od nehrđajućeg čelika koja se automatski okreće ravnomjerno raspoređuje zrna kukuruza i ulje (ili maslac) tijekom kuhanja. Jednostavan za korištenje, s tipkom za uključivanje i stabilnim ne klizajućim nožicama. Mjerna čašica uključena.

49,11 €

BOSCH cjedilo za agrume MCP3000N

Cjedilo za agrume VitaPress kompaktna cjediljka za agrume s velikom, odvojivom posudom za sok i optimalnim iskorištavanjem voća. Automatsko pokretanje: automatski počinje s cijeđenjem soka kad pritisnete voće na stožac. Poseban stožac na pritisak: jamči maksimalno cijeđenje soka iz velikog i malog voća. EasyStorage: praktična pohrana kabla i pokrov za zaštitu od prašine. Jednostavno čišćenje zahvaljujući dijelovima koji se mogu prati u perilici posuđa. Veliki uklonivi spremnik: kapacitet od 800 ml za velike količine soka.

26,00 €

BOSCH cjedilo za agrume MCP72GPB

Elegantno 2u1 cjedilo za citruse: iscijedite vaš sok izravno u stakleni vrč i poslužite ga. Dvije mogućnosti cijeđenja: upotrijebite stakleni vrč (1,0 l) za velike količine i spremnik za sok za manje količine. Automatsko pokretanje: automatski počinje s cijeđenjem soka kad pritisnete voće na stožac. Poseban stožac na pritisak: jamči maksimalno cijeđenje soka iz velikog i malog voća. Praktična izljevna cijev s funkcijom DripStop sprječava kapljanje nakon cijeđenja soka i prilikom rada ostane čist.

107,00 €

BOSCH cjedilo za agrume MCP72GPW

Cjedilo za agrume, VitaStyle Citro je elegantno 2u1 cjedilo za citruse. Iscijedite vaš sok izravno u stakleni vrč i poslužite ga. Dvije mogućnosti cijeđenja: upotrijebite stakleni vrč (1,0 l) za velike količine i spremnik za sok za manje količine. Automatsko pokretanje: automatski počinje s cijeđenjem soka kad pritisnete voće na stožac. Poseban stožac na pritisak: jamči maksimalno cijeđenje soka iz velikog i malog voća. Praktična izljevna cijev s funkcijom DripStop sprječava kapljanje nakon cijeđenja soka i prilikom rada ostane čist.

107,00 €

BOSCH roštilj kontaktni TCG4104

Bosch roštilj visoke nazivne snage od 2000 W za brzo grijanje i dosljednu toplinsku snagu. Velika površina roštilja: 328x238 mm. Promjenjiva postavka temperature s ugrađenom funkcijom uključivanja/isključivanja (ON/OFF). Različite mogućnosti korištenja zahvaljujući opciji tri različita položaja roštilja: zatvoreno poput kontaktnog roštilja, otvoreno poput stolnog roštilja ili poput roštilja s gornjim ili donjim grijanjem. Stalno prilagodljiv termostat pojednostavljuje postavljanje idealne temperature za svako jelo. Roštilj ploče s odvodom za masnoće i dvije posude za njezino skupljanje. Uklonjive roštilj ploče od aluminija s premazom protiv prianjanja, a mogu se prati u perilici posuđa. Izuzetno visoka snaga od 2000 W - za brzo grijanje i konstantno održavanje topline.

101,00 €

BOSCH roštilj kontaktni TCG4215

Bosch roštilj visoke nazivne snage od 2000 W za brzo grijanje i dosljednu toplinsku snagu. Velika površina roštilja: 328x238 mm. Različite mogućnosti korištenja zahvaljujući opciji tri različita položaja roštilja: kontaktni roštlj, stolni roštilj te gornje i donje grijanje za pečenje. Savršeni rezultati pečenja uvijek su osigurani: omogućuje ih odvojeno podešavanje temperature za gornju i donju roštilj ploču. Roštilj ploče s odvodom za masnoće i dvije posude za njezino skupljanje. Vatrostala posuda za pripremu gratin jela i kolača. Profesionalno opremljen s dva odvojena prekidača temperature za gornju i donju ploču. Multifunkcionalan: gornje i donje grijanje za roštiljanje, pečenje i održavanje jela toplima. Dodatni pribor: pladanj za gratiniranje i pečenje

137,00 €

BOSCH roštilj kontaktni TFB3302V

Bosch roštilj visoke nazivne snage od 1800 W za brzo grijanje i dosljednu toplinsku snagu. Velika površina roštilja: 310x220 mm. Promjenjiva postavka temperature s ugrađenom funkcijom uključivanja/isključivanja (ON/OFF). Različite mogućnosti korištenja zahvaljujući opciji tri različita položaja roštilja: zatvoreno poput kontaktnog roštilja, otvoreno poput stolnog roštilja ili poput roštilja s gornjim ili donjim grijanjem.

80,00 €

BOSCH toster TAT3P423

Bosch kompaktni toster DesignLine, crna boja. Za 2 tosta. Ugrađena rešetka za zagrijavanje koja se može sklopiti. Funkcija podgrijavanja: ponovno zagrijava vaš tost, koji tako postaje hrskaviji i ukusniji. Jednakomjerno pečenje s automatskim centriranjem kruha. High Lift: jednostavno uklanjanje čak i malih kriški kruha. Automatsko isključivanje: zaustavlja toster kada kruh zaglavi.

57,00 €

BOSCH toster TAT3P424

Ugrađena rešetka za zagrijavanje koja se može sklopiti. Funkcija podgrijavanja: ponovno zagrijava vaš tost, koji tako postaje hrskaviji i ukusniji. Jednakomjerno pečenje s automatskim centriranjem kruha. High Lift: jednostavno uklanjanje čak i malih kriški kruha Automatsko isključivanje: zaustavlja toster kada kruh zaglavi.

57,00 €

BOSCH toster TAT4P429

Kompaktni toster, DesignLine, copper. Ugrađena rešetka za zagrijavanje koja se može sklopiti. Funkcija podgrijavanja: ponovno zagrijava vaš tost, koji tako postaje hrskaviji i ukusniji. Jednakomjerno pečenje s automatskim centriranjem kruha. High Lift: jednostavno uklanjanje čak i malih kriški kruha. Automatsko isključivanje: zaustavlja toster kada kruh zaglavi.

61,00 €

BOSCH toster TAT5P420

Ugrađena rešetka za zagrijavanje koja se može sklopiti. Funkcija podgrijavanja: ponovno zagrijava vaš tost, koji tako postaje hrskaviji i ukusniji. Jednakomjerno pečenje s automatskim centriranjem kruha. High Lift: jednostavno uklanjanje čak i malih kriški kruha Automatsko isključivanje: zaustavlja toster kada kruh zaglavi.

66,00 €

BOSCH toster TAT8611

Ugrađena rešetka za zagrijavanje koja se može sklopiti. Funkcija podgrijavanja: ponovno zagrijava vaš tost, koji tako postaje hrskaviji i ukusniji. Jednakomjerno pečenje s automatskim centriranjem kruha. High Lift: jednostavno uklanjanje čak i malih kriški kruha. Izbor IndividualRoast: devet razina pečenja za pojedinačno uživanje i različite vrste kruha. .

110,00 €

ELECTROLUX roštilj ETG340

Electrolux roštilj radne snage od 2200 W. Integrirana odvojiva plitica za skupljanje tekućine. Uživajte s obitelji i prijateljima u izvanrednoj roštiljadi i pečenoj hrani u svom domu. Zahvaljujući plitici za skupljanje masnoće, možete roštiljati bilo koje namirnice bez dima i masti.

79,50 €

ELIT peka električna EP-32

Električna peka vam omogućava jednostavnu i brzu pripremu jela od mesa, povrća, pizza, bureka. Kapacitet: 32 l, s gornjim i donjim grijačem s mogućnosti kombiniranja. U isporuci s okruglim pladnjom za pečenje.

62,38 €

ELIT peka električna EP-42

Električna peka vam omogućava jednostavnu i brzu pripremu jela od mesa, povrća, pizza, bureka. Kapacitet: 42 l, s gornjim i donjim grijačem s mogućnosti kombiniranja. U isporuci s okruglim pladnjom za pečenje.

79,63 €
Filteri
Min: 6,00 € Max: 266,00 €
kn6 kn266
Zatvori