Kolačići: Izbor je vaš

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Klikom na gumb 'Prihvati' suglasni ste s primanjem kolačića i slažete se s time da ste pročitali i razumijete izjavu o Privatnosti podataka (dostupna na gumbu 'Saznaj više'). Ova stranica koristi kolačiće. Jedan ili više kolačića koje koristimo je bitno kako bi dijelovi ove web stranice djelovali i već su postavljeni. Možete izbrisati i blokirati sve kolačiće s ove web stranice, ali dijelovi web stranice neće raditi. Da biste saznali više o kolačićima koji se koriste na ovoj web stranici i kako izbrisati kolačiće, pogledajte naša Pravila privatnosti klikom na Saznaj više

Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Dostava

Brza i pouzdana dostava

Više o našoj usluzi dostave možete dobiti na besplatnom telefonu 0800 200 097 ili e-mail adresi webshop@alles.hr.

UVJETI DOSTAVE

Dostavu od prodavatelja do kupca vrši dostavna služba koju je odabrao Alles d.o.o. na cijelom teritoriju Hrvatske.

Vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač ne dostavlja robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu.

CIJENA DOSTAVE

Cijena dostave ovisi o veličini i težini kupljene robe po pošiljci te lokaciji dostave. Količine moraju biti primjerene za upotrebu u jednom kućanstvu.

Cijene dostave za kopno:

 •   5,00 €
 •   8,00 €
 • 10,00 €
 • 15,00 €
 • 25,00 €
 • 33,00 €

Za dostavu na otoke obračunava se posebna naknada koja je iskazana na trećem koraku kupnje ('Metoda dostave').

Dostava za sve narudžbe iznad 250,00 € je besplatna, za dostavu na kopno.

Naručene artikle moguće je i osobno preuzeti u trgovini Alles, Industrijska 40, Požega, bez naknade.

U slučaju promocije u vidu besplatne dostave koja se odnosi na pojedine artikle, besplatna dostava odnosi se samo na artikle koji su uključeni u promociju, dok se za sve druge kupljene artikle dostava naplaćuje prema cjeniku.

ROK ISPORUKE

Rok dostave: 1 – 7 radnih dana na bilo koju adresu u Hrvatskoj, osim na otoke gdje dostava dolazi u roku od 3 - 15 radnih dana. 

Na sljedeće otoke nije moguća dostava: Brbinj Savar, Božava, Dragove, Zverinac, Polje, Soline, Veli Rat, Verunić, Rivanj, Sestrunj, Brgulje, Molat, Zapuntel, Ist, Premuda, Silba, Olib, Ilovik, Susak, Unije.
Moguće je dogovoriti preuzimanje robe u trajektnom pristaništu na kopnu.
Ukoliko nakon internet kupnje tijekom telefonskog razgovora vezanog za dogovor oko mjesta dostave za ove navedene otoke ne bude postignut dogovor, tada stranka ima pravo odustati od kupnje ne navodeći razlog odustajanja i bez ikakvih troškova.

 

NAPOMENE:

 • Alles d.o.o. se obvezuje proizvode adekvatno pakirati za prijevoz robe.  
  Pod adekvatnim pakiranjem pošiljke podrazumijeva se stavljanje sadržaja pošiljke u odgovarajuću ambalažu (omot, kutiju, kovčeg i sl.) zbog sprječavanja oštećenja ili umanjenja njenog sadržaja ili sadržaja drugih pošiljaka za vrijeme prijevoza.
  Pakiranje mora odgovarati sadržaju i obliku pošiljke, veličini, masi i vrijednosti pošiljke te uvjetima i duljini relacije na koju se prenosi.
 • U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.
 • Alles d.o.o zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako je kreditna/debitna kartica neispravna ili se ne može autorizirati.
 • Alles d.o.o zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako postoji sumnja u prijevaru, ako pri tome elektroničkom poštom ili telefonskim pozivom obavijesti kupca.
 • Alles d.o.o zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako nije moguće kontaktirati kupca.
 • Alles d.o.o zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako je adresa nepostojeća ili se iz danih podataka ne može dostaviti proizvod na tu adresu.
 • Alles d.o.o ne odgovara za eventualnu štetu prouzročenu ne realiziranjem narudžbe.

 

PARTNERI

    

Zatvori