Izbornik
Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Ostali uređaji za osobnu njegu

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

GRUNDIG set za manikuru i pedikuru MA5820

Grundig set za manikuru i pedikuru sadrži četiri safirne brusilice – okruglu safirnu brusilicu, malu safirnu stožastu brusilicu, safirnu disk brusilicu i veliku safirnu stožastu brusilicu, nastavak za potiskivanje kožice, četkicu za poliranje i nastavak za uklanjanje zanoktica. Dvije podesive brzine za optimalni tretman njege noktiju. Kozmetička torbica za pohranu.

249,00 kn

GRUNDIG ultrasonični uređaj za čišćenje UC6620

Grundig ultrasonični uređaj za čišćenje snage 50 W osigurava nenadmašnu čistoću. Samo zato što nešto izgleda čisto, to ne znači da je higijenski čisto. Grundig ultrasonični uređaj za čišćenje osigurava upravo to, pružajući izrazito intenzivno, a opet nježno čišćenje. Izvrstan je za čišćenje brijaćih glava i nastavaka za podrezivanje, četkica za zube, proteza, naočala, pribora za jelo itd. S integriranim timerom za 90, 180, 280, 380 i 480 sekundi rada, veliki spremnik za vodu od nehrđajućeg čelika: 500 ml.

399,00 kn 299,25 kn

GRUNDIG ultrasonični uređaj za čišćenje UC5620

Grundig ultrasonični uređaj za čišćenje snage 50 W osigurava nenadmašnu čistoću. Samo zato što nešto izgleda čisto, to ne znači da je higijenski čisto. Grundig ultrasonični uređaj za čišćenje osigurava upravo to, pružajući izrazito intenzivno, a opet nježno čišćenje. Izvrstan je za čišćenje brijaćih glava i nastavaka za podrezivanje, četkica za zube, proteza, naočala, pribora za jelo itd. S integriranim timerom za 5 minuta rada, veliki spremnik za vodu od nehrđajućeg čelika: 500 ml.

349,00 kn 261,75 kn

GRUNDIG sauna za njegu lica FS4820

Set se sastoji od maske za čišćenje cijelog lica, maske za nos za poseban tretman područja nosa i usta te od mjerne posude. Koristite digitalni zaslon za podešavanje intenziteta, odnosno temperature pare (visoka/niska/pulsiranje). Timer signalizira kraj postavljenog vremena (10 do 30 minuta uz 5 postavki). Osnažujuća para povećava dotok krvi, olakšava uklanjanje nečistoća i otvara pore. Zahvaljujući tome kozmetički proizvodi prodiru još dublje u kožu za bolje rezultate.

249,00 kn
Zatvori