Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Dronovi

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

JJRC dron H36 SIVI

Može se reći da H36 posjeduje sva svojstva 4-osnih zrakoplova što biste htjeli: 2.4G bežični kontroler, visoko/nisku promijenu brzine, te izvanredan dizajn modela. Dron ima domet od 15 m, vrijeme letenja: 4 minute. Funkcije: gore/dolje, naprijed/nazad, skretanje lijevo/desno, naginjanje lijevo/desno, preokretanje, headless način, povratak u bazu.

199,00 kn 109,45 kn

JJRC dron s kamerom H60 ZELENI

JJRC H60 dron dolazi u zabavnoj zelenoj boji i opremljen je s HD kamerom rezolucije 720p. Ovaj dron je opremljen WiFi-om pa možete pratiti snimku svog drona na svom mobilnom telefonu. Instalirajte si aplikaciju i krenite. Ovaj mini dron je stabilan u zraku i u mogućnosti je izvesti 3D okrete te ostati stabilan u zraku. Headless mode je način rada da dron se orijentira uvijek prema vašem daljinskom upravljaču i prema tome određuje prednju stranu, bez obzira koliko je udaljen. JJRC H60 dron ima gravity kontrolni senzor omogućava upravljanje jednom rukom te vam omogućava jednostavno upravljanje tako da naginjete svoj pametni telefon.

499,00 kn 299,40 kn

SPEEDLINK dron RACING GAME

Mini dron - quadcopter za utrke po zračnim stazama. Zahvaljujući svojoj težini, mali dron je u zraku super okretan. Dron ima ugrađeni žiroskop za stabilizaciju u svakom položaju i okruženju. Užitak leta sa integriranom funkcijom okretanja je zajamčen.

349,99 kn
Zatvori