Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Regulatori vlažnosti zraka

Poboljšajte kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru svoga doma. Zrak u kući ili stanu može biti zagađen česticama koje ispuštaju razni uređaji. Zagađivači poput prašine, plijesni i kemikalija mogu znatno utjecati na naše zdravlje. U ponudi je električni sakupljač vlage, odvlaživač zraka, pročišćivač zraka i monitor temperature i vlažnosti.

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

ELECTROLUX pročiščivać zraka PA91-404GY

PURE A9 pročišćivač zraka prilagođava se promjenama u vašem okruženju. Sadrži HEPA filtraciju i sposoban je filtrirati do 99,5 % onečišćujućih tvari u zraku veličine samo 0,3 mikrona. PUREi A9 preporučuje se za sobe veličine do 129 m2. S minimalnom razinom buke od samo 17 dB (A) Pure A9 radi tako tiho da ćete ga teško primijetiti. Čak i pri maksimalnoj brzini razina buke je samo 49 dB (A), tiša je od vašeg razgovora kod kuće. Dimenzije (VxŠxD): 56,5 x 31,5 x 31,5 cm.

499,90 €

HISENSE odvlaživač zraka D16CW

Hisense odvlaživač zraka D16CW je savršen uređaj u borbi protiv suvišne vlage i stvara savršenu atmosferu u prostoriji u kojoj se nalazi i ujedno smanjujete i vjerojatnost razvijanja plijesni te prostor čini ugodnijim i zdravijim za boravak.

212,49 €
Najniža cijena u 30 dana:

249,99 €

HYUNDAI odvlaživač zraka HDR 30 VA

Hyundai odvlaživač zraka HDR 30 VA je novost u bogatom asortimanu Hyundai uređaja. Ovaj uređaj je savršen u borbi protiv suvišne vlage i stvara savršenu atmosferu u prostoriji u kojoj se nalazi. Hyundai odvlaživača zraka ujedno smanjujete i vjerojatnost razvijanja plijesni te prostor čini ugodnijim i zdravijim za boravak.

239,20 €
Najniža cijena u 30 dana:

299,00 €

HYUNDAI odvlaživač zraka HDR 50 VA

Hyundai odvlaživač zraka HDR 50 VA je novost u bogatom asortimanu Hyundai uređaja. Ovaj uređaj je savršen u borbi protiv suvišne vlage i stvara savršenu atmosferu u prostoriji u kojoj se nalazi. Hyundai odvlaživača zraka ujedno smanjujete i vjerojatnost razvijanja plijesni te prostor čini ugodnijim i zdravijim za boravak.

295,20 €
Najniža cijena u 30 dana:

369,00 €

MASTER isušivač zraka DH712

Isušivači/odvlaživači zraka se koriste tamo gdje postoji višak vlage. Visoki kapacitet isušivanja i kontinuiran rad u otežanim uvjetima. Primarna upotreba u kućama, stanovima, apartmanima i uredima. Kućni modeli DH serije imaju atraktivno kućište sa digitalnim displejom. Male su težine i idealni za upotrebu u stambenim objektima, uredima i manjim arhivima. Pouzdani su u radu i jednostavni za uporabu i održavanje.

246,60 €
Najniža cijena u 30 dana:

274,00 €

MASTER isušivač zraka DH720

Isušivači/odvlaživači zraka se koriste tamo gdje postoji višak vlage. Visoki kapacitet isušivanja i kontinuiran rad u otežanim uvjetima. Primarna upotreba u kućama, stanovima, apartmanima i uredima. Kućni modeli DH serije imaju atraktivno kućište sa digitalnim displejom. Male su težine i idealni za upotrebu u stambenim objektima, uredima i manjim arhivima. Pouzdani su u radu i jednostavni za uporabu i održavanje.

425,25 €
Najniža cijena u 30 dana:

472,50 €

DYSON Pure & Cool Link TP02

Ventilator koji pročišćuje zrak i hladi. Snaga motora (min/max): 6 W / 56 W, 10 stupnjeva. Upravljanje putem Dyson link aplikacije – informacije vezane zu pročišćavanje zraka, status filtera, daljinsko upravljanje i ostale funkcije. Pročišćuje i hladi cijelu dnevnu sobu (cca 30 m2).

318,43 €
Najniža cijena u 30 dana:

398,04 €

GORENJE odvlaživač D16M

Odvlaživač zraka za prostore do 44 m2, dimenzije uređaja 350x510x245 mm i neto težine 14 kg.

198,95 €

GORENJE odvlaživač D20M

Odvlaživač zraka manjih dimenzija i super tih za površine min-max (m²): 37-52, dimenzije (ŠxVxD): 350 x 510 x 245 mm. Elektronsko upravljanje omogućava odabir između tri načina rada: SmartDry, kontinuirano odvlaživanje i SmartDehumidifying. Mjerač vremena možete postaviti na 24 sata te birati između tri brzine ventilatora.

204,38 €

GORENJE pročišćivač zraka AP350

Pročišćivač zraka sa HEPA filterom uklanja do 99,95% čestica iz zraka, uključujući pelud i izlučevine grinja. Tajmer osigurava da će se pročistač automatski isključiti u željeno vrijeme (nakon 1, 2, 4 ili 8 sati), obavještavajući ga ugodnim zvučnim alarmom. LED zaslon, uporabna površina min-max (m²): 45, širina proizvoda: 360 mm, visina proizvoda: 554 mm, dubina proizvoda: 200 mm.

212,34 €

HYUNDAI odvlaživač zraka HDR 20 WIVA

Hyundai odvlaživač zraka HDR 20 WIVA je novost u bogatom asortimanu Hyundai uređaja. Ovaj uređaj je savršen u borbi protiv suvišne vlage i stvara savršenu atmosferu u prostoriji u kojoj se nalazi. Hyundai odvlaživača zraka ujedno smanjujete i vjerojatnost razvijanja plijesni te prostor čini ugodnijim i zdravijim za boravak.

249,00 €

MI monitor temperature i vlažnosti 2

Mi senzor temperature i vlažnosti, detektira i bilježi temperaturu i vlažnost okoline u stvarnom vremenu. Pomoću aplikacije možete provjeriti trenutne i povijesne podatke putem bluetooth tehnologije. Na temelju otkrivenih promjena temperature ili vlažnosti, može obavljati automatsku kontrolu nad ostalim pametnim uređajima, obavljajući tako različite zadatke. Spojite se Vašim pametnim telefonom na uređaj putem bluetooth tehnologije u krugu od 10 metara od uređaja.

9,20 €

TROTEC sušač zraka TTK 51E

Odvlaživač - sušač zraka (16 l / dan) za dom ili ured maksimalne površine do 31 m² / 78 m³. Uređaj ima zaštitu od prekomjernog punjenja i indikator lampicu punog spremnika.

238,90 €

XIAOMI MI pročišćivač zraka AIR PURIFIER 4 PRO EU

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Pro može pustiti i do 8330 l čistog zraka u minuti te ima CADR čestica do 500 m³/h, a prostoriju od 40 m2 možete pročistiti za samo 15 minuta. U potpunosti redizajniran ovaj kompaktan uređaj uzima zrak za svih strana i filtrira sve čestice veličine 0.3 μm i veće. Filter koji uklanja 99,97 % štetnih tvari iz zraka, a sam se vrlo jednostavno mijenja kada vas aplikacija upozori. Dvostruki sustav kruženja zraka omogućava da se pročišćeni zrak distribuira dijelom prostorije pa čak i u udaljenim kutovima. Zrak ide vertikalno gore te ga se raspršuje pod kutom od 360°. Pročišćivač je opremljen OLED zaslonom na kojem će biti prikazane sve bitne informacije, a sučelje je jednostavno za upravljanje. Jednostavnim gumbima za upravljanje prilagodite uređaj svojim potrebama za kvalitetnim zrakom. Također pomoću aplikacije možete upravljati pročišćivačem, postaviti vrijeme uključivanja i isključivanja i povezati ga sa ostalim Mi Smart proizvodima. Zahvaljujući nadograđenom digitalnom LED zaslonu imat ćete prikazane točne podatke o statusu Wi-Fi-ja i načinu rada u stvarnom vremenu.

265,31 €
Zatvori