Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

STATUS UREĐAJI ZA VAKUUMIRANJE

 

Status uređaji za vakumiranje

Uređaji za vakumiranje


Vakuumiranjem produžite postojanost hrane i sačuvajte hranjivost. Pametnim pohranjivanjem hrane bacit ćete manje hrane i uštedjeti značajna financijska sredstva. Izaberite vakuumski aparat koji najbolje odgovara vašim potrebama i upoznajte brojne prednosti vakuumiranja namirnica.

Status posude za vakumiranje

Posude za vakumiranje


Provjerite ponudu inovativnih i kvalitetnih proizvoda koji olakšavaju kuhanje i pohranjivanje hrane, neovisno o tome jeste li iskusan kuhar ili gurmanski entuzijast. Statusova pomagala poznati su kuhinjski uređaji u cijelom svijetu i nagrađeni brojnim nagradama za inovativnost. Odlikuju ih kvalitetni materijali koji garantiraju dugi vijek upotrebe.

 

Zašto vakuumirati?

Vakuumiranje smanjuje oksidaciju čime se svježina i postojanost namirnica produžuju do čak 4 puta. Vakuumskim pohranjivanjem štedite vrijeme i novac, jedete zdravije i bacate manje hrane u smeće.

 

Sustavi za vakuumsko pohranjivanje hrane

 

Suho meso održi svu svoju kvalitetu u vakuumu

Salame, slanina, pršut i ostali suhomesnati proizvodi u vakuumu zadržavaju okus, aromu i teksturu duže od pola godine. Vakuumirajte i spremite na hladno tamno mjesto – nema potrebe za zamrzavanje.

 

Pohranjivanje namirnica za svakodnevnu upotrebu

Vakuumske posude izvrsno su rješenje za pohranjivanje namirnica za svakodnevnu upotrebu, poput salata, sira, salame te ostataka obroka. Vaš hladnjak i kuhinjski ormarići bit će uredni i bez miješanih mirisa hrane. Velike vakuumske posude (3 i 4,5 litre) su izvrsne za očišćenu salatu i drugo povrće. Srednje velike vakuumske posude (1.4 i 2 litre) odlično služe za spremanje ostataka obroka i voća, a najmanje vakuumske kutije (0,5 i 0,8 litara) napunite s grickalicama za djecu ili umakom za tjesteninu.

 

Cijenimo vaše vrijeme

Zaposlene mame najviše će cijeniti mogućnost pripreme obroka unaprijed, bez straha da će namirnice izgubiti hranjivost. Samo zamislite koliko vremena uštedite pri pripremi ručka ako imate pri ruci očišćenu salatu, narezan luk i drugo povrće, meso u marinadi...

 

Odaberite dugoročno, odaberite Status

Vakuumska pomagala Status su razvijena i proizvedena u Sloveniji. S više od 26 godina iskustva na području razvoja i proizvodnje, stručnjaci u Statusu znaju kako napraviti vakuumski aparat kojim ćete dugi niz godina kvalitetno spremati suho meso i povrće iz vrta. Svi Statusovi vakuumski proizvodi su međusobno kompatibilni tako da možete vakuumskim aparatom vakuumirati bilo koju vakuumsku posudu i ostala rješenja za pohranjivanje hrane u vakuumu.

 

 

Kako se koriste uređaji i posude

Zašto koristiti Statusove vakuumske vrećice?


Vakuumske posude za pohranjivanje


 

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici
Zatvori