Vakuumiranje smanjuje oksidaciju čime se svježina i postojanost namirnica produžuju do čak 4 puta. Vakuumskim pohranjivanjem štedite vrijeme i novac, jedete zdravije i bacate manje hrane u smeće.
Salame, slanina, pršut i ostali suhomesnati proizvodi u vakuumu zadržavaju okus, aromu i teksturu duže od pola godine. Vakuumirajte i spremite na hladno tamno mjesto – nema potrebe za zamrzavanje.
Vakuumske posude izvrsno su rješenje za pohranjivanje namirnica za svakodnevnu upotrebu, poput salata, sira, salame te ostataka obroka. Vaš hladnjak i kuhinjski ormarići bit će uredni i bez miješanih mirisa hrane. Velike vakuumske posude (3 i 4,5 litre) su izvrsne za očišćenu salatu i drugo povrće. Srednje velike vakuumske posude (1.4 i 2 litre) odlično služe za spremanje ostataka obroka i voća, a najmanje vakuumske kutije (0,5 i 0,8 litara) napunite s grickalicama za djecu ili umakom za tjesteninu.
Zaposlene mame najviše će cijeniti mogućnost pripreme obroka unaprijed, bez straha da će namirnice izgubiti hranjivost. Samo zamislite koliko vremena uštedite pri pripremi ručka ako imate pri ruci očišćenu salatu, narezan luk i drugo povrće, meso u marinadi...
Vakuumska pomagala Status su razvijena i proizvedena u Sloveniji. S više od 26 godina iskustva na području razvoja i proizvodnje, stručnjaci u Statusu znaju kako napraviti vakuumski aparat kojim ćete dugi niz godina kvalitetno spremati suho meso i povrće iz vrta. Svi Statusovi vakuumski proizvodi su međusobno kompatibilni tako da možete vakuumskim aparatom vakuumirati bilo koju vakuumsku posudu i ostala rješenja za pohranjivanje hrane u vakuumu.
Industrijska 40
34000 Požega
RADNO VRIJEME POSLOVNICE:
PON - SUB: 07:00 - 20:00
NED: zatvoreno
Prikazane cijene preračunate su po službenom tečaju u iznosu 1 EUR = 7,53450 HRK.
Prijavite se na naš newsletter kako biste bili informirani o našim najnovijim proizvodima i promocijama.