Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Mrežna oprema

Mrežna oprema: ruter i pojačivač signala rutera. Jednostavni za korištenje, osiguravaju jak signal. Brendovi: Xiaomi, Tp-Link.

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

MI WiFi Range Extender pojačivač signala PRO EU VERSION

Pojačajte svoju bežičnu mrežu! Mi Wi-Fi Range Extender Pro se bežično povezuje na vaš usmjerivač te pojačava i proširuje bežični signal u svaki kutak kuće - čak i na ona teško dostupna mjesta poput kupaonice, balkona, spavaće sobe. To osigurava povećanu pokrivenost i pouzdanost brzog Interneta za uređaje poput prijenosnika, tableta, pametnih telefona, igraćih konzola i pametnih televizora.

18,58 €

TP-LINK pojačalo TL-WA860RE

TP-Link bežični pojačivač dometa (Universal Range Extender) 300Mbps, (2.4GHz), 802.11b/g/n, 1×RJ45 10/100, 2 vanjske antene, range extender tipka, dodatna utičnica.

31,20 €

TP-LINK pojačivač signala RE-190 AC750

TP-Link pojačivač signala - pojačava bežični signal na prethodno nedostupna područja ili područja koja su teško povezana. Kompatibilan s Wi-Fi uređajima 802.11 b/g/n i 802.11ac, dvopojasne brzine do 750Mbps, minijaturna veličina i zidni dizajn olakšavaju postavljanje i fleksibilno kretanje.

33,00 €

TP-LINK pojačivač signala RE-200 AC750

TP-Link pojačivač signala - prijenos podataka 5GHz: Do 433Mbps, 2.4GHz: Do 300Mpbs, IEEE802.11ac, 3 integrirane antene.

33,18 €

XIAOMI MI router 4A bijeli

Uživaj u bežičnoj povezanosti i dual band brzini od 1167 Mbps koja ti omogućuje brže i ugodnije iskustvo surfanja uz Xiaomi Mi Router 4A. Uređaj sadrži 4 vanjske antene kako bi signal putovao bolje i učinkovitije čak i u složenijem okruženju. 64 MB memorije osigurat će sigurnu i stabilnu povezanost i do 64 uređaja, a uređajem se može upravljati i na daljinu putem aplikacije. Uz opciju Smart Connect uređaji će se automatski povezati na najučinkovitiju Wi-Fi mrežu, a uređaj ima i integrirani pojačivač signala kako bi veza u svakom trenutku bila stabilna i široko pokrivena. Također, tu je i inteligentni algoritam za ispravljanje grešaka u povezivanju koji rješava probleme slabih signala i osigurava učinkovitiji prijenos podataka. Ugrađeni sigurnosni sustav sprječava neovlaštene pokušaje pristupa mreži te nudi i opciju roditeljskog nadzora.

25,00 €

Mi router 4A Gigabit Edition

XIAOMI MI ruter podržava frekvencije 2.4 GHz i 5 GHz, pogoni ga dvojezgreni MT7621A MIPS 880MHz procesor, 4 antene osiguravaju jak signal, ugrađeno pojačalo, dvostruki čip za odvođenje topline, upravljajte mrežnim postavkama putem aplikacije MiWiFi na Android i iOS platformi. Jednostavan za korištenje i konfiguriranje.

37,03 €

Xiaomi Mi Router 4C

Pristupačni Xiaomi ruter za standardnu ​​upotrebu u manjim stanovima i uredima. Svaka se aplikacija može nositi s jednostavnim postavkama na telefonu ili putem preglednika na računalu. Četiri vanjske antene osiguravaju solidan domet. Usmjerivač prenosi WiFi na frekvenciji od 2,4 GHz, što je najčešće korištena frekvencija. Podaci se mogu prenositi brzinom do 300 Mbps. Ruter ima dva LAN priključka za kabelsku vezu s televizorom ili konzolom, na primjer, i jedan WAN priključak za povezivanje usmjerivača (internetski izvor). Sva tri porta podržavaju 10/100 Mbps.

19,78 €

XIAOMI MI WiFi Range Extender pojačivač signala AC1200

WiFi Range Extender omogućuje vam povećanje i poboljšanje vašeg postojećeg WiFi signala. Dvostruki pojasevi od 2,5 GHz i 5 GHz postižu kombiniranu brzinu do 1200 Mbps, učinkovito uklanjajući mrtve zone WiFi-a. Osigurajte optimalnu vezu s pametnim indikatorom signala koji vam jednostavnom oznkom u bojama pomaže pronaći najbolje mjesto za optimalnu pokrivenost.

23,00 €
Zatvori