Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Kupaonski namještaj

Kupaonski namještaj dostupan je u različitim veličinama, oblicima i stilovima. Tuš kabine su postale popularan odabir u modernim kupaonicama. U ponudi ćete pronaći kupaonsko ogledalo, kupaonski ormarić i druge proizvode. Odaberite namještaj za kupaonicu koji zadovoljava vaše potrebe i usklađen je sa stilom vaše kupaonice.

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

ANA 80 ormarić donji

Donji ormarić kupaonskog kompleta ANA u dekoru bijeli sjaj. Fronte MDF obložen PVC folijom u dekoru bijeli sjaj, a korpus mat bijeli iveral. Ugradbeni keramički umivaonik. Prodaje se bez sifona. Hrvatska proizvodnja.

232,26 €

ARMAL kupaonska garnitura SIMPLY

Kupaonska garnitura širine 60 cm. Stojeći element s vratima i umivaonikom, Soft-close, ogledalo sa rasvjetom i ormarićem.

319,00 €

ARMAL tuš kabina polukružna DOMINO 90

Polukružna tuš kabina dimenzija 90 x 90 x 190 cm od kaljenog mutnog stakla debljine 6 mm i aluminijskih bijelih profila.

371,62 €

DOMINO tuš kabina polukružna A-SP390

Armal Domino luksuzna linija sa staklom debljine do 6 mm i visine 190 cm. Liniju Domino karakteriziraju moderan dizajn, visokokvalitetni mesingani kotači sa sustavom dvostrukih vodilica, elegantne metalne ručke, jednostavna montaža i sigurnosno staklo. Inovativni sustav montaže kabine bez vijaka. Glatki rad kliznih vrata osiguravaju visokokvalitetni mjedeni kotači s dvostrukim sustavom vođenja U svim kabinama serije DOMINO ugrađena su tuš vrata na meko zatvaranje.

345,00 €

IRIS ogledalo B16

Iris ogledalo veličine 50x70 cm.

21,23 €

ISLA Kupaonski ormarić zidni + umivaonik

Donji PVC kupaonski ormarić. Konzola, za zidnu montažu. Dvije ladice s glatkim mehanizmima. Umivaonik od bijelog porculana. Vodootporan. Drveni detalji iznimno su moderni i poželjni u interijerima kupaonica. Kao odraz inovativnih tehnologija, ovaj model kupaonskog namještaja je među preferiranim dizajnerskim prijedlozima. Izrađen je u potpunosti od vodootpornog materijala.

384,89 €

KOLPA tuš kabina polukružna SQ LINE TKP 90

Polukružna tuš kabina SQ line elegantnog dizajna dostupna je u dvije dimenzije. Sastoji se od dvoja kliznih vrata i dvije fiksne stranice. Kabina je od kaljenog prozirnog stakla debljine 5 mm. Vratna krila na kugličnim ležajevima omogućuju tihi rad kliznih vrata. Vrata se mogu skidati i tako omogućavaju lakše čišćenje. Napomena: Tuš kada i unutarnji sadržaj u kabini nisu uključeni.

376,00 €

KOLPA tuš kabina TKK 90/CH SQ LINE SILVER

Kutna tuš kabina. Odvojiva vratna krila na kugličnim ležajevima koja omogućavaju lakše čišćenje. Dimenzije: 90x90x190 cm. Boje: Bijela/srebrna, kaljeno staklo.

375,00 €

Kupaonski ormarić ANA VOV

Bočni ormarić kupaonskog kompleta ANA u dekoru bijeli sjaj. Fronte MDF obložen PVC folijom u dekoru bijeli sjaj, a korpus mat bijeli iveral.

158,00 €

Kupaonski ormarić donji TIA 80

Donji ormarić kupaonskog kompleta TIA 80 u dekoru bijeli sjaj. Fronte MDF obložen PVC folijom u dekoru bijeli sjaj, a korpus od iverala u bijeloj boji. Inox ručkice u satin nikl mat boji. Keramički umivaonik uključen u proizvod. Prodaje se bez sifona.

272,00 €

Kupaonski ormarić gornji TIA 80

Gornji ormarić kupaonskog kompleta TIA 80. Fronte ogledalo, a korpus od iverala u bijeloj boji. U ormarić je uključena LED rasvjeta s prekidačem i utičnica.

165,00 €

Kupaonski ormarić TIA 60

Ormarić kupaonski gornji TIA 60. Fronte ogledalo, a korpus od iverala u bijeloj boji. U ormarić je uključena LED rasvjeta s prekidačem i utičnica.

145,00 €

Kupaonski ormarić TIA 60 donji

Kupaonskog ormarić TIA 60 donji u dekoru bodega. Fronte MDF obložen PVC folijom u dekoru bodega, a korpus od iverala u bijeloj boji. Inox ručkica u satin nikl mat boji. Keramički umivaonik uključen u proizvod. Prodaje se bez sifona.

189,00 €

Kupaonsko ogledalo sa LED rasvjetom ICL1398

LED kupaonsko ogledalo Inter Ceramic ICL 1398 promjera 60 cm, serija ALBENA. Zahvaljujući čistom dizajnu, može se kombinirati s različitim interijerima. Ugrađeni gumb za uključivanje/isključivanje LED rasvjete. Metalni okvir. Dizajniran za montažu na zid.

155,28 €

Ormarić kupaonski MONA 590x445

Toaletni ormarić Mona PVC bijeli sa dvostrukim vratima i ugrađena led rasvjetom. Dimenzije ormarića su 590 x 445 mm.

43,80 €

Polica kutna kupaonska SANIA

Kutna kupaonska PVC polica dimenzija 57 x 18,5 cm.

9,00 €
Zatvori