Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Sanitarije

Pravilno odabrane sanitarije pružaju udobnost, ekonomičnost, funkcionalnost i dugotrajnost. U našoj ponudi ćete pronaći tuš kade, umivaonike, tuš set s miješalicom, usponski tuš set, wc školjkePostavljanje slavina u kupaonice može biti ključno za stvaranje funkcionalnog i estetski privlačnog okruženja. Za opremanje kupaonice potražite slavine za umivaonik, slavine za kadu i bide te slavine za tuš.

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

Umivaonik GTL-BA-022

Umivaonik GTL 56 x 43 cm.

30,00 €

ARMAL slavina za kadu START

Armal jednoručna slavina za kadu, tijelo od mesinga i završno kromirana. Slavina ima fiksnu izljevnu cijev i keramičku kartušu promjera 35 mm. Montaža slavine je zidna i vodoravna.

60,00 €

ARMAL slavina za kadu VIOLET

Armal miješalice odličan su odabir za sve stilove uređenja prostora, a serija Violet oduševit će Vas suvremenim dizajnom i jednostavnim linijama. Armal Violet miješalice odličan su odabir za sve kojima je uz vrhunsku izvedbu iznimno važna i estetika. Krom, jednoručna, fleksibilna crijeva, ušteda vode.

86,00 €

ARMAL slavina za tuš kadu START

Armal jednoručna slavina za tuš kadu, svi dijelovi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, a ulošci sadrže keramičke brtve, tako da nećete morati brinuti o njihovoj trajnosti. Posljednji sloj na svim okovima je krom, a ako s njima pažljivo postupate, ostat će sjajni dugi niz godina. Ručke su izrađene od metala što im daje iznimnu izdržljivost. U sve Armalove armature ugrađeni su perlatori koji dodatno doprinose smanjenju potrošnje vode, a time i zaštiti okoliša. Jednostavnost. Kvaliteta. S klasičnim i bezvremenskim dizajnom, linija START pruža vam najbolji omjer cijene i kvalitete.

51,00 €

ARMAL slavina za tuš kadu VIOLET

Armal jednoručna slavina za tuša kadu, tijelo slavine izrađeno je od mesinga sa završnom obradom u kromu, keramička kartuša je projera 35mm, na vodovodnu mrežu spaja se putem priloženih ekscentara. Univerzalnost, dizajn koji ne stari. Ravne linije Violet serije namijenjene su svima koji vole minimalizam i dizajn koji nema rok trajanja.

77,00 €

ARMAL slavina za umivaonik START

Armal jednoručna slavina za umivaonik, tijelo slavine od mesinga, a završna obrada u kromu, keramička kartuša je projera 35mm , priključne fleksibilne cijevi su od inox a(DVGW, KIWA ATA). Izljev slavine je fiksni, montaža je okomita.

50,00 €

ARMAL slavina za umivaonik visoka VIOLET

Armal jednoručna slavina za umivaonik, tijelo slavine od mesinga, a završna obrada u kromu, keramička kartuša je projera 35mm, priključne fleksibilne cijevi su od inox a(DVGW, KIWA ATA). Izljev slavine je fiksni, montaža je okomita. Univerzalnost, dizajn koji ne stari. Ravne linije Violet serije namijenjene su svima koji vole minimalizam i dizajn koji nema rok trajanja.

109,99 €

ARMAL tuš kabina polukružna DOMINO 90

Polukružna tuš kabina dimenzija 90 x 90 x 190 cm od kaljenog mutnog stakla debljine 6 mm i aluminijskih bijelih profila.

371,62 €

ARMAL usponski tuš set JOY

Oprema za tuširanje kreirana za brzi skok pod tuš ili opuštanje bez vremenskog ograničenja.

168,50 €

ARMAL usponski tuš set STREAM

Oprema za tuširanje kreirana za brzi skok pod tuš ili opuštanje bez vremenskog ograničenja.

113,00 €

ARMAL VIOLET SLAVINA ZA BIDE

Armal jednoručna slavina za bide, tijelo slavine od mesinga, a završna obrada u kromu, keramička kartuša je projera 35mm, priključne fleksibilne cijevi su od inox-a (DVGW, KIWA ATA). Izljev slavine je zaokretan. Univerzalnost, dizajn koji ne stari. Ravne linije Armal Violet serije namijenjene su svima koji vole minimalizam i dizajn koji nema rok trajanja.

65,00 €

ARMAL WC školjka viseća SIRIUS

WC školjka bijelog sjaja sa sjedalicom Rimless. Čiste moderne linije. Dubina WC školjke je 50 cm idealne za male prostore. Bezvremenski stil za dugi vijek vaše kupaonice.

133,00 €

BEMIS WC daska Aversa 2201STXU000

Aversa 2201STXU000 dugotrajno je termootporno plastično sjedalo, dizajnirano za univerzalne wc školjke u komercijalnim i stambenim objektima. Ovo sjedalo sadrži šarke od nehrđajućeg čelika sa STA-TITE® patentiranim sustavom pričvršćivanja koji se neće vremenom olabaviti!

23,00 €

BEMIS WC daska HUDSON soft close Ultra-Fix™

Hudson Ultra-Fix™ Silentium® je wc sjedalo dizajnirano za standardne wc školjke. Izrađeno je od American Innova® materijala visoke gustoće što ga čini konzistentnijim od samog drveta. Hudson ima slim dizajn zbog čega izgleda vrlo trendy. Kromirani šarniri daju mu elegantan izgled a funkcija sporog spuštanja sprječava buku i pričepljene prste. Zahvaljujući Ultra-Fix™ maticama wc sjedalo je ultra snažno pričvršćeno na wc školjku čime je onemogućeno svako pomicanje. Slim design, bijela boja, kromirani soft close šarniri, Ultra-fix matica, protuklizni odbojnici.

47,00 €

Držač ručnika 30 cm

Držač ručnika, materijal: plastiak, dimenzije: 29,5 x 9,2 x 3,7 cm.

4,00 €

Držač ručnika okrugli

Držač ručnika okrugli dimenzija 24 x 15,5 x 4,8 cm.

4,50 €
Zatvori