Kolačići: Izbor je vaš

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Klikom na gumb 'Prihvati' suglasni ste s primanjem kolačića i slažete se s time da ste pročitali i razumijete izjavu o Privatnosti podataka (dostupna na gumbu 'Saznaj više'). Ova stranica koristi kolačiće. Jedan ili više kolačića koje koristimo je bitno kako bi dijelovi ove web stranice djelovali i već su postavljeni. Možete izbrisati i blokirati sve kolačiće s ove web stranice, ali dijelovi web stranice neće raditi. Da biste saznali više o kolačićima koji se koriste na ovoj web stranici i kako izbrisati kolačiće, pogledajte naša Pravila privatnosti klikom na Saznaj više

Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

O nama

Tvrtka Alles d.o.o. osnovana je 01.06.1994. i u 100%-tnom je privatnom vlasništvu Thomasa i Vlaste Pandžić.

Osnovna djelatnost je trgovina na veliko i malo elektromaterijalom. Prilikom osnivanja u tvrtci su bili zaposleni samo vlasnici, a danas je zaposleno 94 djelatnika.

Od osnivanja tvrtka Alles d.o.o. imala je nekoliko faza proširivanja u smislu povećanja prodajnog i skladišnog prostora, proširivanja asortimana i zapošljavanja novih djelatnika.

S početnih 20-ak metara kvadratnih poslovnog prostora 1994., došli smo na 3000 m2 poslovnog prostora na prodajnim mjestima ALLES Elektrocentar u Industrijskoj ulici 40, Caffe bar – restoran u Industrijskoj 40, te dodatnih 1500 m2 zatvorenog skladišta.

Tvrtka Alles d.o.o. organizirana je kao kompletna cjelina koja ima zatvoren krug poslovanja: komercijalu, knjigovodstvo, proizvodnju, transport, prodaju i prezentiranje novih proizvoda.

Uz puno rada, truda i dokazivanja tvrtka Alles d.o.o. stekla je veliki ugled kod domaćih i stranih proizvođača, uvoznika i zastupnika inozemnih poduzeća, te smo i sami postali uvoznici određenih grupa proizvoda. Poslovanje temeljimo na bazi kvalitetnih UGOVORA O POSLOVNOJ SURADNJI.

Uz stručne i kvalitetne djelatnike stojimo na usluzi svim našim kupcima i dobavljačima u svakom trenutku.

Zatvori