Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Kuhala vode

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

BOSCH kuhalo vode TWK3A011

Bosch kuhalo za vodu CompactClass, zapremina spremnika: 1.7 l, boja: bijela. Priključna snaga: 2000-2400 W. Dno od nehrđajućeg čelika, zaštita od isušivanja i pregrijavanja.

38,36 €

BOSCH kuhalo vode TWK3A014

Bosch kuhalo za vodu CompactClass, zapremina spremnika: 1.7 l, boja: crvena. Priključna snaga: 2000-2400 W. Dno od nehrđajućeg čelika, zaštita od isušivanja i pregrijavanja.

38,36 €

BOSCH kuhalo vode TWK3P420

Kuhalo za vodu, DesignLine, zapremina spremnika: 1.7 l, srebrne boje, Filtar za kamenac od nehrđajućeg čelika koji se može izvaditi. Dno od nehrđajućeg čelika, grijači su pokriveni. Najjednostavnije dodavanje vode direktno preko otvora za izljevanje. Nogice protiv klizenja za veću stabilnost. Osvijetljen prekidač za uključenje / isključenje. Pokazatelj za šalice: pomaže vam uštedjeti na energiji i vremenu zagrijavanjem samo potrebne količine vode. Optimalan grlić: osmišljen za jednostavno točenje čaja bez prolijevanja i prskanja. Ergonomski rad: jednostavno otvaranje poklopca samo dodirom gumba. Mjerilo vode koje se lako čita: jednostavno očitavanje i savršena vidljivost potrebne količine vode. Trostruka sigurnosna funkcija: Automatsko isključivanje, zaštita od pregrijavanja i kipljenja te isključivanja kod podizanja s podnožja.

58,27 €

BOSCH kuhalo vode TWK3P423

Kuhalo za vodu, DesignLine, zapremina spremnika: 1.7 l, boja: crna. Filtar za kamenac od nehrđajućeg čelika koji se može izvaditi. Dno od nehrđajućeg čelika, grijači su pokriveni. Najjednostavnije dodavanje vode direktno preko otvora za izljevanje. Nogice protiv klizenja za veću stabilnost. Osvijetljen prekidač za uključenje / isključenje.

53,00 €

BOSCH kuhalo vode TWK5P475

Kuhalo za vodu, DesignLine, 1.7 l, Grafitne boje. Uživajte u ljepoti učinkovitosti. Izvanredan dizajn vašoj kuhinji dodajte još jedan dodir elegancije i jamči jednostavno rukovanje. Pokazatelj za šalice: pomaže vam uštedjeti na energiji i vremenu zagrijavanjem samo potrebne količine vode. Optimalan grlić: osmišljen za jednostavno točenje čaja bez prolijevanja i prskanja. Ergonomski rad: jednostavno otvaranje poklopca samo dodirom gumba. Posebice veliko mjerilo vode: jednostavno očitavanje i savršena vidljivost potrebne količine vode. Trostruka sigurnosna funkcija: Automatsko isključivanje, zaštita od pregrijavanja i kipljenja te isključivanja kod podizanja s podnožja.

71,54 €

BOSCH kuhalo vode TWK5P480

Visokokvalitetno kuhalo za vodu ima jednostavno upravljanje i izniman dizajn, koji dodaje vašoj kuhinji elegantniju notu. Opremljen s mjeračem šalica, velikom ljestvicom za vodu i trostrukom sigurnosnom zaštitom.

48,75 €
Najniža cijena u 30 dana:

65,00 €

BOSCH kuhalo vode TWK6A813

Bosch kuhalo za vodu ComfortLine, zapremnina spremnika: 1.7 l, boja: nehrđajući čelik. Pokazatelj One-Cup: uštedite na vremenu i energiji zagrijavanjem samo potrebne količine. Ergonomski rad: jednostavno otvaranje poklopca samo dodirom gumba. Posebice veliko mjerilo vode: jednostavno očitavanje i savršena vidljivost potrebne količine vode. Filtar za kamenac: uklonjivi filtar koji se jednostavno čisti sprječava sakupljanje kamenca. Trostruka sigurnosna funkcija: Automatsko isključivanje, zaštita od pregrijavanja i kipljenja te isključivanja kod podizanja s podnožja.

72,09 €
Najniža cijena u 30 dana:

84,81 €

ELECTROLUX kuhalo vode EEWA3300

Electrolux kuhalo za vodu, zapremina spremnika: 1.7 l, boja: crna. Snaga: 2200 W. Love Your Day kuhalo za vodu napravljeno je kako bi pružilo osnovu za čaj i kuhanje velike količine za zadovoljenje bilo koje potrebe.

39,68 €

ELECTROLUX kuhalo vode EEWA3330

Kuhalo za vodu bijele boje, 2200 W, zapremnina spremnika: 1,7 l. Odvojivi filter za kamenac, otvaranje poklopca jednom rukom, On/Off prekidač s ugrađenom lampicom, indikator razine vode, s obje strane.

39,68 €

ELTAC kuhalo za vino EKA 179 27L

Lonac za kuhano vino s slavinom ELTAC EKA 179 pasterizator za prezerviranje i sterilizaciju voća i povrća. Prikladno za tople napitke, juhe i gulaš. Volumen 27 l, snaga 1800 W. Podesivi mjerač vremena: 20 - 120 min. Neprekidan rad - funkcija održavanja. Termostat s rasponom temperature između 30°C i 100°C. Ugrađena izlazna slavina prikladna za točenje kuhanog vina, čaja, punča ili drugih toplih napitaka.

132,59 €

GORENJE kuhalo vode K17TRB

Gorenje kuhalo vode, zapremina spremnika: 1.7 l, boja: crna. Priključna snaga: 2200 W. Indikator razine vode za dobar pregled. Automatsko isključivanje kod točke vrenja. Zaštita od isušivanja i pregrijavanja za sigurnu uporabu i dulji životni vijek aparata.

66,35 €

GORENJE kuhalo za tursku kavu TCM330B

Uživajte u svježe pripremljenoj turskoj kavi gdje god poželite. Kod kuće, na poslu ili na putu, npr. dok kampirate ili putujete. U Gorenje kuhalu turske kave možete odjednom pripremiti od 1 do 4 šalice kave. Poslužite svojoj obitelji i prijateljima originalnu tursku kavu sa šećerom po njihovoj želji. Možete ga upotrijebiti i kao obično kuhalo vode. Zapremnina posude za vodu: 0.33 l, zaštita od isušivanja i pregrijavanja za sigurnu uporabu i dulji životni vijek aparata.

30,51 €

GORENJE kuhalo za tursku kavu TCM330W

Uživajte u svježe pripremljenoj turskoj kavi gdje god poželite. Kod kuće, na poslu ili na putu, npr. dok kampirate ili putujete. U Gorenje kuhalu turske kave možete odjednom pripremiti od 1 do 4 šalice kave. Poslužite svojoj obitelji i prijateljima originalnu tursku kavu sa šećerom po njihovoj želji. Možete ga upotrijebiti i kao obično kuhalo vode. Zapremnina posude za vodu: 0.33 l, zaštita od isušivanja i pregrijavanja za sigurnu uporabu i dulji životni vijek aparata.

30,51 €

GRUNDIG kuhalo vode WK5620

Grundig kuhalo za vodu sa snagom od 2200 W omogućava brzu i jednostavnu pripremu toplih napitaka. S velikim kapacitetom od 1,7 litara i jasnim prikazom razine vode, željenu količinu vode zagrijat ćete u trenu. Poklopac se otvara pod većim kutom, što olakšava punjenje i čišćenje kuhala. Idealno je za ljevake i dešnjake zahvaljujući rotirajućoj bazi od 360 °.

43,67 €

GRUNDIG kuhalo vode WK5860

Grundig kuhalo za vodu sa snagom od 2400 W. S kapacitetom od 1,7 l i pokazateljem razine vode. Poklopac s većim kutom otvaranja. Automatsko gašenje. Sakriveni grijači. Zaštita od zagrijavanja bez vode. Odvojivi i perivi filtar protiv kamenca.

35,70 €

GRUNDIG kuhalo vode WK7680

Kuhalo za vodu iz serije Delisia s visoko kvalitetnim kućištem od nehrđajućeg čelika ispunjava najviše zahtjeve dobrog ukusa. S kapacitetom od 1,7 litara i snagom od 3000 W, učinkovito zagrijavanje je zajamčeno. Zahvaljujući pokazatelju razine vode, uvijek ćete moći vidjeti količinu vode u kuhalu. Otvaranje poklopca pod kutom od 90 ° uvelike olakšava punjenje i čišćenje.

52,96 €
Filteri
Min: 10,00 € Max: 213,00 €
kn10 kn213
Zatvori