Kolačići: Izbor je vaš

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Klikom na gumb 'Prihvati' suglasni ste s primanjem kolačića i slažete se s time da ste pročitali i razumijete izjavu o Privatnosti podataka (dostupna na gumbu 'Saznaj više'). Ova stranica koristi kolačiće. Jedan ili više kolačića koje koristimo je bitno kako bi dijelovi ove web stranice djelovali i već su postavljeni. Možete izbrisati i blokirati sve kolačiće s ove web stranice, ali dijelovi web stranice neće raditi. Da biste saznali više o kolačićima koji se koriste na ovoj web stranici i kako izbrisati kolačiće, pogledajte naša Pravila privatnosti klikom na Saznaj više

Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Cjepači

Cjepač drva omogućava brzo i jednostavno cijepanje drva za ogrjev. Električni cjepači za drva nude snagu i stabilnost prilikom rezanja drveta u manje komade. Ovi alati koriste električnu energiju što ih čini idealnima za kućnu upotrebu ili manje komercijalne potrebe.

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

PRAKTIK cjepač drva PT9008

Zahvaljujući svojoj visokoj snazi i kapacitetu cijepanja, ovaj cjepač omogućava brzo i efikasno cijepanje drva za potrebe grijanje ili obrade drvnih materijala. Ima izuzetno visoku maksimalnu snagu cijepanja od 8 tona, što ga čini veoma sposobnim za efikasno cijepanje drva različite veličine i tvrdoće. Maksimalna visina drveta za obradu je do 550 mm i promjera između 80 mm do 350 mm. Cjepač radi na standardnom naponu od 230V pri 50Hz, što je pogodno za kućnu upotrebu.

737,00 €

RAMDA cjepač drva LS8000B

Cjepač drva snage 3,5 kW, maksimalna sila cijepanja 8 t, napon: 230 V.

699,00 €

VILLAGER cjepač motorni PLS10T

Villager vertikalni motorni cjepač za drva snage 5,6 KS. Jednostavno cijepanje debla do čak 40 cm promjera zahvaljujući hidrauličkom sustavu koji razvija silu cijepanja 10 t.

1.079,00 €

VILLAGER cjepač VLS 8T 55

Villager cjepač za drva sa monofaznim elektromotorom snage 3kW. Kapacitet cjepača od 10 do 55 cm, maksimalni promjer debla 30cm, sila cjepanja 8 t.

769,00 €

VILLAGER cjepač LSP 12 T

Villager cjepač za drva LSP 12 T robustan je uređaj za cijepanje drva dužine do maksimalno 104 Cm. Ima snažan motor od 3 kW, napona 400 V koji omogućuje cijepanje drva bez ikakvog napora. Cjepač je jednostavan za korištenje i vrlo moćan te ima veliku brzinu sjekire za cijepanje prema naprijed i nazad. Sila cijepanja ovog cjepača je 12 tona, a dvije ručke omogućuju optimalnu sigurnost za vrijeme cijepanja. Čvrsti kotači sa zadnje strane omogućuju jednostavan i lagani transport.

1.539,00 €
Zatvori