Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Odvijači

Za lako i jednostavno odvrtanje i zavrtanje vijaka predviđeni su električni odvijači. Zahvaljujući njima moguće je bez napora odvrnuti vijke koji su ostali zaglavljeni. Odvijači imaju različite nastavke i mogućnost podešavanja brzine što pruža dodatnu fleksibilnost.

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

MAKITA odvijač FS4000

Najbolje moguće tijelo alata za uvrtanje vijaka ergonomski dizajnirano za smanjivanje umora i boli ruku, čak i prilikom dugotrajnog rada , daje najveću snagu potiska što omogućuje glađe i lakše potezanje prekidača.

129,00 €

MAKITA odvijač FS6300R

Brzo spajanje / odvajanje kabela pomoću Makita odvijača snage 750 W. Tiha spojka s visokom trajnošću. Najbolje moguće ergonomski tijelo alata za uvrtanje vijaka. U držač bita možete spremiti rezervni bit. Kontrolni zatik omogućava jednostavnu montažu i skidanje bita jednim potezom. Kompaktan dizajn pruža izvrsnu kontrolu i upravljivost uređaja. Ispušni otvori su dizajnirani tako da ispušni zrak ne puše prašinu i prljavštinu kada se alat koristi u neposrednoj blizini poda. Ergonomski dizajnirana mekana ručka presvučena gumom. Ugrađeno LED radno svjetlo za veću osvijetljenost rada. Ovaj model nije namijenjen zavrtanju samobušećih vijaka. Idealno za pričvršćivanje gips ploča.

172,54 €
Zatvori