Kolačići: Izbor je vaš

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Klikom na gumb 'Prihvati' suglasni ste s primanjem kolačića i slažete se s time da ste pročitali i razumijete izjavu o Privatnosti podataka (dostupna na gumbu 'Saznaj više'). Ova stranica koristi kolačiće. Jedan ili više kolačića koje koristimo je bitno kako bi dijelovi ove web stranice djelovali i već su postavljeni. Možete izbrisati i blokirati sve kolačiće s ove web stranice, ali dijelovi web stranice neće raditi. Da biste saznali više o kolačićima koji se koriste na ovoj web stranici i kako izbrisati kolačiće, pogledajte naša Pravila privatnosti klikom na Saznaj više

Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Auto oprema

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

Komplet prve pomoći norma HRN1112

Komplet prve pomoći po normi HRN1112.

14,00 €

OSRAM auto žarulja CLK H1 Euro Mini

Zamjenske auto žarulje H1 EURO 12 V.

8,50 €

OSRAM auto žarulja CLK H1/H7 Mini

Zamjenske auto žarulje CLK H1/H7 EURO 12 V.

11,94 €

OSRAM auto žarulja CLK H4 Euro Mini

Zamjenske auto žarulje CLK H4 EURO MINI 12 V, 60/55 W.

10,50 €

OSRAM auto žarulja CLK H7 Euro Mini

Zamjenske auto žarulje CLK H7 EURO MINI 12 V, 55 W.

12,10 €

OSRAM auto žarulja Night Breaker Laser 64193NL-HCB H4

Osram Night Breaker Laser auto žarulja H4 12 V, 2/1.

22,60 €

OSRAM auto žarulja Night Breaker Laser H7

Jako halogeno svjetlo za visoke zahtjeve. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji laserskog uklanjanja, halogene svjetiljke NIGHT BREAKER LASER sijaju do 150% svjetlije u usporedbi s minimalnim zakonskim standardom. Visoko projektirana nit osigurava dodatno pojačanje svjetlosti. Slijedom toga, svjetiljke pružaju snop dugačak do 150 m i do 20% bijelije svjetlosti u usporedbi s minimalnim zakonskim standardom. Više svjetla i poboljšana vidljivost mogu pomoći vozačima da brže identificiraju i reagiraju na opasnosti u prometu. Na kraju, ali ne i najmanje važno: OSRAM NIGHT BREAKER LASER impresionira svojim jedinstvenim dizajnom (laserski ugravirano ime proizvoda) i kompletnim portfeljem H7.

32,70 €

OSRAM auto žarulja Night Breaker Unlimited 64150 NBU H1

Night Breaker Unlimited H1 auto žarulja za dugo svjetlo 12 V.

4,65 €

OSRAM auto žarulja Original Line 64193 H4

Osram Original Line auto žarulja za dugo svjetlo H4 12 V.

2,70 €

OSRAM auto žarulja Original Line H1

Osram Original Line H1 auto žarulja 12 V.

1,86 €

OSRAM auto žarulja Original Line H11

Halogene žarulje OSRAM ORIGINAL LINE nude uvjerljive performanse za standardne zahtjeve, robusne su i isplative. Oni su već uspješno korišteni u milijunima novih automobila renomiranih proizvođača, bilo kao standardna početna oprema ili originalni rezervni dijelovi. Uvjerite se u izvrsnu vrijednost za novac, pouzdanu OEM kvalitetu i široki asortiman proizvoda ORIGINAL LINE.

8,63 €

OSRAM auto žarulja Original Line H4

Originalni rezervni dijelovi za kamione, OSRAM ORIGINAL LINE uravnoteženo je i ekonomično rješenje za sve standardne zahtjeve u sektoru 24 V. Uspješno se koristi u milijunima novih vozila renomiranih proizvođača, bilo kao standardna početna oprema ili originalni rezervni dijelovi. Ove pouzdane halogene svjetiljke pružaju uvjerljive performanse za standardne zahtjeve i isplative su.

4,64 €

OSRAM auto žarulja Original Line H7

Halogene svjetiljke OSRAM ORIGINAL LINE nude uvjerljive performanse za standardne zahtjeve, robusne su i isplative. Oni su već uspješno korišteni u milijunima novih automobila renomiranih proizvođača, bilo kao standardna početna oprema ili originalni rezervni dijelovi. Uvjerite se u izvrsnu vrijednost za novac, pouzdanu OEM kvalitetu i široki asortiman proizvoda ORIGINAL LINE.

3,60 €

OSRAM auto žarulja Truckstar Pro H1 64155TSP

Osram Truckstar Pro H1 žarulja za kamion 24 V.

4,38 €

OSRAM auto žarulja Ultra Life H7

Izdržljiva auto žarulja sa do četiri puta dužim vijekom trajanja. Automobilske svjetiljke OSRAM ULTRA LIFE omiljene su po pitanju trajnosti. Imaju impresivan životni vijek do četiri puta duži u odnosu na standardne halogene svjetiljke i traju do 100.000 km (s prosječnom godišnjom kilometražom od 14.259 km i uključenim svjetlom od 60%). OSRAM daje 4 godine jamstva za pouzdane svjetiljke ULTRA LIFE prednjih svjetala (četvrta godina s mrežnom registracijom, www.osram.com/am-guarantee). Osim toga, ULTRA LIFE prednja svjetla modernog su dizajna sa srebrnim poklopcem (H7). Stoga su idealni za česte vozače ili osobe koje koriste dnevna svjetla, a mogu se koristiti i za svjetla od prozirnog stakla.

10,80 €

OSRAM LED auto žarulja SL PY21W BAU15S

OSRAM LEDriving PREMIUM SL PY21W LED žarulja za žmigavce, 12 V, BLISTER 2/1.

23,89 €
Zatvori