Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Auto oprema

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

Nosač registarskih pločica INOX

Univerzalni EU nosač registarskih pločica izrađen od kvalitetnog Inox materijala.

16,00 €

OSRAM auto žarulja CLK H1 Euro Mini

Zamjenske auto žarulje H1 EURO 12 V.

8,50 €

OSRAM auto žarulja CLK H1/H7 Mini

Zamjenske auto žarulje CLK H1/H7 EURO 12 V.

11,94 €

OSRAM auto žarulja CLK H4 Euro Mini

Zamjenske auto žarulje CLK H4 EURO MINI 12 V, 60/55 W.

10,50 €

OSRAM auto žarulja CLK H7 Euro Mini

Zamjenske auto žarulje CLK H7 EURO MINI 12 V, 55 W.

11,94 €

OSRAM auto žarulja Cool Blue Intense H15 64176CBI

Osram auto žarulja Cool Blue Intense H15 12 V.

27,21 €

OSRAM auto žarulja Night Breaker Laser 64193NL-HCB H4

Osram Night Breaker Laser auto žarulja H4 12 V, 2/1.

24,75 €

OSRAM auto žarulja Night Breaker Laser H7

Jako halogeno svjetlo za visoke zahtjeve. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji laserskog uklanjanja, halogene svjetiljke NIGHT BREAKER LASER sijaju do 150% svjetlije u usporedbi s minimalnim zakonskim standardom. Visoko projektirana nit osigurava dodatno pojačanje svjetlosti. Slijedom toga, svjetiljke pružaju snop dugačak do 150 m i do 20% bijelije svjetlosti u usporedbi s minimalnim zakonskim standardom. Više svjetla i poboljšana vidljivost mogu pomoći vozačima da brže identificiraju i reagiraju na opasnosti u prometu. Na kraju, ali ne i najmanje važno: OSRAM NIGHT BREAKER LASER impresionira svojim jedinstvenim dizajnom (laserski ugravirano ime proizvoda) i kompletnim portfeljem H7.

32,70 €

OSRAM auto žarulja Night Breaker Laser H8

Jaka halogena žarulja za visoke zahtjeve. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji laserskog uklanjanja, halogene svjetiljke NIGHT BREAKER LASER sijaju do 150% svjetlije u usporedbi s minimalnim zakonskim standardom. Visoko projektirana nit osigurava dodatno pojačanje svjetlosti. Slijedom toga, svjetiljke pružaju snop dugačak do 150 m i do 20% bijelije svjetlosti u usporedbi s minimalnim zakonskim standardom. Više svjetla i poboljšana vidljivost mogu pomoći vozačima da brže identificiraju i reagiraju na opasnosti u prometu. Na kraju, ali ne i najmanje važno: OSRAM NIGHT BREAKER LASER impresionira svojim jedinstvenim dizajnom (laserski ugravirano ime proizvoda) i kompletnim portfeljem H8.

19,24 €

OSRAM auto žarulja Night Breaker Unlimited 64150 NBU H1

Night Breaker Unlimited H1 auto žarulja za dugo svjetlo 12 V.

4,65 €

OSRAM auto žarulja Night Racer H4

Važna komponenta je optimalna svjetiljka za motocikl i NIGHT RACER® je teško nadmašiti. Zahvaljujući nominalnoj snazi od 60/55 vata i nominalnom naponu od 12 volti, postiže do 110% više svjetla na cesti, 40 metara dužeg svjetlosnog konusa i 20% bjeljeg svjetla u usporedbi s uobičajenim standardnim halogenim žaruljama. Ova optimalna osvijetljenost omogućuje da se sve na cesti vidi bolje i ranije, tako da se sudari i druge nesreće mogu izbjeći davanjem duljeg vremena za odgovarajuću reakciju. Ovu motociklističku svjetiljku također karakterizira tehnologija otporna na vibracije i ogroman vijek trajanja, koji osigurava dugotrajnu sigurnost zahvaljujući optimalnom svjetlu.

12,61 €

OSRAM auto žarulja Original Line 64193 H4

Osram Original Line auto žarulja za dugo svjetlo H4 12 V.

2,70 €

OSRAM auto žarulja Original Line H1

Osram Original Line H1 auto žarulja 12 V.

1,86 €

OSRAM auto žarulja Original Line H11

Halogene žarulje OSRAM ORIGINAL LINE nude uvjerljive performanse za standardne zahtjeve, robusne su i isplative. Oni su već uspješno korišteni u milijunima novih automobila renomiranih proizvođača, bilo kao standardna početna oprema ili originalni rezervni dijelovi. Uvjerite se u izvrsnu vrijednost za novac, pouzdanu OEM kvalitetu i široki asortiman proizvoda ORIGINAL LINE.

8,63 €

OSRAM auto žarulja Original Line H4

Originalni rezervni dijelovi za kamione, OSRAM ORIGINAL LINE uravnoteženo je i ekonomično rješenje za sve standardne zahtjeve u sektoru 24 V. Uspješno se koristi u milijunima novih vozila renomiranih proizvođača, bilo kao standardna početna oprema ili originalni rezervni dijelovi. Ove pouzdane halogene svjetiljke pružaju uvjerljive performanse za standardne zahtjeve i isplative su.

4,64 €

OSRAM auto žarulja Original Line H7

Halogene svjetiljke OSRAM ORIGINAL LINE nude uvjerljive performanse za standardne zahtjeve, robusne su i isplative. Oni su već uspješno korišteni u milijunima novih automobila renomiranih proizvođača, bilo kao standardna početna oprema ili originalni rezervni dijelovi. Uvjerite se u izvrsnu vrijednost za novac, pouzdanu OEM kvalitetu i široki asortiman proizvoda ORIGINAL LINE.

3,60 €
Zatvori