Kolačići: Izbor je vaš

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Klikom na gumb 'Prihvati' suglasni ste s primanjem kolačića i slažete se s time da ste pročitali i razumijete izjavu o Privatnosti podataka (dostupna na gumbu 'Saznaj više'). Ova stranica koristi kolačiće. Jedan ili više kolačića koje koristimo je bitno kako bi dijelovi ove web stranice djelovali i već su postavljeni. Možete izbrisati i blokirati sve kolačiće s ove web stranice, ali dijelovi web stranice neće raditi. Da biste saznali više o kolačićima koji se koriste na ovoj web stranici i kako izbrisati kolačiće, pogledajte naša Pravila privatnosti klikom na Saznaj više

Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Kako naručiti

KAKO NARUČITI?

Proces naručivanja na Alles internet trgovini:

 1. Registrirajte se (putem svoje e-mail adrese) te na svom e-mailu potvrdite registraciju. Prilikom svakog sljedećeg posjeta Alles internet trgovini potrebno je samo prijaviti se putem gumba „PRIJAVA“ u desnom gornjem kutu, upisivanjem e-mail adrese i lozinke.  
  Kupnju je moguće obaviti i bez registracije, kao „Gost“.
 2. U Alles internet trgovini pronađite proizvod koji želite kupiti te kliknite na gumb „Dodaj u košaricu“.
 3. Ukoliko u košarici imate sve željene artikle, označite kućicu prihvaćanja Uvjeta poslovanja i Politike zaštite podataka, nakon čitanja istih, a potom kliknite na gumb „Naplata“.
 4. Upišite podatke o adresi za dostavu.
 5. Odaberite metodu dostave.
 6. Odaberite način plaćanja.
 7. Slijedite upute za plaćanje, ovisno o odabranom načinu plaćanja.
 8. Potvrdite kupnju klikom na gumb „Potvrdi“.
 9. Nakon uspješno obavljene kupnje, na svoj e-mail dobiti ćete potvrdu o kupnji.
 10. Vaša narudžba se smatra potvrđenom i valjanom tek kada je kreiran račun.

Zbog velikog broja narudžbi koje se istovremeno predaju na Alles internet trgovini može se dogoditi da informacija o raspoloživosti proizvoda ne bude istovjetna sa stanjem na skladištu Alles do.o. Takva situacija je izvanredna i ne traje dugo.

Tvrtka Alles d.o.o. će poduzeti sve potrebne mjere i angažirati sve moguće resurse kako bi ispunio u primjerenom roku isporuku naručenog proizvoda. U slučaju da Alles d.o.o. nema na raspolaganju naručeni proizvod, o tome će obavijestiti kupca i ponuditi mu mogućnost kupnje proizvoda s Alles internet trgovine koji je raspoloživ za isporuku i koji je po svojim karakteristikama najbliži proizvodu koji nije moguće isporučiti.

Tvrtka Alles d.o.o. otklanja odgovornost za posljedice opisane izvanredne situacije.

 

NARUČIVANJE PUTEM TELEFONA i E-MAILA

Nudimo Vam mogućnost naručivanja:

·      putem telefona: 034/314-976 ili 034/314-971

·      putem e-maila: webshop@alles.hr

Cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika.

Radno vrijeme operatera: PON - PET 7:30-15:30 sati.

Vikendom i praznicima naručivanje je moguće samo putem internet trgovine, a sve informacije o proizvodima možete dobiti putem besplatnog telefona 0800 200 097, od ponedjeljka do subote u vremenu od 7:00 do 20 sati.

Naši operateri pomoći će Vam pri registraciji, korištenju funkcionalnosti naše internet trgovine, pretraživanju artikala, ali i samom odabiru i završnim koracima narudžbe.

Ukoliko se odlučite artikle naručiti telefonski ili e-mailom, potrebno nam je dostaviti:

·      ime i prezime naručitelja (i primatelja, ukoliko se razlikuju)

·      adresu dostave

·      kontakt broj naručitelja narudžbe (i primatelja, ukoliko se razlikuju).

Nakon toga, dostavit ćemo Vam ponudu sa svim podatcima za uplatu.

Telefonska ili e-mail narudžba uz opciju plaćanja bankovnim karticama nije moguća, zbog zaštite Vaših podataka.

Vaša narudžba se smatra potvrđenom i valjanom tek nakon primitka Vaše uplate.

Zatvori