Kolačići: Izbor je vaš

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Klikom na gumb 'Prihvati' suglasni ste s primanjem kolačića i slažete se s time da ste pročitali i razumijete izjavu o Privatnosti podataka (dostupna na gumbu 'Saznaj više'). Ova stranica koristi kolačiće. Jedan ili više kolačića koje koristimo je bitno kako bi dijelovi ove web stranice djelovali i već su postavljeni. Možete izbrisati i blokirati sve kolačiće s ove web stranice, ali dijelovi web stranice neće raditi. Da biste saznali više o kolačićima koji se koriste na ovoj web stranici i kako izbrisati kolačiće, pogledajte naša Pravila privatnosti klikom na Saznaj više

Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Kutije, kolica i ormari

Učinkovita organizacija alata ključna je za postizanje maksimalne produktivnosti na radnom mjestu. Kutije za alat su specijalno dizajnirane za organiziranu pohranu alata kako bi uvijek znali gdje se što nalazi. Kutija za alat sadrži posebne pretince za sortiranje alata prema vrsti namijeni.

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

HOGERT kutija za alat HT7G012

Hermetička kutija za alat dizajnirana je za transport proizvoda sklonih oštećenjima u iznimno teškim uvjetima. Zahvaljujući svojim svojstvima, kutija Högert Technik bit će savršena za transport proizvoda kao što su fotografska i optička oprema, laserski mjerni uređaji, električni alati, oružje ili oprema za ribolov. Koristit će se u off-road sportovima, jedrenju, ribolovu ili u fotografskoj i građevinskoj industriji.

81,30 €

HOGERT kutija za sortiranje 14" HT7G024

Univerzalni organizator s podesivim pregradama za praktično spremanje sitnih dijelova i alata. Izrađen od visokokvalitetnog materijala koji jamči dugotrajnu i sigurnu upotrebu. 15 odvojivih pregrada koje čine do 20 pretinca. Izrađen od visokokvalitetnog čvrstog polipropilena (pp).

8,00 €

HOGERT kutija za sortiranje 16" HT7G026

Univerzalni organizator s podesivim pregradama za praktično spremanje sitnih dijelova i alata. Izrađen od visokokvalitetnog materijala koji jamči dugotrajnu i sigurnu upotrebu. 26 odvojivih pregrada koje čine do 32 pretinca. Izrađen od visokokvalitetnog čvrstog polipropilena (pp).

10,20 €

HOGERT kutija za alat METALNA 18" HT7G077

Metalna kutija za alat i sitne dijelove. Čvrsta konstrukcija jamči trajnost i pouzdanost proizvoda. Maksimalna nosivost: 50 kg.

55,40 €

Kutija za alat 324x165x137 mm

Plastična kutija za alat, 324x165x137mm (13"), opremljena je ergonomskom ručkom za nošenje, a šarke i ručke poklopca mogu izdržati opterećenje do 50 kg. Na tijelu poklopca je postavljeno ravnalo u inčima i centimetrima koje omogućuje brzo poduzimanje potrebnih mjerenja.

7,43 €

Kutija za alat 410x215x197 mm

Plastična kutija za alat, 410x215x197, opremljena je ergonomskom ručkom za nošenje, a šarke i ručke poklopca mogu izdržati opterećenje do 50 kg. Na tijelu poklopca je postavljeno ravnalo u inčima i centimetrima koje omogućuje brzo poduzimanje potrebnih mjerenja.

15,26 €

QBRICK kolica i kutija za alat PRO 500

PRO 500 set kreativna je kombinacija pokretnih kolica s alatima - savršena za prijevoz velikih električnih alata s kompaktnom kutijom alata PRO 500 - savršena za uobičajene ručne alate. Obje kutije s alatima imaju elastične brtve koje savršeno štite vaš alat od oštećenja česticama vode ili prašine.

109,00 €
Zatvori