Kolačići: Izbor je vaš

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Klikom na gumb 'Prihvati' suglasni ste s primanjem kolačića i slažete se s time da ste pročitali i razumijete izjavu o Privatnosti podataka (dostupna na gumbu 'Saznaj više'). Ova stranica koristi kolačiće. Jedan ili više kolačića koje koristimo je bitno kako bi dijelovi ove web stranice djelovali i već su postavljeni. Možete izbrisati i blokirati sve kolačiće s ove web stranice, ali dijelovi web stranice neće raditi. Da biste saznali više o kolačićima koji se koriste na ovoj web stranici i kako izbrisati kolačiće, pogledajte naša Pravila privatnosti klikom na Saznaj više

Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.
RSS

Blogovi od '2024' 'listopad'

Sous vide ili kuhanje "pod vakuumom"
Sous vide ili kuhanje "pod vakuumom"
Sous Vide kuhanje pod vakuumom se već nekoliko desetljeća koristi u najboljim kuhinjama (fine-dining) svijeta. Iako je dostupan i brojnim kućanstvima, još uvijek mali broj ljudi ga ima kod kuće.
Friteza na vrući zrak - na korak do zdravog obroka
Friteza na vrući zrak - na korak do zdravog obroka
Air Fryer ili kako mi u Hrvatskoj zovemo ovaj kuhinjski uređaj - friteza na vrući zrak. Svestran, inovativan i praktičan uređaj za kuhanje, pripremu i obradu hrane na razne načine. Ipak, najvažnije je da ovakav način pripreme hrane znači zdrav i uravnotežen obrok.
Zatvori