Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Sokovnici

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

BOSCH sokovnik MES25A0

Centrifugalni sokovnik VitaJuice 2700 W, snažan sokovnik u koji stavljate cijelo voće bez potrebe za rezanjem na manje komade: brz, jednostavan za korištenje i čist. XL cijev za punjenje (73 mm): brzo i jednostavno cijeđenje soka bez potrebe za prethodno rezanje voća i povrća. Različite brzine: jednostavno i brzo cijeđenje sokova od svih vrsta voća i povrća. Mikro sito od nehrđajućeg čelika za najbolje cijeđenje sokova. SafetyStop: motor će se aktivirati samo ako je uređaj pravilno sastavljen i ako je poklopac zatvoren. Praktična izljevna cijev s funkcijom DripStop sprječava kapljanje nakon cijeđenja soka i prilikom rada ostane čist.

151,17 €

BOSCH sokovnik MES3500

Centrifugalni sokovnik VitaJuice 3, 700 W, plava boja. Snažan sokovnik u koji stavljate cijelo voće bez potrebe za rezanjem na manje komade: brz, jednostavan za korištenje i čist. XL cijev za punjenje (73 mm): brzo i jednostavno cijeđenje soka bez potrebe za prethodno rezanje voća i povrća. Različite brzine: jednostavno i brzo cijeđenje sokova od svih vrsta voća i povrća. Mikro sito od nehrđajućeg čelika za najbolje cijeđenje sokova. SafetyStop: motor će se aktivirati samo ako je uređaj pravilno sastavljen i ako je poklopac zatvoren. Praktična izljevna cijev s funkcijom DripStop sprječava kapljanje nakon cijeđenja soka i prilikom rada ostane čist.

154,44 €
Najniža cijena u 30 dana:

181,70 €

ELIT sokovnik ALU-400

Elit sokovnik snage 400 W ima dvije brzine koje će lako od voća ili povrća napraviti ukusan i prirodan sok. Voće ili povrće ubacite u veliki otvor, odaberite jednu od dvije brzine. Ima veliki otvor za doziranje voća, a sukladno tome i veliki kapacitet posude za otpad od 1,2 l. Uređaj ima ugrađenu zaštitu protiv kapanja i sigurnosni prekidač. Protuklizne nožice će držati sokovnik na mjestu. Dijelovi sokovnika su perivi u perilici posuđa.

39,68 €

GORENJE cjedilo za agrume CJ100HE

Cjedilo za agrume / citruse snage motora 100 W ima finu mrežicu od nehrđajućeg čelika. Jednostavno prepolovite agrum i pritisnite polovicu s prerezanom stranom na kupolu. Kad pritisnete voće na kupolu, cjedilo se automatski uključuje i kupola se počinje vrtjeti. Cjedilo se automatski isključuje kad smanjite pritisak na kupolu. Kupola za cijeđenje vrti se u pulpu voća, iz njega struže kašu i istiska sok.

42,46 €
Najniža cijena u 30 dana:

53,08 €

GORENJE sokovnik za agrume CJ40W

GORENJE sokovnik za agrume snage 40 W, kapacitet 1 l. Cjedilo za agrume ima sigurnosni prekidač, poklopac za zaštitu od prašine i dva nastavka za cijeđenje. Jednostavno se čisti, a svi odvojivi dijelovi su perivi u perilici posuđa. Vitamini koji se svakodnevno konzumiraju neophodni su za naše tijelo, posebno kada je naš imunološki sustav izložen različitim virusima. Sokovnici i cijedila za citruse savršeni su pomoćnici u pripremi vitaminskih napitaka, važnih u svakodnevnom životu.

23,88 €

GORENJE sokovnik za agrume JC400E

GORENJE sokovnik za agrume snage 400 W, kapacitet 1.6 l. Cjedilo za agrume ima sigurnosni prekidač, poklopac za zaštitu od prašine i dva nastavka za cijeđenje. Jednostavno se čisti, a svi odvojivi dijelovi su perivi u perilici posuđa. Vitamini koji se svakodnevno konzumiraju neophodni su za naše tijelo, posebno kada je naš imunološki sustav izložen različitim virusima. Sokovnici i cijedila za citruse savršeni su pomoćnici u pripremi vitaminskih napitaka, važnih u svakodnevnom životu.

62,37 €

SENCOR sokovnik SJE1055SS

Sokovnik dizajniran od nehrđajućeg čelika za jednostavno i higijensko održavanje. Ulazna snaga 800 W. Automatsko odvajanje pulpe. 2 brzine (10,600 rpm / 12,600 rpm). Posuda za pulpu zapremnine 1.6 l. Posuda za sok zapremnine 0.75 l. Široka cijev za punjenje (75 mm). Trostruki sustav zaštite za veću sigurnost: Motor se pokreće samo kad je aparat pravilno sastavljen, Automatsko isključivanje kad se ukloni poklopac, Automatsko isključivanje u slučaju pregrijavanja motora

63,71 €

SENCOR sokovnik SJE741SS

Sokovnik Sencor ima široki otvor za umetanje voća ili povrća, snažan motor od 400 W i siguran rad. Kompaktne je veličine i ne zauzima puno prostora. Široki otvor olakšava pripremu voća i povrća, jer nećete morati rezati hranu u male komadiće. Sokovnik koristi mikroskopski filtar te automatski odvaja pulpu od soka, a sam proces je vidljiv jer je sokovnik opremljen prozirnim poklopcem. Sokovnik nudi mogućnost dvije brzine, ovisno o tvrdoći voća ili povrća.

37,16 €
Najniža cijena u 30 dana:

46,45 €

VIVAX sokovnik AJ-800

Zahvaljujući ovom jednostavnom i snažnom sokovniku, brzo i bez velike pripreme ćete napraviti svoj prirodni sok u trenu. Ubacite svoje omiljene sastojke u sokovnik i iscijedite dobitnu kombinaciju za vaše zdravlje, imunitet, lijepu kožu ili učinkovit detox napitak. U sokovnik je moguće dozirati cijele plodove, što znatno ubrzava vrijeme pripreme a čišćenje je jednostavno. Pulpa se automatski izbacuje i sokovnik je opremljen cjedilom sa finom mrežicom od nehrđajućeg čelika.

55,61 €

ZILAN sokovnik ZLN4014

Sokovnik snage 200 W, 1 brzina rada ( 61 rpm ). Sustav sporog prešanja kako biste lagano iscijedili sokove, ograničili oksidaciju i sačuvali vitamine. Jednostavno čišćenje, filter od nehrđajućeg čelika, spremnik za sok, spremnik za otpad, potisnik.

69,01 €

ZILAN sokovnik ZLN7962

Sokovnik, snaga motora 400 W, 2 brzine, zapremina posude za sok 0,45 l, zapremina posude za otpatke 1.2 l. Široki otvor za doziranje voća, noževi od nehrđajućeg čelika, automatsko izbacivanje pulpe, jednostavno čišćenje, zaštita od pregrijavanja, sigurnosni prekidač. Materijal kućišta: nehrđajući čelik.

41,14 €

BOSCH sokovnik MES25C0

Sokovnik centrifugalni, VitaJuice 2, 700 W, Bijeli. Snažan sokovnik u koji stavljate cijelo voće bez potrebe za rezanjem na manje komade: brz, jednostavan za korištenje i čist. XL cijev za punjenje (73 mm): brzo i jednostavno cijeđenje soka bez potrebe za prethodno rezanje voća i povrća. Različite brzine: jednostavno i brzo cijeđenje sokova od svih vrsta voća i povrća. Mikro sito od nehrđajućeg čelika za najbolje cijeđenje sokova. SafetyStop: motor će se aktivirati samo ako je uređaj pravilno sastavljen i ako je poklopac zatvoren. Praktična izljevna cijev s funkcijom DripStop sprječava kapljanje nakon cijeđenja soka i prilikom rada ostane čist.

151,17 €

BOSCH sokovnik MES25G0

Sokovnik centrifugalni, VitaJuice 2, 700 W, Bijeli. Snažan sokovnik u koji stavljate cijelo voće bez potrebe za rezanjem na manje komade: brz, jednostavan za korištenje i čist. XL cijev za punjenje (73 mm): brzo i jednostavno cijeđenje soka bez potrebe za prethodno rezanje voća i povrća. Različite brzine: jednostavno i brzo cijeđenje sokova od svih vrsta voća i povrća. Mikro sito od nehrđajućeg čelika za najbolje cijeđenje sokova. SafetyStop: motor će se aktivirati samo ako je uređaj pravilno sastavljen i ako je poklopac zatvoren. Praktična izljevna cijev s funkcijom DripStop sprječava kapljanje nakon cijeđenja soka i prilikom rada ostane čist.

151,17 €

BOSCH sokovnik MESM731M

Sokovnik hladna preša VitaExtract crne boje. Visokoučinkoviti i robusni motor od 150 W osigurava vrhunsku učinkovitost uz vrlo slabu buku tijekom rada. Sokovnik VitaExtract za polagano cijeđenje s funkcijom MixControl za prilagođavanje gustoće zdravog soka po vašem ukusu. Tehnologija za nježno cijeđenje omogućuje polaganu, ali učinkovitu rotaciju za cijeđenje zdravih sokova. Upotrijebite MixControl za namještanje količine pulpe i gustoće bistrog ili gustog soka. Praktična izljevna cijev s funkcijom DripStop sprječava kapljanje nakon cijeđenja soka i prilikom rada ostane čist. Jednostavno čišćenje zahvaljujući praktičnom gumenom rotirajućem dijelu; ulijte vodu da očisti posudu tijekom rada.

241,42 €

GORENJE sokovnik JC805EII

Gorenje sokovnik snage 800 W, 2 brzine, zapremina posude za pulpu: 1,5 l. Jednostavno čišćenje - nakon upotrebe u otvor za sastojke polagano ulijte 1 litru mlake vode dok sokovnik radi. Voda će na putu do posude sokovnika temeljito očistiti ostatke voća i povrća. Filter nakon korištenja dodatno isperite i očistite priloženom četkicom.

79,62 €

PHILIPS sokovnik HR1855/70

Ovaj sokovnik tvrtke Philips cijedi još više soka iz voća i povrća. Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji "QUICKClean" očistiti ga možete za jednu minutu. Počastite se zdravim domaćim sokom svaki dan!

110,03 €
Zatvori