Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Sokovnici

Sokovnik ili aparat za cijeđenje soka priprema svježe napitke po vašoj želji. Sokovi ne samo da pružaju osvježenje već i mnoštvo hranjivih tvari. Sokovnici iz naše ponude izrađeni su od sigurnih i dugotrajnih materijala. Ojačajte svoj imunitet zdravim sokovima i zaštitite se od virusa i prehlade.

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

BEKO sokovnik BKK2145

Beko sokovnik za sporo cijeđenje voća i povrća. Velike snage 1500 W i kapaciteta od 750 ml. Veliki otvor za voće 75 mm. Noge protiv klizanja držat će vaš sokovnik čvrstim i sigurnim dok je u upotrebi. Uređaj dolazi sa vlastitim vrčem. Boja: ne hrđajući čelik.

99,00 €

ELIT sokovnik ALU-400

Elit sokovnik snage 400 W ima dvije brzine koje će lako od voća ili povrća napraviti ukusan i prirodan sok. Voće ili povrće ubacite u veliki otvor, odaberite jednu od dvije brzine. Ima veliki otvor za doziranje voća, a sukladno tome i veliki kapacitet posude za otpad od 1,2 l. Uređaj ima ugrađenu zaštitu protiv kapanja i sigurnosni prekidač. Protuklizne nožice će držati sokovnik na mjestu. Dijelovi sokovnika su perivi u perilici posuđa.

39,68 €

GORENJE cjedilo za agrume CJ100HE

Cjedilo za agrume / citruse snage motora 100 W ima finu mrežicu od nehrđajućeg čelika. Jednostavno prepolovite agrum i pritisnite polovicu s prerezanom stranom na kupolu. Kad pritisnete voće na kupolu, cjedilo se automatski uključuje i kupola se počinje vrtjeti. Cjedilo se automatski isključuje kad smanjite pritisak na kupolu. Kupola za cijeđenje vrti se u pulpu voća, iz njega struže kašu i istiska sok.

60,00 €

GORENJE cjedilo za agrume CJ30E

Cjedilo za agrume / citruse snage motora 30 W ima plastično cjedilo s finom mrežicom. Jednostavno prepolovite agrum i pritisnite polovicu s prerezanom stranom na kupolu. Kad pritisnete voće na kupolu, cjedilo se automatski uključuje i kupola se počinje vrtjeti, a isključuje se kad smanjite pritisak na kupolu. Kupola za cijeđenje vrti se u pulpu voća, iz njega struže kašu i istiska sok.

21,22 €

GORENJE sokovnik JC805EII

Gorenje sokovnik snage 800 W, 2 brzine, zapremina posude za pulpu: 1,5 l. Jednostavno čišćenje - nakon upotrebe u otvor za sastojke polagano ulijte 1 litru mlake vode dok sokovnik radi. Voda će na putu do posude sokovnika temeljito očistiti ostatke voća i povrća. Filter nakon korištenja dodatno isperite i očistite priloženom četkicom.

80,00 €

GORENJE sokovnik za agrume CJ40W

GORENJE sokovnik za agrume snage 40 W, kapacitet 1 l. Cjedilo za agrume ima sigurnosni prekidač, poklopac za zaštitu od prašine i dva nastavka za cijeđenje. Jednostavno se čisti, a svi odvojivi dijelovi su perivi u perilici posuđa. Vitamini koji se svakodnevno konzumiraju neophodni su za naše tijelo, posebno kada je naš imunološki sustav izložen različitim virusima. Sokovnici i cijedila za citruse savršeni su pomoćnici u pripremi vitaminskih napitaka, važnih u svakodnevnom životu.

23,88 €

GORENJE sokovnik za agrume JC400E

GORENJE sokovnik za agrume snage 400 W, kapacitet 1.6 l. Cjedilo za agrume ima sigurnosni prekidač, poklopac za zaštitu od prašine i dva nastavka za cijeđenje. Jednostavno se čisti, a svi odvojivi dijelovi su perivi u perilici posuđa. Vitamini koji se svakodnevno konzumiraju neophodni su za naše tijelo, posebno kada je naš imunološki sustav izložen različitim virusima. Sokovnici i cijedila za citruse savršeni su pomoćnici u pripremi vitaminskih napitaka, važnih u svakodnevnom životu.

62,00 €

GORENJE sokovnik za agrume JC4800VWY

GORENJE sokovnik za agrume snage 200 W, kapacitet 0.6 l. Cjedilo za agrume ima sigurnosni prekidač, poklopac za zaštitu od prašine i dva nastavka za cijeđenje. Jednostavno se čisti, a svi odvojivi dijelovi su perivi u perilici posuđa. Vitamini koji se svakodnevno konzumiraju neophodni su za naše tijelo, posebno kada je naš imunološki sustav izložen različitim virusima. Sokovnici i cijedila za citruse savršeni su pomoćnici u pripremi vitaminskih napitaka, važnih u svakodnevnom životu.

159,00 €

SENCOR sokovnik SJE741SS

Sokovnik Sencor ima široki otvor za umetanje voća ili povrća, snažan motor od 400 W i siguran rad. Kompaktne je veličine i ne zauzima puno prostora. Široki otvor olakšava pripremu voća i povrća, jer nećete morati rezati hranu u male komadiće. Sokovnik koristi mikroskopski filtar te automatski odvaja pulpu od soka, a sam proces je vidljiv jer je sokovnik opremljen prozirnim poklopcem. Sokovnik nudi mogućnost dvije brzine, ovisno o tvrdoći voća ili povrća.

57,00 €

ZILAN sokovnik ZLN4014

Sokovnik snage 200 W, 1 brzina rada ( 61 rpm ). Sustav sporog prešanja kako biste lagano iscijedili sokove, ograničili oksidaciju i sačuvali vitamine. Jednostavno čišćenje, filter od nehrđajućeg čelika, spremnik za sok, spremnik za otpad, potisnik.

69,10 €

BOSCH cjedilo agruma MUZ5ZP1

Brzo i učinkovito cijeđenje naranči, limuna i grejpa. Nalijevanje bez iritantnog prskanja zahvaljujući praktičnom djeliću za nalijevanje i ručki. Može se koristiti i kao posuda za serviranje. Originalni dodatni pribor za MUM5 kuhinjski robot.

21,10 €

BOSCH sokovnik MES25A0

Centrifugalni sokovnik VitaJuice 2700 W, snažan sokovnik u koji stavljate cijelo voće bez potrebe za rezanjem na manje komade: brz, jednostavan za korištenje i čist. XL cijev za punjenje (73 mm): brzo i jednostavno cijeđenje soka bez potrebe za prethodno rezanje voća i povrća. Različite brzine: jednostavno i brzo cijeđenje sokova od svih vrsta voća i povrća. Mikro sito od nehrđajućeg čelika za najbolje cijeđenje sokova. SafetyStop: motor će se aktivirati samo ako je uređaj pravilno sastavljen i ako je poklopac zatvoren. Praktična izljevna cijev s funkcijom DripStop sprječava kapljanje nakon cijeđenja soka i prilikom rada ostane čist.

149,90 €

BOSCH sokovnik MES25C0

Sokovnik centrifugalni, VitaJuice 2, 700 W, Bijeli. Snažan sokovnik u koji stavljate cijelo voće bez potrebe za rezanjem na manje komade: brz, jednostavan za korištenje i čist. XL cijev za punjenje (73 mm): brzo i jednostavno cijeđenje soka bez potrebe za prethodno rezanje voća i povrća. Različite brzine: jednostavno i brzo cijeđenje sokova od svih vrsta voća i povrća. Mikro sito od nehrđajućeg čelika za najbolje cijeđenje sokova. SafetyStop: motor će se aktivirati samo ako je uređaj pravilno sastavljen i ako je poklopac zatvoren. Praktična izljevna cijev s funkcijom DripStop sprječava kapljanje nakon cijeđenja soka i prilikom rada ostane čist.

151,17 €

BOSCH sokovnik MES25G0

Sokovnik centrifugalni, VitaJuice 2, 700 W, Bijeli. Snažan sokovnik u koji stavljate cijelo voće bez potrebe za rezanjem na manje komade: brz, jednostavan za korištenje i čist. XL cijev za punjenje (73 mm): brzo i jednostavno cijeđenje soka bez potrebe za prethodno rezanje voća i povrća. Različite brzine: jednostavno i brzo cijeđenje sokova od svih vrsta voća i povrća. Mikro sito od nehrđajućeg čelika za najbolje cijeđenje sokova. SafetyStop: motor će se aktivirati samo ako je uređaj pravilno sastavljen i ako je poklopac zatvoren. Praktična izljevna cijev s funkcijom DripStop sprječava kapljanje nakon cijeđenja soka i prilikom rada ostane čist.

151,17 €

BOSCH sokovnik MES3500

Centrifugalni sokovnik VitaJuice 3, 700 W, plava boja. Snažan sokovnik u koji stavljate cijelo voće bez potrebe za rezanjem na manje komade: brz, jednostavan za korištenje i čist. XL cijev za punjenje (73 mm): brzo i jednostavno cijeđenje soka bez potrebe za prethodno rezanje voća i povrća. Različite brzine: jednostavno i brzo cijeđenje sokova od svih vrsta voća i povrća. Mikro sito od nehrđajućeg čelika za najbolje cijeđenje sokova. SafetyStop: motor će se aktivirati samo ako je uređaj pravilno sastavljen i ako je poklopac zatvoren. Praktična izljevna cijev s funkcijom DripStop sprječava kapljanje nakon cijeđenja soka i prilikom rada ostane čist.

174,90 €

BOSCH sokovnik MES4000

XXL cijev za punjenje (84 mm): brzo i jednostavno cijeđenje soka bez potrebe za prethodno rezanje voća i povrća. Jednostavno čišćenje: keramička oštrica nema rupica i jednostavno se čisti. Različite brzine: jednostavno i brzo cijeđenje sokova od svih vrsta voća i povrća. Mikro sito od nehrđajućeg čelika za najbolje cijeđenje sokova. SafetyStop: motor će se aktivirati samo ako je uređaj pravilno sastavljen i ako je poklopac zatvoren.

254,90 €
Zatvori