Kolačići: Izbor je vaš

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Klikom na gumb 'Prihvati' suglasni ste s primanjem kolačića i slažete se s time da ste pročitali i razumijete izjavu o Privatnosti podataka (dostupna na gumbu 'Saznaj više'). Ova stranica koristi kolačiće. Jedan ili više kolačića koje koristimo je bitno kako bi dijelovi ove web stranice djelovali i već su postavljeni. Možete izbrisati i blokirati sve kolačiće s ove web stranice, ali dijelovi web stranice neće raditi. Da biste saznali više o kolačićima koji se koriste na ovoj web stranici i kako izbrisati kolačiće, pogledajte naša Pravila privatnosti klikom na Saznaj više

Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Trampolini

Trampolin je odlična anti stress “terapija” ne samo za djecu već za cijelu obitelj! Ne samo da su trampolini izvrstan oblik zabave nego i razvoja kondicije i mišića tijela. 

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

LEGONI trampolin EDISON 140 cm

Trampolin sa zaštitnom mrežom promjera 140 cm je idealan za zabavu i korištenje na otvorenom. Visina: 35 cm, visina zaštitne mreže: 125 cm.

79,00 €

LEGONI trampolin sa zaštitnom mrežom 244 cm

Trampolin sa zaštitnom mrežom Legoni promjera 244 cm je idealan za zabavu i korištenje na otvorenom. Trampolin se može sastaviti bez upotrebe bilo kakvih alata. Antikorozivne pocinčane opruge su iznimno visoke kvalitete. Materijal odskočne podloge je otporan na UV zračenja i razvijen je u Njemačkoj. Uz trampolin se ne isporučuju ljestve.

149,00 €
Najniža cijena u 30 dana:

149,00 €

LEGONI trampolin sa zaštitnom mrežom 305 cm

Trampolin sa zaštitnom mrežom Legoni promjera 305 cm je idealan za zabavu i korištenje na otvorenom. Trampolin se može sastaviti bez upotrebe bilo kakvih alata. Antikorozivne pocinčane opruge su iznimno visoke kvalitete. Materijal odskočne podloge je otporan na UV zračenja i razvijen je u Njemačkoj. Uz trampolin se ne isporučuju ljestve.

189,00 €
Najniža cijena u 30 dana:

189,00 €

LEGONI trampolin sa zaštitnom mrežom 366 cm

Trampolin sa zaštitnom mrežom Legoni promjera 366 cm je idealan za zabavu i korištenje na otvorenom. Trampolin se može sastaviti bez upotrebe bilo kakvih alata. Antikorozivne pocinčane opruge su iznimno visoke kvalitete. Materijal odskočne podloge je otporan na UV zračenja i razvijen je u Njemačkoj. Uz trampolin se ne isporučuju ljestve.

249,00 €
Najniža cijena u 30 dana:

249,00 €

LEGONI trampolin sa zaštitnom mrežom i ljestvama 425 cm

Trampolin sa zaštitnom mrežom Legoni promjera 425 cm je idealan za zabavu i korištenje na otvorenom. Trampolin se može sastaviti bez upotrebe bilo kakvih alata. Antikorozivne pocinčane opruge su iznimno visoke kvalitete. Materijal odskočne podloge je otporan na UV zračenja i razvijen je u Njemačkoj. Uz trampolin se ne isporučuju ljestve.

289,00 €
Najniža cijena u 30 dana:

289,00 €

Zatvori