Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Trampolini

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

LEGONI trampolin sa zaštitnom mrežom i ljestvama 244 cm

Trampolin sa zaštitnom mrežom Legoni promjera 244 cm je idealan za zabavu i korištenje na otvorenom. Trampolin se može sastaviti bez upotrebe bilo kakvih alata. Antikorozivne pocinčane opruge su iznimno visoke kvalitete. Materijal odskočne podloge je otporan na UV zračenja i razvijen je u Njemačkoj.

159,00 €

LEGONI trampolin sa zaštitnom mrežom i ljestvama 305 cm

Trampolin sa zaštitnom mrežom Legoni promjera 305 cm je idealan za zabavu i korištenje na otvorenom. Trampolin se može sastaviti bez upotrebe bilo kakvih alata. Antikorozivne pocinčane opruge su iznimno visoke kvalitete. Materijal odskočne podloge je otporan na UV zračenja i razvijen je u Njemačkoj.

199,00 €

LEGONI trampolin sa zaštitnom mrežom i ljestvama 366 cm

Trampolin sa zaštitnom mrežom Legoni promjera 366 cm je idealan za zabavu i korištenje na otvorenom. Trampolin se može sastaviti bez upotrebe bilo kakvih alata. Antikorozivne pocinčane opruge su iznimno visoke kvalitete. Materijal odskočne podloge je otporan na UV zračenja i razvijen je u Njemačkoj.

259,00 €

LEGONI trampolin sa zaštitnom mrežom i ljestvama FUN 366 cm TL19-366OR

Kvalitetni trampolin promjera 366 cm s unutarnjom sigurnosnom mrežom i ljestvama, boja: narančasta. Dizajniran je za vanjsku upotrebu.

259,00 €

Zaštitna mreža za trampolin 305 cm

Sigurnosna mreža za trampolin je izrađena od čvrstog ali mekog na dodir vodootpornog polietilena, pojačanog oko vrha, sredine i dna. Ulazna vrata imaju visokokvalitetni patentni zatvarač koji se nalazi uz jednu od 6 šipki, što omogućuje lakše zakopčavanje i otkopčavanje mreže.

30,39 €

LEGONI trampolin sa zaštitnom mrežom i ljestvama SPACE 244 cm

Kvalitetni trampolin promjera 244 cm s unutarnjom sigurnosnom mrežom i ljestvama. Dizajniran je za vanjsku upotrebu.

225,50 €

LEGONI trampolin sa zaštitnom mrežom i ljestvama SPACE 425 cm

Kvalitetni trampolin promjera 425 cm s unutarnjom sigurnosnom mrežom i ljestvama. Dizajniran je za vanjsku upotrebu.

252,04 €
Zatvori