Kolačići: Izbor je vaš

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Klikom na gumb 'Prihvati' suglasni ste s primanjem kolačića i slažete se s time da ste pročitali i razumijete izjavu o Privatnosti podataka (dostupna na gumbu 'Saznaj više'). Ova stranica koristi kolačiće. Jedan ili više kolačića koje koristimo je bitno kako bi dijelovi ove web stranice djelovali i već su postavljeni. Možete izbrisati i blokirati sve kolačiće s ove web stranice, ali dijelovi web stranice neće raditi. Da biste saznali više o kolačićima koji se koriste na ovoj web stranici i kako izbrisati kolačiće, pogledajte naša Pravila privatnosti klikom na Saznaj više

Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Kosilice za travu

Kosilica za travu je neizostavna oprema za održavanje manjih travnatih površina, okućnica i vrtova. Kosilice izaberite prema veličini travnjaka, tipu i pristupačnosti terena, učestalosti košnje trave i nagibu terena. Kosilica za travu prema vrsti pogona može biti motorna (benzinska), električna, akumulatorska (na baterije) i ručna. Motorna kosilica može biti i strižna i brdska za veće nagibe i visoku travu, imati vlastiti pogon (samohodna) ili biti na guranje. Akumulatorske kosilice također mogu biti samohodne, ali i robotske kosilice. Električne kosilice za travu su pak ograničene duljinom kabela za struju.

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

DENZEL benzinska kosilica GLD-460SP

Benzinska kosilica Denzel GLD-460SP sa motorom od 146 ccm, sa pogonom, ima širinu prolaza 46 cm, ima 7 nivoa košnje i opremljena je sakupljačem trave od 50 litara. Dizajniran za rezanje i malčiranje trave na privatnoj parceli. Ojačana ploča, veći promjer kotača i izdržljiva oštrica osiguravaju učinkovito košenje teških područja s šikarama i stabljikama. Kada se koristi sustavno, kosilica za travu sprječava širenje korova na tom području. Denzel motor osigurava veliku brzinu noža od 3000 o/min uz razumnu potrošnju goriva. Jedan spremnik dovoljan je za 40-60 minuta rada. Širina košenja trave u jednom prolazu je 46 cm - tako da ćete za 1,5 sat obraditi oko 2500 četvornih metara. m. kosilica formira travnjak visine od 25 do 75 mm.

309,00 €

DENZEL benzinska kosilica GLD-520 SP B&S

Benzinska samohodna kosilica Denzel GLD-520SP-BS ima motor Briggs Stratton obujma 163 cm3 i snage 6,5 KS. Ima pogon na prednje kotače i košaru za travu zapremine 60 l te omogućuje prolaznu širinu od 52 cm. Površina do 2800 m2 može se obraditi za 1,5 sat. U isto vrijeme, spremnik goriva s volumenom od 1 l može se puniti ne češće nego jednom na sat. Model ima 7-stupanjsko podešavanje visine košnje od 25 do 75 mm.

599,99 €

DENZEL dizelska kosilica GLD-460

Benzinska kosilica Denzel GLD-460 s motorom od 146 ccm, ručnim pogonom i spremnikom za travu od 50 L sa 7 razina rezanja namijenjena je održavanju mlade trave u vrtu. Zahvaljujući snazi ​​motora od 4,5 KS. i širinom košnje od 46 cm, do 2500 m2 može se obraditi za 1,5 sat. Prilagodba razine košnje dostupna je u rasponu od 25-75 mm.

269,99 €

DENZEL elektična kosilica L-1200

Električna kosilica Denzel L-1200 namijenjena je za održavanje zelenih površina i vrtova u privatnim kućanstvima. Kosilica ima lagan i kompaktan dizajn, kao i sklopivu ručku za jednostavno skladištenje i transport.

114,00 €

EINHELL akumulatorska kosilica GE-CM 36/36 Li (2x4.0Ah)

Einhell akumulatorska kosilica GE-CM 36/36 Li (2x4,0Ah) je član fleksibilne i snažne Power X-Change obitelji i preporučuje se za površine do 400 m². Akumulatorska kosilica radi s dvije 18 V baterije od 4,0 Ah iz Power X-Change aku sistema. Dvije baterije i dva punjača uključeni su u opseg isporuke. Baterije dolaze s 3 LED diode za indikaciju razine napunjenost i mogu se kombinirati s bilo kojim drugim uređajem iz aku sistema. Snažnu akumulatorsku kosilicu pokreće Einhell Brushless motor bez četkica, koji ima dulji životni vijek i vrijeme rada od konvencionalnih motora sa četkicama. Aku kosilica s velikim kotačima koji štite travu dolaze sa središnjim podešavanjem visine košnje u 6 položaja, sklopivom dugačkom ručkom podesivom po visini s 3 postavke za praktično rukovanje i velikodušno dimenzioniranom košarom za travu s indikatorom razine napunjenosti. Akumulatorska kosilica je opremljena visokokvalitetnim plastičnim kućištem otpornim na udarce, a ima i integriranu ručku za nošenje koja omogućuje jednostavno transportiranje.

389,90 €

EINHELL akumulatorska kosilica GE-CM 43LI M KIT

Einhell akumulatorska kosilica GE-CM 43 Li je vrlo kvalitetna, pouzdana, izuzetno dobro opremljena kosilica za bežičnu brigu o većim travnjacima. Pomoću novog Einhell baterijskog Power X-Change sistema, kosilica je opremljena sa dvije snažne 18 V baterije kapaciteta 4.0 Ah, za ugodno korištenje bez upotrebe dodatnih kablova. Centralno podešavanje visine košnje sa 6 stupnjeva (25 -75 mm) omogućava vrlo lako, individualno podešavanje željene visine košnje. GE-CM 43 Li je opremljena dugom, sklopivom drškom koja se vrlo lako sklapa i omogućava se lako skladištenje. Isto tako, savršeno se može prilagoditi visini svakog korisnika zahvaljujući mogućnosti podešavanja u 3 razine. Svaka baterija ima display koji pokazuje 3 razine napunjenosti. Baterije se mogu koristiti za sve ostale uređaje Power X-Change obitelji. U isporuci su također uključena i 2 dodatna punjača baterija. Veliki zadnji kotači čuvaju travu tokom košnje. Velika košara za sakupljanje trave ima indikator napunjenosti te Vam je u svakom trenutku vidljivo ukoliko je košara puna i treba je isprazniti. Kućište ove kosilice izrađeno je od visokokvalitetne plastike otporne na udarce. Dodatna praktična ručka omogućava lako nošenje i transport. Dodatno, u isporuci je uključen i nastavak za malčiranje pomoću kojega usitnjena trava ostaje ravnomjerno rasuta po travnjaku. Akumulatorska kosilica GE-CM 33 Li preporuča se za korištenje na travnjacima veličine do 600 m².

439,90 €

EINHELL benzinska kosilica GC-PM 40/1

Benzinska kosilica GC-PM 40/1 robusna je, pouzdana i korisna pomoćnica za košnju travnjaka srednje veličine. Njezin jednocilindrični četverotaktni motor generira veliki okretni moment. Za svaki kotač postoji zaseban mehanizam za podešavanje visine košenja u tri razine za prilagodbu svakom zadatku košnje. Sklopiva dugačka ručka omogućuje pohranu kosilice na minimalnom prostoru. Kabel za pokretanje GC-PM 40/1 lako je dohvatiti na dugoj ručki za pokretanje bez napora. Dugotrajno kućište izrađeno je od atraktivne, čvrste plastike. Otporna tekstilna košara za hvatanje trave ima indikator nivoa punjenja koji pokazuje kada je puna i dvije ručke za lako pražnjenje. GC-PM 40/1 preporučuje se za travnjake do 800 m².

199,90 €

EINHELL električna kosilica GC-EM 1032

Robusnom i pokretnom električnom kosilicom GC-EM 1032 hobi vrtlari postižu najbolje rezultate košnje u malim vrtovima. Njezin snažni motor generira veliki okretni moment za dobar napredak u košnji čak i visoke trave. Za precizno prilagođavanje individualnim zahtjevima postoji zasebna funkcija za podešavanje visine košnje u tri razine. Zahvaljujući preklopnoj dugoj ručki, ovu kosilicu možete čuvati na minimalnom prostoru. Obujmice za kabel štite mrežni kabel od prelamanja i habanja. Veliki kotači štite travnjak i omogućuju košnju bez napora čak i na zahtjevnijim terenima. S kapacitetom košare od 30 litara imate dovoljno mjesta za duge radne zadatke. Robusno i dugotrajno kućište izrađeno je od visokokvalitetne plastike otporne na udarce. GC-EM 1032 preporučuje se za travnjake do 300 m².

79,90 €

EINHELL samohodna benzinska kosilica GC-PM 51/3 S HW

Einhell samohodna benzinska kosilica GC-PM 51/3 S HW je robustan, vrlo učinkovit i nezamjenjiv pomoćnik za košnju i njegu prostranih travnjaka. Njezin snažni jednocilindrični četverotaktni motor stvara veliki okretni moment za brzo suočavanje s gustom travom visokog rasta. Pogon na stražnje kotače osigurava kontinuirano kretanje i olakšava košenje velikih površina. Za iznimno jednostavno podešavanje visine košnje zaslužan je centralni sustav podešavanja s čak 6 različitih postavki. Uže za pokretanje GC-PM 51/3 S HW lako je dostupno na ergonomskoj dugačkoj ručki, koja je vrlo pristupačna za korištenje zahvaljujući mogućnosti podešavanja visine u 3 razine i može se sklopiti za pohranu na minimalnom prostoru. Ova kosilica ima ekstra visoke stražnje kotače za lakši rad na teškim terenima. Svi kotači dolaze s glatkim površinama za manje opterećenje na travnjaku. Robusno kućište izrađeno je od atraktivnog plastificiranog čeličnog lima. S kapacitetom od cca 70 litara vreća za travu ima dovoljno prostora za duge radne zadatke. Zahvaljujući indikatoru razine možete na prvi pogled vidjeti kada je vrijeme za pražnjenje vreće. Osim toga, pokošena trava se može fino usitniti adapterom za malčiranje prije nego što se ravnomjerno rasporedi po travnjaku kako bi poslužila kao prirodno gnojivo. Alternativno, duža trava se može kositi i izbacivati sa strane. GC-PM 51/3 S HW preporučuje se za travnjake do 1800 m².

379,90 €

ENDURE motorna kosilica AL-END30 B&S 450E

Motorna kosilica s Briggs&Stratton 450E – 3,5 KS, širina otkosa: 51 cm. Visinu košnje je moguće centralno podesiti uz pomoć centralnog sustava za podešavanje visine u 8 položaja. Kosilica ima bočno izbacivanje trave pomoću velikog otvora.

269,00 €

PRAKTIK benzinska kosilica 4u1 PG65149 B&S 450E

Rotaciona kosilica za sve vrste travnjaka. Benzinski četverotaktni motor BRIGGS&STRATTON 450E ima optimalnu snagu da u svakom trenutku može isporučiti dovoljno snage za sva opterećenja. Lako paljenje pomoću startnog mehanizma kojeg možemo postaviti u dva položaja: prvi položaj kao kraća potezna špaga odmah na motoru ili drugi položaj kao duža potezna špaga kako bi nam ručica startnog mehanizma bila bliže glavnim ručkama. Moguće je kosilicu podesiti vrlo jednostavno u jedan od četiri moda rada: košnja sa skupljanjem trave u košaru, košnja sa bočnim izbacivanjem trave, košnja sa stražnjim izbacivanjem ili košnja sa malčiranjem trave. Preporučuje se za travnjak površine do 1.200 m².

346,00 €

PRAKTIK benzinska kosilica 4u1 PG65407

Rotaciona samohodna kosilica za sve vrste travnjaka. Benzinski četverotaktni motor ima optimalne snage da u svakom trenutku može isporučiti dovoljno snage za sva opterećenja. Lako paljenje pomoću startnog mehanizma kojeg možemo postaviti u dva položaja: prvi položaj kao kraća potezna špaga odmah na motoru ili drugi položaj kao duža potezna špaga kako bi nam ručica startnog mehanizma bila bliže glavnim ručkama. Visinu košnje je moguće centralno podesiti uz pomoć centralnog sustava za podešavanje visine u više položaja. Preporučuje se za travnjak površine do 1.800 m².

393,00 €
Filteri
Zatvori