Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Dječje igračke

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

Guralica 2S

Auto-guralica s trubom na volanu pružit će svakom djetetu zabavnu igru a istovremeno potaknuti razvoj koordinacije i motoričkih sposobnosti. Predviđeno za djecu starosti 1,5-3 godine, težine do 15 kg. 3 vrste (crveni, bijeli ili žuti). Dimenzije: 41 x 48 x 21 cm.

23,89 €

APLI - Domino i Memori

Duo igra domino i memori. Kutija sadrži 2 različite igre: igru za pamćenje kostimi (30 dijelova) i igru domino brojevi i životinje (36 dijelova). Dijelovi su čvrsti, sigurni i jednostavni za rukovanje. Idealne igre za djecu jer dok uživaju u igranju, poboljšavaju i razvijaju mnoge vještine: koncentraciju, promatranje, pamćenje, rješavanje problema, a također razvijaju i prostornu percepciju, motoričke sposobnosti, prepoznavanje oblika, matematičke vještine. Idealan poklon za mališane! Dob: 3+.

19,38 €

APLI društvena igra - Magnets Emocije

Magnetna društvena igra - emocije. Kreirajte lica i otkrijte raspoloženja likova. Sadrži: magnetnu bazu dimenzija 28 x 18 cm i 30 magneta sa različitim emocijama. Dob: 3+.

16,59 €

APLI društvena igra - Magnets gradski automobili

Magnetna društvena igra - gradski automobili. Stvaranje i kombiniranje različitih vozila i likova iz različitih magnetnih dijelova. Sadrži: magnetnu bazu dimenzija 28 x 18 cm i 25 magneta s različitim dijelovima vozila. Igra potiče promatranje i maštu, povećava koncentraciju, pažnju,generira zanimanje za predmete, životinje i likove koje ne poznaju. Dob: 3+.

16,59 €

APLI društvena igra - Magnets karta svijeta

Magnetna društvena igra - karta svijeta. Idealna za djecu koja će mnogo naučiti postavljajući spomenike i životinje na kartu svijeta. Sadržaj: magnetska sklopiva podloga dimenzija 36 x 28cm i 40 magneta s crtežima spomenika i životinja. Ekskluzivnog je APLI Kids dizajna s originalnim i životopisnim ilustracijama. Igra ima visoku didaktičku vrijednost, potiče promatranje i maštu, povećava koncentraciju i pažnju, generira zanimanje za predmete, životinje i likove koje ne poznaju. Dob: 3+. Broj igrača: 1-4.

16,59 €

APLI društvena igra - Magnets Lica

Magnetna društvena igra - lica. Zabavna igra s magnetima. Kreiraj različita lica od raznih elemenata. Upoznaj osjećaje i izraze lica. Igra prepoznavanja dijelova lica. Slaže se na samoj kutiji i poklopcu koji služi i kao stalak. Stimulira psihomotorni razvoj i pomaže vizualizaciji. Ekskluzivni dizajn: by Stocklina. Sadrži: pozadinu i 30 magnetnih dijelova. Dob: 3+.

16,59 €

APLI društvena igra - Magnets ljudsko tijelo

Magnetna društvena igra - ljudsko tijelo. Pomaže djeci da se upoznaju s različitim dijelovima ljudskog tijela. Sadrži: magnetnu bazu dimenzija 28 x 18 cm i 63 magnetne pločice s različitim dijelovima ljudskog tijela, kostura, organa i mišića. Uključuje 15 kartica s detaljnim informacijama na 12 različitih jezika. Igra ima visoku didaktičku vrijednost: potiče promatranje i maštu, povećava koncentraciju i pažnju, stvara interes za predmete i navike za koje djeca ne znaju. Dob: 5+.

16,59 €

APLI društvena igra - Magnets Moda

Magnetna društvena igra - model moda. Oblačenje i svlačenje dvaju likova s uključenom odjećom i dodacima. Sadržaj: magnetska sklopiva podloga dimenzija 28 x 20,5cm i 42 magneta s različitom odjećom prema najnovijoj modi. Igra potiče promatranje, maštu, povećava koncentraciju, pažnju, generira zanimanje za predmete, životinje i likove koje ne poznaju. Dob: 6+. Broj igrača: 1-2.

22,03 €

APLI društvena igra - Magnets odijevanje

Magnetna društvena igra - odijevanje. Igra pomaže djeci da se upoznaju s ispravnom navikom odijevanja u svakodnevnom životu. Sadrži: magnetnu bazu dimenzija 28 x 18 cm i 40 magnetnih kartica odjeće i pribora. Dob: 3+.

16,59 €

APLI društvena igra - magnets odijevanje

Magnetna društvena igra - odjevanje. Cilj igre je povezati sve dijelove različitih likova kako bi naučili zanimanja. Otkrijte zanimanje svakog lika ili stvorite beskonače nove kombinacije. Sadrži: magnetnu bazu dimenzija 28 x 18 cm i 30 magneta za stvaranje različitih likova. Ekskluzivni dizajn APLI Kids s originalnim i živopisnim ilustracijama. Igra ima visoku didaktičku vrijednost: potiče promatranje i maštu, povećava koncentraciju i pažnju, generira zanimanje za predmete, životinje i likove koje djeca ne poznaju. Dob: 3+

16,32 €

APLI društvena igra - Magnets zanimanja

Magnetna društvena igra - zanimanja. Pomaže djeci da se naviknu na različita zanimanja i poslove. Sadrži: magnetnu bazu dimenzija 28 x 18 cm i 36 magneta odjeće i pribora. Ekskluzivni APLI Kids dizajn s originalnim i šarenim ilustracijama. Igra ima visoku didaktičku vrijednost: potiče promatranje, maštu, interes za predmete i navike koje djeca ne poznaju, povećava koncentraciju i pažnju. Dob: 3+.

16,59 €

APLI Društvena igra - naljepnice ribe

Originalni ekskluzivni dizajn igre s naljepnicama predstavljen u ekskluzivnoj limenoj kutiji. Djeca trebaju popuniti crteže naljepnicama slijedeći primjere. Svaka slika prikazuje oblik i boju naljepnica potrebnih za dovršavanje crteža. Potiče fine motoričke sposobnosti, razvija koordinaciju oči-ruke te viziju prostora. Dizajnirala umjetnica: Daniela Massironi. Sadržaj: 1 upute, 16 kartica (8 različitih nacrta) i 8 listova uklonjivih naljepnica.

20,31 €

APLI društvena igra - Trkaći automobili

Jednostavna i zabavna igra koja djecu uvodi u svijet boja i uči pravilima igre. Uključuje odvojivu dasku, 4 drvena dijela u obliku automobila i obojenu kockicu. Bacite kockicu kako biste vidjeli boju i napredovali s automobilom do sljedećeg kvadrata iste boje. Tko će prvi doći kući? Dob:3+. Broj igrača: 2-4.

11,94 €

APLI društvena igra - Zapažanje, Spasi ocean

Brza igra zapažanja Spasi ocean. Igrači će što je brže moguće na ploči morati pronaći 4 slike sa svoje kartice kako bi pobijedili. Igra uključuje kartice sa slikama objekata koji predstavljaju smeće koje možemo pronaći u oceanu, kao i životinje i biljke koje žive pod vodom kako bi djeca tijekom igranja naučila svijest o okolišu. Igra uključuje: ploča od 40 x 40 cm. 50 pločica sa slikama od 6,5 x 8,5 cm. 24 naljepnica za višekratnu upotrebu. List s uputama. Budite prvi koji će pronaći izgubljene predmete na dnu oceana! Dob: 3+. Broj igrača: 2-4.

20,57 €

APLI igra - Dino s geometrijskim likovima

Igra naljepnica, Dino model u metalnoj kutiji. Svrha igre je dovršiti crteže na karticama pomoću različitih naljepnica. Igra uključuje: 8 mat listova za popunjavanje naljepnicama, 8 listova uklonjivih naljepnica različitih boja i vodič u boji s primjerima. Uklonjive naljepnice omogućuju djetetu da ispravi pogrešku. Ova igra, razvijena uz potporu pedagoških djelatnika, ima visoku didaktičku vrijednost: potiče finu motoriku, razvija matematičko razmišljanje, pomaže koncentraciju, djeluje na koordinaciju očiju i ruku te razvija orijentaciju u prostoru. Proizvod s originalnom prezentacijom i atraktivnim dizajnom: metalna kutija s ekskluzivnim dizajnom APLI Kids, korisna i za pohranjivanje dječjih stvari. Igra namijenjena najmlađima u obitelji, preporučuje se djeci od 3 godine ili starijoj. Sigurnosna upozorenja: može sadržavati male komponente. Opasnost od gušenja. Koristiti pod nadzorom odrasle osobe.

20,57 €

APLI igra - Domino EVA XXL

Domine od EVA pjene s 28 XXL dijelova (180 x 100 x 9 mm) u zelenoj boji s bijelim printom. Fleksibilni, mekani i otporni dijelovi idealni za igranje u zatvorenom i na otvorenom. Domino koncept idealan je za mališane jer im potiče matematičko razmišljanje, vizualnu i prostornu percepciju, poboljšava finu motoriku i socijalizaciju. Proizvod je u skladu s propisima EN-71 o sigurnosti igračaka. Ne sadrži BPA ili ftalate. Dob: 3+

29,20 €
Zatvori