Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Soundbar uređaji

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

GRUNDIG zvučnik soundbar DSB2000

DSB 2000 soundbar opremljen je najnovijom surround tehnologijom Dolby Atmos® koja zvukovne filmske zapise pretvara u stvarnost. Bluetooth v4.2 streaming glazbe. Bežični prijenos zvuka s TV-a, pametnog telefona, tableta ili računala. 220 W izlazne snage.

258,71 €
Najniža cijena u 30 dana:

344,95 €

GRUNDIG zvučnik soundbar DSB 1000

Soundbarovi donose zvučne performanse kina u vaš dom dok obični TV kauč pretvaraju u udobno deluxe sjedalo. Dolby Atmos tehnologija će svaki filmski zvuk pretvoriti u stvarnost, a razne mogućnosti povezivanja omogućit će doživljaj filmske zabave bilo gdje u vašem domu. Integrirani subwoofer, Bluetooth streaming glazbe (V4.2), Dolby Atmos, HDMI (ARC), AUX, optički i koaksijalni ulaz, Maksimalna izlazna snaga od 120 W, Set za zidnu montažu.

212,22 €

GRUNDIG zvučnik soundbar DSB950

Grundig Soundbar mikro-sustav koji na savršeni način povezuje elegantan dizajn i nevjerojatan zvuk. Bluetooth Streaming za vrhunski glazbeni užitak - bez kabela, brzo i jednostavno povezivanje s glazbom na vašem pametnom telefonu ili tabletu, domet do 10m. 2 x 20 W glazbene snage, AUX ulaz, zidni nosač priložen, RCA ulaz za povezivanje s televizorom, HDMI (ARC) i optički ulaz.

62,15 €
Najniža cijena u 30 dana:

88,79 €

GRUNDIG zvučnik soundbar DSB970

DSB 970 zvučnik soundbar televizoru daje zvučnu izlaznu snagu od 120 W, opremljen je subwooferom za jači bas, a omogućava i Bluetooth streaming glazbe i bežični prijenos zvuka s vašeg pametnog telefona, tableta ili računala.

128,61 €

GRUNDIG zvučnik soundbar DSB980

Soundbarovi donose zvučne performanse kina u vaš dom dok obični TV kauč pretvaraju u udobno deluxe sjedalo. Dolby Atmos tehnologija će svaki filmski zvuk pretvoriti u stvarnost, a razne mogućnosti povezivanja omogućit će doživljaj filmske zabave bilo gdje u vašem domu. Uređaj ima 2,4” TFT zaslon u boji s kontrolom svjetline (3 razine), Bluetooth streaming glazbe (V4.2), WiFi povezivanje, USB Playback, Internet Radio, Spotify prijem, Maksimalna izlazna snaga od 120 W, Set za zidnu montažu.

119,35 €
Najniža cijena u 30 dana:

159,13 €

GRUNDIG zvučnik soundbar DSB990.2.1

Ovaj bežični subwoofer s izrazito dubokim basom osigurava impresivno uravnoteženu dubinu zvuka.

169,75 €

XIAOMI zvučnik soundbar 3.1CH EU

Xiaomi Soundbar donosi ti savršenu kvalitetu zvuka i potpuno novo iskustvo kod gledanja filmova ili serija. Zahvaljujući 3.1 kanalu bolje će lokalizirati zvukove i učiniti ih jasnijima za što bolji rezultat i pružiti ti izvanredne audio-vizualne efekte. Uređaj pomiče granice akustičnog dizajna sa ukupno 7 zvučnika i donosi tri zvučnika punog raspona, tri zvučnika za visoke tonove i jednim wooferom. Kombinacija svega ovoga proizvest će toliko precizan zvuk koji je osjetljiv i na najsuptilnije promjene. Tako da, bilo da gledaš film, seriju, slušaš muziku ili igraš igrice biti će kao da si tamo, a tome pridonosi i maksimala snaga od 430W. Uz bežični woofer sve postaje jednostavnije, a uz tehnologiju pojačanja basa sposoban je za duboke tonove za nevjerojatno audio iskustvo. Uz Dolby Audio i DTS tehonologiju osiguraj si pravo filmsko iskustvo kod kuće. Također, Xiaomi Soundbar nudi ti nekoliko audio opcija koje su profesionalno dizajnirane prema tvojim potrebama. Tako možeš birati između opcije za glazbu, film, ijesti ili igrica. Uz to možeš uključiti i AI Sound Mode koji će automatski postaviti najoptimalnije postavke prema onome što slušaš ili gledaš, a tu je i Night Mode koji će zvuk prilagoditi, kako bi tebi pružio najbolje iskustvo gledanja filma, ali kako ne bi probudio ukućane.

238,77 €
Zatvori