Kolačići: Izbor je vaš

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Klikom na gumb 'Prihvati' suglasni ste s primanjem kolačića i slažete se s time da ste pročitali i razumijete izjavu o Privatnosti podataka (dostupna na gumbu 'Saznaj više'). Ova stranica koristi kolačiće. Jedan ili više kolačića koje koristimo je bitno kako bi dijelovi ove web stranice djelovali i već su postavljeni. Možete izbrisati i blokirati sve kolačiće s ove web stranice, ali dijelovi web stranice neće raditi. Da biste saznali više o kolačićima koji se koriste na ovoj web stranici i kako izbrisati kolačiće, pogledajte naša Pravila privatnosti klikom na Saznaj više

Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Dodatna oprema (vrećice)

Među dodatnom opremom za usisavače pronaći ćete vrećice, filtere, cijevi i crijeva, nastavke i četke, baterije i punjače.

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

BOSCH set za čišćenje BBZWDSET

Originalni set za čišćenje usisavača BOSCH, savršeno odgovaraju vašem aparatu i osiguravaju produženi vijek trajanja uređaja.

9,00 €

BOSCH vrećica za usisavač BBZWD4BAG

Vrećica za prašinu BBZWD4BAG originalna je vrećica za sve AquaWash&Clean usisavače.

7,90 €

BOSCH vrećice za usisavač BBZ16GALL

Nova PowerProtect vrećica za prašinu osigurava visoku snagu usisa usisavača uz nisku potrošnju u vatima kada se vrećica napuni Najnovija flis tehnologija za dulji radni vijek Do 50 % duži rad: Rjeđe mijenjanje vrećica za prah zahvaljujući iznimno visokoj snazi skupljanja prašine Veliki broj slojeva za najučinkovitiju filtraciju Uvjerljiva higijena: vrećica za prah filtrira 99,9 % fine prašine Vrećica za prašinu koja se sama brtvi jamči higijensko odstranjivanje Duži životni vijek: točno pristajanje vrećice za prašinu pomaže u zaštiti dijelova usisavača od prašine Prikladno za sve trenutačne modele* do razreda energetske učinkovitosti A - uvjerljivi rezultati čišćenja također i kod aparata veće potrošnje u vatima (*osim BSG8..., BSN...) Sadrži: 16 vrećica za prašinu *** Moć usisavanja s napola punom vrećicom za prašinu (400 g) u usporedbi sa Siemens / Bosch vrećice za prašinu Tipa G bez PowerProtect Tehnologije, testirano u aparatu BSGL5... / VSZ5 rangu

34,90 €

BOSCH vrećice za usisavač BBZ41FGALL

Nova PowerProtect vrećica za prašinu osigurava visoku snagu usisa usisavača uz nisku potrošnju u vatima kada se vrećica napuni. Najnovija flis tehnologija za dulji radni vijek. Do 50 % duži rad: Rjeđe mijenjanje vrećica za prah zahvaljujući iznimno visokoj snazi skupljanja prašine. Veliki broj slojeva za najučinkovitiju filtraciju. Uvjerljiva higijena: vrećica za prah filtrira 99,9 % fine prašine Vrećica za prašinu koja se sama brtvi jamči higijensko odstranjivanje. Duži životni vijek: točno pristajanje vrećice za prašinu pomaže u zaštiti dijelova usisavača od prašine. Prikladno za sve trenutačne modele* do razreda energetske učinkovitosti A - uvjerljivi rezultati čišćenja također i kod aparata veće potrošnje u vatima (*osim BSG8..., BSN...). Priložene 4 filter vrećice. *** Moć usisavanja s napola punom vrećicom za prašinu (400 g) u usporedbi sa Siemens / Bosch vrećice za prašinu Tipa G bez PowerProtect Tehnologije, testirano u aparatu BSGL5... / VSZ5 rangu.

10,90 €

BOSCH vrećice za usisavač BBZAFGALL

Nova PowerProtect vrećica za prašinu osigurava visoku snagu usisa usisavača uz nisku potrošnju u vatima kada se vrećica napuni. Najnovija flis tehnologija za dulji radni vijek. Veliki broj slojeva za najučinkovitiju filtraciju. Uvjerljiva higijena: vrećica za prah filtrira 99,9 % fine prašine Vrećica za prašinu koja se sama brtvi jamči higijensko odstranjivanje. Duži životni vijek: točno pristajanje vrećice za prašinu pomaže u zaštiti dijelova usisavača od prašine. Vrećica za prašinu G ALL AirFresh s tehnologijom aktivnog ugljena uklanja neugodne mirise i sprječava njihov razvoj. Savršena za vlasnike kućnih ljubimaca. Priložene 4 filter vrećice.

17,90 €

ELECTROLUX cijev za usisavač FL180

Crijevo za usisavač FL180 je univerzalno fleksi crijevo, dužine 1,8 m. Pogodno za usisavače s kružnim cijevima promjera 32 - 35 mm.

12,00 €

ELECTROLUX četka za parket ZE061.1

Četka za usisavače s mekanim vlaknima. Četka za učinkovito čišćenje parketa i drugih osjetljivih glatkih površina. Vrlo je tiha i napravljena je od prirodnih materijala.

20,00 €

ELECTROLUX četka za usisavač ZE013.1

Turbo četka za dubinsko čišćenje tepiha i tepisona. Idealno za vlasnike kućnih ljubimaca. ZE013.1 Turbo četka za tepihe Ø 32 & 35 mm.

45,00 €

ELECTROLUX četka za usisavač ZE072

Automatska četka za usisavače za sve vrste podova. Omogućuje vrlo učinkovito prikupljanje prašine sa svih strana. Visina četke primjerena je za usisavanje ispod pokućstva. Adapter za cijev: Ø 32-35 mm.

25,00 €

ELECTROLUX EF55 Microfilter

EF55 Micro filter i motor filter za usisavače.

6,00 €

ELECTROLUX filter Cyclonic Hepa EF75B

Perivi HEPA filter za usisavače.

12,00 €

ELECTROLUX filter EFS1W

Electrolux perivi filter Allergy Plus za usisavač EFS1W.

18,00 €

ELECTROLUX filter hepa EFH12W

Electrolux perivi filter HEPA H12.

15,00 €

ELECTROLUX filter motora EF1

EF1 univerzalni filter motora za usisavače, dimenzija: 204x295 mm.

3,00 €

ELECTROLUX filter motora EF54

Filter za usisavač EF54 (2 kom).

4,00 €

ELECTROLUX mini turbo četka ZE060.1

Electrolux mini turbo četka za dubinsko čišćenje namještaja i tepiha. Dimenzije adaptera su 32 do 35 mm. Za čišćenje tekstilnog namještaja. Funkcija vodoravnog i okomitog čišćenja.

15,80 €
Zatvori