Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Svjetlosni efekti

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

APOLLO laser VONYX

Kompaktni mini laser klase 3B koji stvara podesivi efekt zvjezdanog neba u crvenoj i zelenoj boji. Idealno za barove, kod kuće itd. Crveni (120mW) i zeleni (50mW) laser. Unaprijed programirane emisije. Zvuk aktiviran s podesivom osjetljivošću. Automatski način rada s podesivom brzinom.

33,45 €

BEAMZ disco kugla s motorom 30 cm

Zrcalne kuglice visoke refleksije i tihi motor. Dizajniran za korištenje s iglama za raspršivanje mnoštva reflektiranih zraka. Savršen za stvaranje atmosfere zabave. Isporučuje se s lančićem od 15 cm za vješanje zrcalne kugle. Tihi motor (sintetički).

92,90 €

BEAMZ laser PARTYBAR

Serija Beamz PartyBar sastoji se od niza kompletnih kompleta opremljenih spektakularnim LED svjetlosnim efektima. Svi setovi opremljeni su LED diodama visokog intenziteta u različitim bojama. Ova serija Party Barova je plug and play i njima se može upravljati putem DMX-a, IR daljinskog upravljača ili automatskih i zvučno aktiviranih programa koji se mogu odabrati s upravljačke ploče s LED zaslonom i tipkama. Stalak za tronožac uključen je za brzo i jednostavno postavljanje. Posebno dizajniran za pozornice, zabave, zabavljače i sve druge posebne događaje.

240,89 €

BEAMZ laser PARTYBAR12

Serija MAX PartyBar sastoji se od niza kompletnih kompleta opremljenih spektakularnim LED svjetlosnim efektima. Svi setovi opremljeni su LED diodama visokog intenziteta u različitim bojama. Ova serija Party Barova je plug and play i njima se može upravljati putem DMX-a, IR daljinskog upravljača ili automatskih i zvučno aktiviranih programa koji se mogu odabrati s upravljačke ploče s LED zaslonom i tipkama. Stalak za tronožac uključen je za brzo i jednostavno postavljanje. Posebno dizajniran za pozornice, zabave, zabavljače i sve druge posebne događaje.

246,07 €

BEAMZ LED laser DERBY STROBE

LED Derby sa stroboskopom spaja snagu dva spektakularna efekta u 1! Ovaj svjetlosni efekt proizvodi 28 zraka u 4 različite boje, ukupno do 112 zraka. Također sadrži SMD LED diode koje stvaraju privlačne stroboskopske efekte i jurnjave. LED Derby dolazi s unaprijed programiranim emisijama, uključujući aktivne načine rada zvuka. Za dinamičnije efekte i korištenje s većim sustavima rasvjete postoji 6-kanalni DMX način rada koji vam daje kontrolu nad svakim ugrađenim svjetlosnim efektom. Izvrstan učinak za DJ-e, zabavljače i male do srednje dvorane.

91,05 €

BEAMZ LED mini pokretni reflektor MHL74

BEAMZ MHL74 je vrlo kompaktno LED Moving head osvjetljenje za profesionalnu upotrebu u kazalištima, na pozornici, koncertima, diskotekama, itd. Temeljeno je na 7 x 10W 4-u-1 LED dioda, za iznimno visoku svjetlosnu snagu za stvaranje genijalnog svjetlosnog showa sa savršenom mješavinom boja. Dolazi s kutom snopa od 15°, 7-kanalnim i 12-kanalnim DMX načinom rada, stroboskopom u boji.

145,99 €
Zatvori