Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Svjetlosni efekti

Svjetlosni efekti (laseri, disko kugla, reflektori) i oprema za javne nastupe ali i kućne zabave. Za glazbene nastupe, plesne podije, rođendane i druge prigode.

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

BEAMZ laser PARTYBAR

Serija Beamz PartyBar sastoji se od niza kompletnih kompleta opremljenih spektakularnim LED svjetlosnim efektima. Svi setovi opremljeni su LED diodama visokog intenziteta u različitim bojama. Ova serija Party Barova je plug and play i njima se može upravljati putem DMX-a, IR daljinskog upravljača ili automatskih i zvučno aktiviranih programa koji se mogu odabrati s upravljačke ploče s LED zaslonom i tipkama. Stalak za tronožac uključen je za brzo i jednostavno postavljanje. Posebno dizajniran za pozornice, zabave, zabavljače i sve druge posebne događaje.

240,89 €

BEAMZ laser PARTYBAR12

Serija MAX PartyBar sastoji se od niza kompletnih kompleta opremljenih spektakularnim LED svjetlosnim efektima. Svi setovi opremljeni su LED diodama visokog intenziteta u različitim bojama. Ova serija Party Barova je plug and play i njima se može upravljati putem DMX-a, IR daljinskog upravljača ili automatskih i zvučno aktiviranih programa koji se mogu odabrati s upravljačke ploče s LED zaslonom i tipkama. Stalak za tronožac uključen je za brzo i jednostavno postavljanje. Posebno dizajniran za pozornice, zabave, zabavljače i sve druge posebne događaje.

246,07 €

BEAMZ LED mini pokretni reflektor MHL74

BEAMZ MHL74 je vrlo kompaktno LED Moving head osvjetljenje za profesionalnu upotrebu u kazalištima, na pozornici, koncertima, diskotekama, itd. Temeljeno je na 7 x 10W 4-u-1 LED dioda, za iznimno visoku svjetlosnu snagu za stvaranje genijalnog svjetlosnog showa sa savršenom mješavinom boja. Dolazi s kutom snopa od 15°, 7-kanalnim i 12-kanalnim DMX načinom rada, stroboskopom u boji.

159,00 €

BEAMZ LED mini pokretni reflektor SLIMPAR45

BEAMZ SLIMPAR45 je 54 W (18 x 3W) RGB led reflektor. Visoka svjetlina, malo kućište i tihi rad (bez ugrađenih ventilatora) njegove su prednosti. Može raditi samostalno (preko ugrađenih programa), ima ugrađen mikrofon za rad s glazbom, a može se kontrolirati preko DMX ulaza. Pogodan je za glazbenike, DJ-e, kao i za diskoteke, restorane i druge koji trebaju malu i učinkovitu rasvjetu.

92,90 €

APOLLO laser VONYX

Kompaktni mini laser klase 3B koji stvara podesivi efekt zvjezdanog neba u crvenoj i zelenoj boji. Idealno za barove, kod kuće itd. Crveni (120mW) i zeleni (50mW) laser. Unaprijed programirane emisije. Zvuk aktiviran s podesivom osjetljivošću. Automatski način rada s podesivom brzinom.

35,00 €

BEAMZ disco kugla s motorom 30 cm

Zrcalne kuglice visoke refleksije i tihi motor. Dizajniran za korištenje s iglama za raspršivanje mnoštva reflektiranih zraka. Savršen za stvaranje atmosfere zabave. Isporučuje se s lančićem od 15 cm za vješanje zrcalne kugle. Tihi motor (sintetički).

92,90 €
Zatvori