Izbornik
Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Ravnala i uvijači za kosu

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

GRUNDIG uređaj za ravnanje kose HS5630

Ionska funkcija koja sprječava statički elektricitet može se upaliti i ugasiti. Kosa postaje sjajna te se nježno hidratizira i revitalizira. Pritisak se na kosi ravnomjerno primjenjuje, a ploče ravnaju i uvijaju kosu bez oštećenja. Nježnan keramički premaz s turmalinom i nano srebrom osigurava zdraviju, hidratiziranu kosu s više sjaja i vitalnosti. Uz 9 postavki temperature od 140 °C do 230 °C odgovaraju svim tipovima kose.

179,00 kn

GRUNDIG uređaj za ravnanje kose HS6535

Grundig uređaj za ravnanje kose s rotirajućim styling valjcima, raspon temperature između 170 ° C i 210 ° C, kvalitetni keramički premaz.Njega i zaštita zahvaljujući nježnom keramičkom premazu, za ravnomjernu raspodjelu topline i sjajnu strukturu kose. S 30 postavki od 110 °C do 200 °C prikladne su za sve tipove kose, čak i za oštećenu i obojenu kosu.

239,00 kn

GRUNDIG uređaj za ravnanje kose HS6830

Uz Grundig uređaj za ravnanje kose željene frizure postaju stvarnost. Ravna, kovrčava, s mnogo volumena ili opuštena. Profesionalne keramičke ploče za oblikovanje osiguravaju postojano visoku temperaturu i ravnomjernu distribuciju topline za nježno oblikovanje kose. Pritisak se na kosi ravnomjerno primjenjuje, a ploče ravnaju i uvijaju kosu bez oštećenja. Nježnan keramički premaz s turmalinom i nano srebrom osigurava zdraviju, hidratiziranu kosu s više sjaja i vitalnosti. Uz 9 postavki temperature od 140 °C do 230 °C odgovaraju svim tipovima kose.

179,00 kn

GRUNDIG uređaj za ravnanje kose HS7230

Grundig uređaj za ravnanje kose ukrašen s 4 vrhunska blistava kristala SWAROVSKI ELEMENTS. Vrhunski dvostruki keramički premaz na pločama za oblikovanje s keratinskom završnom obradom. Individualno podešavanje temperature uz 8 stupnjeva, od 140 °C do 210 °C. Plavi LC zaslon s pokazateljem temperature. Brzo elektroničko zagrijavanje unutar 30 sekundi do 100 °C. Automatsko gašenje nakon 60 minuta.

279,00 kn

GRUNDIG uređaj za ravnanje kose HS7730

Grundig uređaj za ravnanje kose s 5 slojeva keramičkog premaza - jedinstveni zaštitni premazi na pločama za oblikovanje štite oštećenu kosu, produljuju sjaj obojene kose i osiguravaju ravnomjernu raspodjelu topline te znatno jednostavnije oblikovanje. Bez obzira radi li se o ravnanju ili uvijanju kose, funkcija zaključavanja temperature i brzo elektroničko zagrijavanje jamče savršene rezultate. Ionska funkcija koja sprječava statički elektricitet može se upaliti i ugasiti. Individualna kontrola temperature uz 14 postavki, od 80 °C do 210 °C.

299,00 kn

GRUNDIG uređaj za ravnanje kose HS2930

Grundig uređaj za ravnanje kose s pomičnim pločama za ravnomjernu raspodjelu pritiska na kosi bez oštećenja. Duljina uređaja samo 15 cm s malim pločama (1,4 x 6 cm), savršeno oblikuje kratku kosu i osvježava vašu frizuru dok ste u pokretu. Uz uređaj dolazi sofisticirana torbica za pohranu otporna na toplinu za spremanje uređaja za oblikovanje kose odmah nakon uporabe. Brzo zagrijavanje za 60 sekundi, postojana visoka temperatura: 180 °C – 200 °C.

159,00 kn

GRUNDIG uređaj za oblikovanje kovrči i volumena HS5530

Grundig uređaj za oblikovanje kovrči i volumena s 2 postavke temperature, učinkovito i nježno oblikovanje uz dvije postavke temperature od 150 °C i 190 °C. Premaz od keramike i titana osigurava optimalnu raspodjelu topline. Zahvaljujući funkciji izvlačenja, uvijač se može lako izvući iz uvijene kose jednim pritiskom gumba. Okrugla četka promjera 38 mm za dugotrajan volumen i prirodnu valovitost.

219,00 kn

GRUNDIG uređaj za kovrčanje kose HS6430

Grundig uređaj za kovrčanje kose za osobito glamurozne kovrče i valovitost sa spektakularnim pokretom i fleksibilnim učvršćenjem. Individualna kontrola temperature uz 9 postavki, od 130 °C do 210 °C, prikladno za sve tipove kose. Silikonski umetak Protect Zone štiti osjetljive vrhove kose od topline i pojednostavljuje oblikovanje. Ploča od keramike i titana osigurava optimalnu raspodjelu topline. Izrazito glatka površina uvijača pruža najbolju zaštitu strukturi vaše kose.

199,00 kn

PHILIPS uređaj za sušenje i oblikovanje kose HP8664/00

Philips aparat za sušenje i oblikovanje kose uz vrhunski sjaj, koristite Dynamic Volumebrush s 2 nastavka za oblikovanje raznih frizura uz istovremeno održavanje kose glatkom i sjajnom. Njezina rotirajuća četka od 50 mm s prirodnim vlaknima daje volumen i lepršavost, dok četka s vlaknima koja se mogu uvući stvara definirane valovite uvojke bez zapetljavanja.

449,99 kn 399,00 kn

PHILIPS uređaj za uvijanje kose HP8661/00

Philips Essential Air Styler, jednostavno oblikovanje kose svih duljina. Istovremeno sušite i oblikujte – Air Styler Essential tvrtke Philips omogućava kreiranje predivnih prirodnih stilova, istovremeno njegujući kosu. Njegova 3 nastavka, prikladna za dugačku i kratku kosu, osiguravaju uživanje oblikovanju. ThermoProtect temperatura.

169,00 kn

PHILIPS uređaj za automatsko kovrčanje BHB876/00

Philips StyleCare Prestige aparat za automatsko kovrčanje automatski će vam i bez poteškoća napraviti kovrče iz snova pomoću svog inovativnog sustava za pametno kovrčanje. Postignite kovrče o kojima ste sanjali s dvostruko više kose u jednom potezu. S pametnim sustavom za kovrčanje, okomita drška, pametni štitnici za kovrče.

799,00 kn

GRUNDIG uređaj za ravnanje kose HS5032

Grundig aparat za ravnanje kose s profesionalnim keramičkim pločama. Pomične ploče za ravnomjernu raspodjelu pritiska na kosu. Pojedinačna regulacija temperature od 120 ° C do 210 ° C. Ploče širine 2,5 cm - posebno su pogodne za oblikovanje kraće do ramena kose i šiške. 60 sekundi vremena zagrijavanja.

149,00 kn

GRUNDIG uređaj za oblikovanje kovrči i volumena HS3120

Grundig uređaj za oblikovanje kovrči i volumena s dvije postavke temperature i brzine uz postavku hladnog puhanja za popravljanje i učvršćivanje frizure. Funkcija izvlačenja četki - kad se četka otpusti, lako se može izvući iz uvijene kose. Dvije okrugle četke Ø 16 mm i Ø 19 mm za volumen, velike kovrče i valovitu kosu. Izlazna snaga 400 W.

149,00 kn

GRUNDIG uređaj za oblikovanje kovrči i volumena HS5523

Grundig uređaj za oblikovanje kovrči i volumena, izlazna snaga 1100 W. Zaštita i njega zahvaljujući nježnom keramičkom premazu s turmalinom. 3 termo četke s keramičkim premazom s turmalinom. 2 postavke topline i brzine. Prikladno i za dugu kosu.

189,00 kn

GRUNDIG uređaj za oblikovanje kovrči i volumena HS6280

Grundig uređaj za oblikovanje kovrči i volumena ukrašen s 4 vrhunska blistava kristala SWAROVSKI ELEMENTS. Color & Shine™ Activator: vrhunski dvostruki keramički premaz nastavaka za oblikovanje s keratinskom završnom obradom. Izlazna snaga 1200 W, 3 termo četke s funkcijom izvlačenja 2 postavke temperature i brzine.

179,00 kn

GRUNDIG uređaj za oblikovanje kovrči i volumena HS6432

Grundig uređaj za oblikovanje kovrči i volumena promjera 25 mm, za posebno glamurozne kovrče i valove. Keramički premaz koji je nježan za kosu, Zaštita i njega zahvaljujući keramičkom premazu koji je nježan za kosu zbog ravnomjerne raspodjele topline. Cool Touch vodič za uvijanje štiti od opeklina. Brzo zagrijavanje od samo 60 sekundi i automatsko isključivanje nakon 30 minuta jamče maksimalnu udobnost i sigurnost u korištenju.

179,00 kn
Zatvori