Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Ravnala i uvijači za kosu

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

GRUNDIG uređaj za ravnanje kose HS2030

Grundig 2 u 1 uređaj za ravnanje i uvijanje kose, stalna temperatura - 200 °C, brzo vrijeme zagrijavanja. Povećana udobnost korištenja zahvaljujući kabelu s okretnim zglobom. Profesionalne čvrste keramičke ploče za oblikovanje omogućavaju vam uporabu bilo koje vrste proizvoda za oblikovanje te osiguravaju postojano visoke temperature i ravnomjernu raspodjelu topline. Pružaju nježno oblikovanje za ravnu i sjajnu kosu. Boja. Crno/crvena.

17,12 €

GRUNDIG uređaj za ravnanje kose HS7130

Grundig uređaj za ravnanje kose, 4 postavke temperature, automatsko isključivanje nakon 60 minuta. Keramički premaz od ružičastog lotosovog ulja. Ekstra duge (11 cm), široke (2,5 cm) ploče. Boja: Roza/srebrna.

38,36 €

GRUNDIG uređaj za ravnanje kose HS7831

Grundig uređaj za ravnanje kose sa 8 razina temperature od 160 ° C do 230 ° C, kontrola na dodir za odabir temperature, LED zaslon s pokazateljem temperature, njega i zaštita uz keramički premaz, ionska funkcija, pomične ploče za ravnomjernu raspodjelu pritiska na kosi, brzo elektroničko zagrijavanje unutar 35 sekundi do 120 °C, funkcija zaključavanja sprječava slučajne izmjene temperature, kabel duljine 1,8 m s prstenom za vješanje, automatsko gašenje nakon 60 minuta, funkcija zaključavanja ploča za oblikovanje. Boja: bijela / ružičasto zlatna.

29,07 €

GRUNDIG uređaj za oblikovanje kovrči HS6430

Grundig uređaj za kovrčanje kose za osobito glamurozne kovrče i valovitost sa spektakularnim pokretom i fleksibilnim učvršćenjem. Individualna kontrola temperature uz 9 postavki, od 130 °C do 210 °C, prikladno za sve tipove kose. Silikonski umetak Protect Zone štiti osjetljive vrhove kose od topline i pojednostavljuje oblikovanje. Ploča od keramike i titana osigurava optimalnu raspodjelu topline. Izrazito glatka površina uvijača pruža najbolju zaštitu strukturi vaše kose.

33,05 €

GRUNDIG uređaj za oblikovanje kovrči i volumena HS5530

Grundig uređaj za oblikovanje kovrči i volumena s 2 postavke temperature, učinkovito i nježno oblikovanje uz dvije postavke temperature od 150 °C i 190 °C. Premaz od keramike i titana osigurava optimalnu raspodjelu topline. Zahvaljujući funkciji izvlačenja, uvijač se može lako izvući iz uvijene kose jednim pritiskom gumba. Okrugla četka promjera 38 mm za dugotrajan volumen i prirodnu valovitost.

31,72 €

GRUNDIG uređaj za oblikovanje kovrči i volumena HS7082

Grundig uređaj za oblikovanje kose, izlazna snaga 1100 W. Ionska funkcija. Uređaj s visokokvalitetnom keramičkom zaštitom štiti vašu kosu te joj donosi više sjaja i vitalnosti. Boja: Crna.

29,07 €

GRUNDIG uređaj za ravnanje kose HS7030

Grundig uređaj za ravnanje kose sa 6 razina temperature od 130 ° C do 230 ° C, brzo zagrijavanje (30 sec.), automatsko isključivanje za 60 min. Grijaće ploče premazane uljem makadamije i kokosa. Zahvaljujući uljima kosa je meka i sjajna bez oštećenja. Funkcija senzora vlage za zaštitu kose. Inteligentni senzor koji analizira kosu 30 puta u minuti i odabire optimalnu temperaturu za nježno oblikovanje i idealnu zaštitu od topline. Ionska funkcija djeluje antistatički. Kosa je sjajna i nježno hidratizirana i vitalizirana.

42,34 €

HOME četka za kosu HG HV 60

Četka za ravnanje kose, podesiva temperatura 120 - 200 °C, 37 grijaćih elemenata sa keramičkim premazom. Automatsko isključivanje nakon 30 minuta, kukica za vješanje, 360° rotirajući napojni kabel.

22,56 €

PHILIPS uređaj za automatsko kovrčanje BHB876/00

Philips StyleCare Prestige aparat za automatsko kovrčanje automatski će vam i bez poteškoća napraviti kovrče iz snova pomoću svog inovativnog sustava za pametno kovrčanje. Postignite kovrče o kojima ste sanjali s dvostruko više kose u jednom potezu. S pametnim sustavom za kovrčanje, okomita drška, pametni štitnici za kovrče.

119,00 €
Najniža cijena u 30 dana:

132,59 €

PHILIPS uređaj za oblikovanje kose BHH811/00

Philips StyleCare Multi-Styler. Od savršeno dotjerane, ravne ili nakovrčane kose do podizanja i drugih zahvata, omogućava izradu preko 10 različitih frizura. 5 nastavaka i dodataka. Obuhvaća vodič za stil za kreiranje 10+ stilova, 2 elastične trake za lako oblikovanje frizure i gumicu za kosu za eksperimentiranje sa stilom. Tehnologija OneClick za brzu i laku promjenu nastavaka. Profesionalna visoka temperatura za savršene rezultate. Kratko vrijeme zagrijavanja, aparat je spreman za uporabu u roku od 60 sekundi. Zaštitna keramička obloga.

43,67 €

PHILIPS uređaj za oblikovanje kose BHH822/00

Philips Multi-Styler. Od savršeno dotjerane, ravne ili nakovrčane kose do podizanja i drugih zahvata, novi Philips Multi-Styler s vodičem za stilove omogućava izradu preko 15 različitih frizura. 15 dodataka i vodič za razne frizure. Tehnologija OneClick za brzu i laku promjenu nastavaka. Nastavak za ravnanje od 80 mm pruža glatke rezultate. Cijev za kovrčanje od 25 mm za čvrste ili opuštene kovrče. Vruća četka od 32 mm za bogat volumen. Postavke temperature za oblikovanje 160 °C do 210 °C. Kratko vrijeme zagrijavanja, aparat je spreman za uporabu u roku od 45 sekundi. Zaštitna keramička obloga.

57,23 €

PHILIPS uređaj za oblikovanje kovrči BHB878/00

MoistureProtect Auto Curler kreira sjajne i glamurozne kovrče zahvaljujući svom inovativnom sustavu za kovrčanje. Jedinstveni otvoreni dizajn s duljom cijevi oblikuje 2x više kose u jednom potezu, istovremeno zadržavajući njezinu prirodnu vlagu. Tehnologija MoistureProtect čuva prirodnu vlagu kose. Pametni sustav za kovrčanje pruža oblikovanje bez napora. Dulja cijev za kovrčanje omogućuje oblikovanje 2x više kose u jednom potezu. Njega ionima za glatku i sjajnu kosu bez statičkog elektriciteta. Keramička obloga s keratinom za glatku i zaštićenu kosu. Osmišljeno za sprječavanje zapetljavanja kose. 27 mogućnosti oblikovanja za svaku vrstu kovrče koju želite. Okomita drška za jednostavnu uporabu.

145,86 €

PHILIPS uređaj za ravnanje kose BHS377/00

Uređaj za ravnanje kose posebno dizajniran za jednostavno i brzo oblikovanje uz duge keratinske ploče i 10 postavki temperature. Njegujte kosu uz tehnologiju ThermoProtect koja sprječava pregrijavanje.

30,94 €
Najniža cijena u 30 dana:

34,38 €

PHILIPS uređaj za ravnanje kose BHS378/00

ThermoProtect aparat za ravnanje. Posebno dizajnirano za jednostavno i brzo oblikovanje uz duge keratinske ploče i 6 LED postavki temperature. Njegujte kosu uz tehnologiju ThermoProtect koja sprječava pregrijavanje te joj pružite prekrasan sjaj zahvaljujući ionima. Keramičke ploče s keratinom za glatku i sjajnu kosu. Raspon temperatura od 160 do 230 °C. Kratko vrijeme zagrijavanja, aparat je spreman za uporabu u roku od 30 sekundi. Automatsko isključivanje za sigurnu uporabu. Funkcija zaključavanja gumba za sigurno i jednostavno spremanje. Odabir napona za uporabu bilo gdje u svijetu.

34,38 €

PHILIPS uređaj za ravnanje kose BHS675/00

ThermoProtect aparat za ravnanje. Posebno dizajnirano za jednostavno i brzo oblikovanje uz duge keratinske ploče i 6 LED postavki temperature. Njegujte kosu uz tehnologiju ThermoProtect koja sprječava pregrijavanje te joj pružite prekrasan sjaj zahvaljujući ionima. Keramičke ploče s keratinom za glatku i sjajnu kosu. Raspon temperatura od 160 do 230 °C. Kratko vrijeme zagrijavanja, aparat je spreman za uporabu u roku od 30 sekundi. Automatsko isključivanje za sigurnu uporabu. Funkcija zaključavanja gumba za sigurno i jednostavno spremanje. Odabir napona za uporabu bilo gdje u svijetu.

47,66 €
Najniža cijena u 30 dana:

52,96 €

PHILIPS uređaj za ravnanje kose HP8374/00

Uređaj za ravnanje kose MoistureProtect upotrebljava ploče obložene titanijem za brže ravnanje. Tehnologija senzora mjeri kosu 30 puta u sekundi i prilagođava temperaturu kako bi se zadržala prirodna vlaga kose. Njega ionima za glatku i sjajnu kosu bez statičkog elektriciteta. Digitalni LED zaslon za jednostavnu kontrolu. Brzo zagrijavanje od 15 sekundi.

86,14 €
Zatvori