Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Ravnala i uvijači za kosu

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

GRUNDIG uređaj za ravnanje kose HS2030

Grundig 2 u 1 uređaj za ravnanje i uvijanje kose, stalna temperatura - 200 °C, brzo vrijeme zagrijavanja. Povećana udobnost korištenja zahvaljujući kabelu s okretnim zglobom. Profesionalne čvrste keramičke ploče za oblikovanje omogućavaju vam uporabu bilo koje vrste proizvoda za oblikovanje te osiguravaju postojano visoke temperature i ravnomjernu raspodjelu topline. Pružaju nježno oblikovanje za ravnu i sjajnu kosu. Boja. Crno/crvena.

129,00 kn

GRUNDIG uređaj za ravnanje kose HS7130

Grundig uređaj za ravnanje kose, 4 postavke temperature, automatsko isključivanje nakon 60 minuta. Keramički premaz od ružičastog lotosovog ulja. Ekstra duge (11 cm), široke (2,5 cm) ploče. Boja: Roza/srebrna.

289,00 kn

GRUNDIG uređaj za ravnanje kose HS7831

Grundig uređaj za ravnanje kose sa 8 razina temperature od 160 ° C do 230 ° C, kontrola na dodir za odabir temperature, LED zaslon s pokazateljem temperature, njega i zaštita uz keramički premaz, ionska funkcija, pomične ploče za ravnomjernu raspodjelu pritiska na kosi, brzo elektroničko zagrijavanje unutar 35 sekundi do 120 °C, funkcija zaključavanja sprječava slučajne izmjene temperature, kabel duljine 1,8 m s prstenom za vješanje, automatsko gašenje nakon 60 minuta, funkcija zaključavanja ploča za oblikovanje. Boja: bijela / ružičasto zlatna.

219,00 kn

GRUNDIG četka za kosu HB5850

Grundig četka za ravnanje kose s 6 stupnjeva temperature, od 100°C do 199°C. Snaga od 60W omogućava zagrijavanje unutar 30 sekundi na 60°C. Automatsko gašenje nakon 60 minuta.

119,00 kn

GRUNDIG uređaj za oblikovanje kovrči HS6430

Grundig uređaj za kovrčanje kose za osobito glamurozne kovrče i valovitost sa spektakularnim pokretom i fleksibilnim učvršćenjem. Individualna kontrola temperature uz 9 postavki, od 130 °C do 210 °C, prikladno za sve tipove kose. Silikonski umetak Protect Zone štiti osjetljive vrhove kose od topline i pojednostavljuje oblikovanje. Ploča od keramike i titana osigurava optimalnu raspodjelu topline. Izrazito glatka površina uvijača pruža najbolju zaštitu strukturi vaše kose.

249,00 kn

GRUNDIG uređaj za oblikovanje kovrči i volumena HS3020

Grundig uređaj za oblikovanje kovrči i volumena snage 400 W s 2 razine temperature/protoka zraka. Dvije okrugle četke: Ø 16 mm i Ø 20 mm za volumen, kovrče i valove. Hladna postavka za dugotrajno oblikovanje. Uz Grundig uređaje za oblikovanje kose možete odabrati stil koji će odgovarati određenom danu – ravna, kovrčava, s mnogo volumena ili opuštena. Osjećat ćete se dobro bez obzira na odabir.

119,00 kn

GRUNDIG uređaj za oblikovanje kovrči i volumena HS5523

Grundig uređaj za oblikovanje kovrči i volumena, maksimalna izlazna snaga 1100 W, zaštita i njega zahvaljujući nježnom keramičkom premazu s turmalinom, 3 termo četke s keramičkim premazom s turmalinom, zaključavanje postavke hladnog puhanja za dugotrajnu frizuru, 2 postavke topline i brzine, okretni kabel s prstenom za vješanje, filtar za ulaz zraka, prikladno i za dugu kosu. Boja: sjajna tao plava / srebrna.

199,00 kn

GRUNDIG uređaj za oblikovanje kovrči i volumena HS5530

Grundig uređaj za oblikovanje kovrči i volumena s 2 postavke temperature, učinkovito i nježno oblikovanje uz dvije postavke temperature od 150 °C i 190 °C. Premaz od keramike i titana osigurava optimalnu raspodjelu topline. Zahvaljujući funkciji izvlačenja, uvijač se može lako izvući iz uvijene kose jednim pritiskom gumba. Okrugla četka promjera 38 mm za dugotrajan volumen i prirodnu valovitost.

239,00 kn

GRUNDIG uređaj za oblikovanje kovrči i volumena HS5620

Grundig uređaj za oblikovanje kovrči i volumena, maksimalna izlazna snaga 1100 W, 2 postavke topline i brzine, 3 termo četke s keramičkim premazom, prikladno za sve duljine kose. Jednostavna uporaba zahvaljujući kabelu s okretnim zglobom.

219,00 kn

GRUNDIG uređaj za oblikovanje kovrči i volumena HS7080

Grundig uređaj za oblikovanje kovrči i volumena, izlazna snaga 1000 W. S dvije razine temperature i protoka zraka, fina, normalna i gusta kosa može se ciljano oblikovati i osušiti, a tu je i razina hlađenja za njezino fiksiranje. Četiri dodatka za oblikovanje: za volumen, maksi kovrče, valove i više sjaja u kosi; za volumen i srednje kovrče; za male kovrče i valove, uvlačiva za jednostavno uklanjanje s kose bez zapetljavanja; kao i mlaznica za oblikovanje, sušenje kose. Ionska funkcija osigurava antistatičku, glatku, sjajnu kosu. Ona dobiva posebnu zaštitu i njegu nježnim keramičkim premazom s makadamijom i kokosovim uljem.

329,00 kn

GRUNDIG uređaj za oblikovanje kovrči i volumena HS7082

Grundig uređaj za oblikovanje kose, izlazna snaga 1100 W. Ionska funkcija. Uređaj s visokokvalitetnom keramičkom zaštitom štiti vašu kosu te joj donosi više sjaja i vitalnosti. Boja: Crna.

219,00 kn

GRUNDIG uređaj za oblikovanje kovrči i volumena HS7880

Uređaj za oblikovanje volumena i kovrči uvijek će vas iznova inspirirati za stvaranje uzbudljivih frizura. Zahvaljujući ionskoj tehnologiji kosa zadržava prirodnu vlažnost, ne dolazi do stvaranja statičkog elektriciteta, a kosa postaje sjajna i voluminozna. Rezultat je sjajna, nježno hidratizirana i obnovljena kosa. 5 slojeva visokokvalitetnog keramičkog premaza nastavaka za oblikovanje štiti iscrpljenu kosu, aktivira blistavost boje i daje veliki sjaj. Snaga od 1200 W jamči profesionalne rezultate oblikovanja.

329,00 kn

GRUNDIG uređaj za oblikovanje kovrči i volumena HS8980

Grundig uređaj za oblikovanje kovrči i volumena, maksimalna izlazna snaga 1200 W, 4 nastavka za oblikovanje. 2 postavke temperature, 2 postavke protoka zraka i postavka hladnog puhanja za popravljanje i učvršćivanje frizura. Ionska tehnologija za zadržavanje prirodne vlažnosti kose. Jedinstveni 5x Ceramic Color Protector™ – 5 slojeva visokokvalitetnog keramičkog premaza na nastavcima za oblikovanje.

299,00 kn

GRUNDIG uređaj za ravnanje kose HS5630

Ionska funkcija koja sprječava statički elektricitet može se upaliti i ugasiti. Kosa postaje sjajna te se nježno hidratizira i revitalizira. Pritisak se na kosi ravnomjerno primjenjuje, a ploče ravnaju i uvijaju kosu bez oštećenja. Nježnan keramički premaz s turmalinom i nano srebrom osigurava zdraviju, hidratiziranu kosu s više sjaja i vitalnosti. Uz 9 postavki temperature od 140 °C do 230 °C odgovaraju svim tipovima kose.

189,00 kn

GRUNDIG uređaj za ravnanje kose HS6535

Grundig uređaj za ravnanje kose s rotirajućim styling valjcima, raspon temperature između 170 ° C i 210 ° C, kvalitetni keramički premaz.Njega i zaštita zahvaljujući nježnom keramičkom premazu, za ravnomjernu raspodjelu topline i sjajnu strukturu kose. S 30 postavki od 110 °C do 200 °C prikladne su za sve tipove kose, čak i za oštećenu i obojenu kosu.

139,00 kn

GRUNDIG uređaj za ravnanje kose HS7030

Grundig uređaj za ravnanje kose sa 6 razina temperature od 130 ° C do 230 ° C, brzo zagrijavanje (30 sec.), automatsko isključivanje za 60 min. Grijaće ploče premazane uljem makadamije i kokosa. Zahvaljujući uljima kosa je meka i sjajna bez oštećenja. Funkcija senzora vlage za zaštitu kose. Inteligentni senzor koji analizira kosu 30 puta u minuti i odabire optimalnu temperaturu za nježno oblikovanje i idealnu zaštitu od topline. Ionska funkcija djeluje antistatički. Kosa je sjajna i nježno hidratizirana i vitalizirana.

223,30 kn
319,00 kn
Zatvori