Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Pohrana podataka

Za pohranu važnih dokumenta, fotografija, video zapisa mogu se koristiti razne vanjske jedinice. U ponudi su prijenosni hard disk i USB stick.

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

VERBATIM USB stick 2.0 64GB

Sa sve više podataka koji se kreiraju i prenose svakog dana, našoj vodećoj USB disk jedinici smo dali modernu nadogradnju na USB 3.0. PinStripe USB 3.0 sada pruža veće brzine prenosa i veće kapacitete, zahvaljujući čemu manje vremena čekate, a više vremena kreirate. PinStripe USB Drive od Verbatim-a ima funkciju kliznog pritiska i povlačenja koja štiti USB vezu kada se ne koristi i nije potrebna posebna kapica koja se lako gubila. U laganom, najnovijem dizajnu sa tankim prugama, USB 3.0 verzija PinStripe modela je dostupna u opsegu kapaciteta koji odgovaraju vašim potrebama, kreirajući savršeno mobilno rešenje za svakoga, za svaki dan.

7,96 €

VERBATIM prijenosni HDD USB 3.0 2,5" 2TB SREBRNI

Prijenosni HDD kapaciteta 2TB, izuzetno lagan (150 g) i malih dimenzija ( 116 mm x 80 mm x 13 mm) sa ugrađenim sučeljem USB 3.0 za brzi prijenos podataka na Vaše računalo, idealan uređaj za pohranjivanje velike količine fotografija, videa ili glazbe koje uvijek možete imati uza sebe. Ovaj prijenosni disk nije potrebno prethodno instalirati već podržava USB plug 'n' play za Windows veće od Windows 7. Uz disk dobivate Nero BackItUp Essentials program za pravljenje rezervnih kopija sa vašeg računala ili laptopa.

106,18 €
Zatvori