Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Status uređaji

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

STATUS aparat za vakuumiranje HV100

HV100 je s dvije postavke vakuumiranja (Normal i Gentle) i varenja (Dry i Moist) primjeren za pohranjivanje svih vrsta namirnica. Vakuumski aparat HV100 je namijenjen srednje velikim kućanstvima koja nastoje kvalitetno pohranjivati namirnice i što manje hrane bacati u smeće. Volumen pumpanja: 8 l/min, podtlak: -750 mbar.

78,97 €

STATUS aparat za vakuumiranje HV500

Status HV500 je pouzdan vakuumski aparat za kućanstva koja svakodnevno vakuumiraju namirnice za produživanje postojanosti. HV500 ima funkcije automatskog i ručnog vakuumiranja za čvrste i osjetljive namirnice te funkciju vakuumiranja Statusovih vakuumskih pomagala (posude, vrč, univerzalni poklopci) - priključak za vakuumiranje je uključen pri kupnji. Aparat ima preventivni spremnik tekućine koji se pobrine za kapljice usisane tekućine kod vakuumiranja vlažnih namirnica. Maksimalna širina vrećica je 280 mm. Volumen pumpanja je 14 l/ min. Najveći podtlak u vrećici je -750 mbar.

124,76 €

STATUS aparat za vakuumiranje Minivac

Vakuumski aparat Minivac je najbolji asistent u kućanstvu svake urbane obitelji. Statusov najmanji aparat za vakuumiranje je idealan za sve, koji ne vakuumirate često, ali svejedno želite kvalitetno pohraniti hranu. Na pultu zauzme manje prostora nego posuda za kruh, pospremiti ga možete čak i u ladicu. Stvara 550 mbara podtlaka, volumen pumpanja 9 l/min, snaga 100 W.

59,73 €

STATUS aparat za vakuumiranje SV2000

Vakuumski aparat SV2000 pravi je odabir za kućanstva u kojima često vakuumirate veće količine namirnica odjednom (kolinje, usjev s vrta) i zato vam treba jaki vakuumator koji posao obavi brzo te ujedno kvalitetno pohrani namirnice. SV200 je uređaj snage 240 W, stvara -800 mbara podtlaka, volumen pumpanja 22 l/min.

169,22 €

STATUS obostrano ljepljiva traka za Familyvac STIKI

Obostrano ljepljiva traka Status Stiki olakša vakuumiranje jer vrećice tijekom procesa nije potrebno držati. Stiki namjestite u vakuumirku i vrećica se već dodirom zalijepi na nju. Omogućuje i optimalno iskorištavanje vrećica.

1,99 €

STATUS profesionalni aparat za vakuumiranje Provac 360

Vakuumski aparat Provac 360 je Statusov prvi profesionalni aparat za vakuumiranje. Ako proizvodite prehrambene artikle kao što su sirevi, suhomesnati proizvodi, pekarski proizvodi i sl. treba vam snažan vakuumski aparat kojim ćete moći svakodnevno zavakuumirati veće količine namirnica. Provac odlikuje iznimna snaga od 400 W, brzina i inovativna rješenja za jednostavniju upotrebu. Stvara 900 mbara podtlaka, volumen pumpanja 30 l/min.

517,62 €

STATUS aparat za vakuumiranje Familyvac FV500

Status vakuumski aparat FamilyVac FV500 pravi je odabir za manje obitelji koje žele na jednostavan način uštedjeti pri kupnji hrane, ali ne prihvaćaju kompromis oko kvalitete kupljenih namirnica. Za dugotrajnu i kvalitetnu pohranu prehrambenih proizvoda u vakuumu. Jednostavan za upotrebu. Stvara 650 mbara podtlaka, elektronika prilagođena za 6000 vakuumiranja. Maksimalna širina vrećice 280 mm, volumen pumpanja 12 l/min, snaga 180 W. Automatska funkcija za suhe i čvrste namirnice - suho meso, oraščiće, sušeno voće. Ručna funkcija za osjetljive i vlažne namirnice - svježe meso, voće, povrće, kruh.

92,77 €

STATUS aparat za vakuumiranje Homevac HV500

Vakuumski aparat HV500 u setu s vakuumskim pomagalima je odlična odluka za upoznavanje prednosti vakuumskog pohranjivanja. Status HomeVac HV500 aparat za vakuumiranje sa setom dodataka služi za jednostavno i pouzdano spremanje namirnica. S aparatom možete vakuumirati suhomesnate proizvode, svježe meso, ribu, svježe i blanširano povrće za zimnicu, sireve, tjestenine, suho voće, kruh i pogače. Aparat ima funkciju automatskog vakuumiranja koja brine da aparat vakuumira namirnicu i automatski prekine proces kada postigne podtlak od 750 mbara. Ima funkciju ručnog vakuumiranja, idealno za mekane i osjetljive namirnice.

112,68 €
Zatvori