Izbornik
Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Vrtni ručni alati

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

EINHELL usisavač lišća GC-EL 2500E

Električni usisivač GC-EL 2500 E je snažan uređaj, snage 2500 W koji se dokazuje kao pouzdan pomoćnik za čišćenje oko okućnice i vrta. Prebacivanje između funkcije za usisavanje i puhanja bez korištenja alata omogućuje brzo prilagođavanje primjeni. Elektronička regulacija broja okretaja omogućuje precizno mjerenje snage usisa i puhanja. Dva valjka za vođenje na nogostupima, travnjacima i neravnim terenima omogućuju ugodan rad. Zahvaljujući velikom dvodijelnom usisnom razvodniku, još veći predmeti se transportiraju pouzdano i bez začepljenja u oko 40-litarsku vreću za hvatanje. Integrirani stroj za usitnjavanje uništava mekani materijal, kao što su listovi i trave, na oko 1/10 izvornog volumena. Zahvaljujući podesivom remenu za nošenje, uređaj se može bez napora i udobno prenijeti na neprohodan teren.

319,99 kn

BAYERS prskalica leđna

PVC leđna prskalica, kapacitet: 16 l.

199,99 kn

EINHELL prskalica tlačna akumulatorska GE-WS 18/35 Li E-Solo

Akumulatorska tlačna prskalica Einhell GE-WS 18/35 član je obitelji Power X-Change: svaka punjiva baterija iz serije može se kombinirati s bilo kojim PXC uređajem. Prskalica je praktična pomoć za bujno zelenilo u vrtu, a također osigurava ravnomjernu raspodjelu sredstava za zaštitu bilja, gnojiva i sredstava za suzbijanje korova. Tlačna prskalica je opremljena automatskom pumpom koja radi na 2,5 bara i isporučuje do 0,5 litara u minuti – nema potrebe ručno povećavati tlak. Zahvaljujući prozirnom spremniku lako možete provjeriti razinu napunjenosti 3,5-litrenog spremnika. Velike metalne ručke na spremniku dizajnirane su da olakšaju otvaranje i zatvaranje. Mlaznica za raspršivanje individualno se podešava. Teleskopska cijev je napravljena od nehrđajućeg čelika i opremljena je upravljačkim gumbom za zaključavanje. Podstavljena traka za nošenje smanjuje opterećenje nošenja i uporabe prskalice u radu. Poklopac baterije nudi zaštitu od prskanja vode. Punjiva baterija i punjač dostupni su zasebno, npr. kao praktični starter set.

549,00 kn

EINHELL puhač lišća akumulatorski GE-CL 18 Li E-Solo

Einhell akumulatorski puhač lišća GE-CL 18 Li E je snažan i pouzdan alat za čišćenje na otvorenim prostorima. Zahvaljujući malim dimenzijama i težini vrlo je lagan za upotrebu te je vrlo praktičan pošto za rad nije potreban nikakav priključak na struju niti kablovi. Zahvaljujući elektroničkoj kontroli brzine, snaga puhanja se može precizno regulirati u skladu sa zahtjevima korisnika. Zahvaljujući soft grip umetcima ovaj je uređaj vrlo ugodan za korištenje i siguran za nošenje. Uređaj dolazi bez baterije i punjača, ali oni se mogu kupiti zasebno jer svi Power X-Change uređaji koriste istu bateriju.

259,00 kn

EINHELL univerzalni uređaj za sijanje i rasipavanje akumulatorski GE-US 18 Li-Solo

Univerzalni rasipač Einhell GE-US 18 Li znatno olakšava mnoge poslove u vašem vrtu ili vanjskim prostorima; bilo za gnojidbu, sjetvu sjemena ili posipavanje soli za odmrzavanje zimi. Kao član Power X-Change obitelji, rasipač se napaja s 18 V baterijom koja se može koristiti u svim Einhell uređajima iz Power X-Change obitelji. Elektronička kontrola brzine na 6 nivoa i ergonomska kontrola volumena u 8 nivoa pružaju savršeno dozirane performanse rasipavanja. Spremnik je kapaciteta 3,3 litre. Širina posipavanja je individualno podesiva i može se postaviti na najviše pet metara, što odgovara pokrivenosti od cca. 15 četvornih metara. Ručica mekog rukohvata čini ergonomsku izvedbu. Proizvod se isporučuje bez baterije i punjača. Dostupne su zasebno, npr. kao Einhell PXC starter set.

299,00 kn

FARM prskalica motorna BC30112

Motorna leđna prskalica 3WF-3S s pumpom na pritisak. Dvotaktni, zračno hlađeni, jednocilindrični motor snage 2,13 kW / 2,9 KS. Kapacitet spremnika: 14 l.

1.499,99 kn

RAMDA prskalica motorna 3WF-14B 1,6 kW

Motorna prskalica RAMDA 3WF-14B s ugrađenom dodatnom visokotlačnom visinskom pumpom, motor 1,6 kW.

1.499,00 kn

EINHELL puhač lišća akumulatorski GE-LB 36/210 Li E-Solo

Lagani akumulatorski puhač lišća Einhell GE-LB 36/210 Li E-Solo snažno je puhalo koji se može koristiti bilo gdje izvan kuće i u vrtu. Zahvaljujući elektroničkoj kontroli brzine, snaga puhanja može se precizno dozirati prema zahtjevima. Za ona područja u kojima se aku puhač lišća stavlja u naročito intenzivnu uporabu ima turbo prekidač za maksimalnu snagu puhanja. Duljina cijevi može se mijenjati bez alata u 3 različita stupnja, savršeno podesivi svakoj visini korisnika. Motor bez četkica rezultira dužim radnim vremenima, većom snagom i nikakvim održavanjem. Uključeni remen za rame čini ga posebno ugodnim za rad. Ovaj proizvod se isporučuje bez baterija i punjača ali s obzirom da je iz Power X-Change obitelji kompatibilan je sa svim baterijama iz obitelji bilo kojeg kapaciteta.

899,00 kn

EINHELL usisavač/puhač lišća akumulatorski GE-CL 36 Li E-Solo

Einhell GE-CL 36 Li E Solo usisavač/puhač lišća je praktičan za upotrebu i jednostavan za rukovanje, a možete ga koristiti bilo gdje izvan kuće ili u vrtu. Odlično leži u ruci te korisnik ima potpunu kontrolu u radu čemu pomaže i podesiva dodatna drška. Promjena rada između usisavanja i puhanja se obavlja preko prekidača, bez upotrebe dodatnog alata. Elektronskim podešavanjem možete podesiti željenu snagu puhanja odnosno usisavanja. Vreća za sakupljanje lišća ima ugrađeni prozorčić tako da možete pratiti napunjenost. Uređaj je opremljen kotačima tako da ga samo trebate spustiti na zemlju i gurati u željenom smjeru. Ovaj uređaj se isporučuje bez baterije i punjača.

799,00 kn

RURIS akumulatorska prskalica RS1800

Električna prskalica RURIS RS 1800 standardno je opremljena setom dodataka, tako da se može koristiti u nizu aplikacija za prskanje biljaka u voćarstvu, kao i u industrijama u kojima se vrši suzbijanje štetočina. Pritiskom na ergonomski gumb za upravljanje za pogon motora stvara se radni tlak. Motor pokreče 12V 8Ah punjiva baterija. Puna baterija je dostatna za 4h rada s prskalicom.

749,00 kn
Zatvori