Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Vrtni ručni alati

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

BAYERS prskalica leđna

PVC leđna prskalica, kapacitet: 16 l.

66,30 €

EINHELL prskalica tlačna akumulatorska GE-WS 18/35 Li E-Solo

Akumulatorska tlačna prskalica Einhell GE-WS 18/35 član je obitelji Power X-Change: svaka punjiva baterija iz serije može se kombinirati s bilo kojim PXC uređajem. Prskalica je praktična pomoć za bujno zelenilo u vrtu, a također osigurava ravnomjernu raspodjelu sredstava za zaštitu bilja, gnojiva i sredstava za suzbijanje korova. Tlačna prskalica je opremljena automatskom pumpom koja radi na 2,5 bara i isporučuje do 0,5 litara u minuti – nema potrebe ručno povećavati tlak. Zahvaljujući prozirnom spremniku lako možete provjeriti razinu napunjenosti 3,5-litrenog spremnika. Velike metalne ručke na spremniku dizajnirane su da olakšaju otvaranje i zatvaranje. Mlaznica za raspršivanje individualno se podešava. Teleskopska cijev je napravljena od nehrđajućeg čelika i opremljena je upravljačkim gumbom za zaključavanje. Podstavljena traka za nošenje smanjuje opterećenje nošenja i uporabe prskalice u radu. Poklopac baterije nudi zaštitu od prskanja vode. Punjiva baterija i punjač dostupni su zasebno, npr. kao praktični starter set.

89,90 €

EINHELL puhač lišća akumulatorski GE-CL 18 Li E-Solo

Einhell akumulatorski puhač lišća GE-CL 18 Li E je snažan i pouzdan alat za čišćenje na otvorenim prostorima. Zahvaljujući malim dimenzijama i težini vrlo je lagan za upotrebu te je vrlo praktičan pošto za rad nije potreban nikakav priključak na struju niti kablovi. Zahvaljujući elektroničkoj kontroli brzine, snaga puhanja se može precizno regulirati u skladu sa zahtjevima korisnika. Zahvaljujući soft grip umetcima ovaj je uređaj vrlo ugodan za korištenje i siguran za nošenje. Uređaj dolazi bez baterije i punjača, ali oni se mogu kupiti zasebno jer svi Power X-Change uređaji koriste istu bateriju.

44,90 €

EINHELL univerzalni uređaj za sijanje i rasipavanje akumulatorski GE-US 18 Li-Solo

Univerzalni rasipač Einhell GE-US 18 Li znatno olakšava mnoge poslove u vašem vrtu ili vanjskim prostorima; bilo za gnojidbu, sjetvu sjemena ili posipavanje soli za odmrzavanje zimi. Kao član Power X-Change obitelji, rasipač se napaja s 18 V baterijom koja se može koristiti u svim Einhell uređajima iz Power X-Change obitelji. Elektronička kontrola brzine na 6 nivoa i ergonomska kontrola volumena u 8 nivoa pružaju savršeno dozirane performanse rasipavanja. Spremnik je kapaciteta 3,3 litre. Širina posipavanja je individualno podesiva i može se postaviti na najviše pet metara, što odgovara pokrivenosti od cca. 15 četvornih metara. Ručica mekog rukohvata čini ergonomsku izvedbu. Proizvod se isporučuje bez baterije i punjača. Dostupne su zasebno, npr. kao Einhell PXC starter set.

50,30 €

EINHELL usisavač lišća GC-EL 3024 E

Einhell električni usisavač/puhač lišća GC-EL 3024 E snažan je alat i pouzdan pomoćnik za vrtlare koji žele očistiti svoje okućnice i vrtove. Prebacivanje bez alata između funkcije puhanja i usisavanja omogućuje brzo prilagođavanje usisavača za posao. Elektronička kontrola brzine omogućuje točno doziranje snage usisavanja i puhanja. Dva valjka za vođenje osiguravaju ugodan rad na stazama, travnjacima i teškim terenima. Velika, dvodijelna usisna cijev pouzdano i bez zaglavljivanja usmjerava čak i velike predmete. Uređaj je opremljen s košarom za hvatanje kapaciteta od 40 litara. Integrirani uređaj za usitnjavanje voluminozni mekani materijal, poput lišća i trave, smanjuje na otprilike 1/10 svoje izvorne veličine. S podesivim remenom za nošenje ovaj električni usisavač/puhač za lišće može se udobno nositi po teškom terenu za rad uz minimalan napor u leđima.

54,90 €

EINHELL usisavač/puhač lišća akumulatorski GE-CL 36 Li E-Solo

Einhell GE-CL 36/230 Li E-Solo akumulatorski usisavač/puhač lišća mali je pomagač koji pruža izvrsne rezultate. Lagano radi na čišćenju lišća, iglica i malih grančica u kućnom vrtu i na terasi. Pruža lagano čišćenje lišća i ostalih organskih materijal ne samo radi izgleda - ne treba podcjenjivati ​​rizik od klizanja na popločenim stazama, vrtu ili u vrtu, posebno u jesen i proljeće. Kao član obitelji Power X-Change, akumulatorski puhač/usisavač lišća omogućuje vam da maksimalno iskoristite potpunu fleksibilnost obitelji punjivih baterija visokih performansi: Svaka PXC punjiva baterija može se kombinirati sa svim uređajima iz Power-X-Change obitelji. Za rad su potrebne dvije baterije od 18 V. One su dostupni zasebno, na primjer kao praktični početni starter setovi. Pretvorba iz široke usisne cijevi u usku cijev za puhanje ne zahtijevaju alat. Za maksimalnu snagu puhanja postoji integrirani turbo prekidač. Elektronička brzina omogućuje uključivanje prema vašim željama. Ergonomska ručka s mekanim rukohvatom i antivibracijskom funkcijom, podesiva dodatna ručka i podesiva traka za nošenje čine akumulatorski puhač/usisavač lišća posebno ugodnim za rad. Također, dva vodeća kotača su podesiva po visini. Otvor za čišćenje opremljen je sigurnosnim prekidačem. Akumulatorski puhač/usisavač lišća ima vreću za pohranu lišća od 45 l s prozorom tako da uvijek možete vidjeti koliko je puna. Ovaj uređaj se isporučuje bez baterije i punjača.

129,90 €

FARM prskalica motorna BC30112

Motorna leđna prskalica 3WF-3S s pumpom na pritisak. Snaga: 1,83 kW kod 6.500 o/min. Kapacitet spremnika: 14 l.

212,36 €

FISKARS grablje lagane 1019608

Dimenzije: 1570x360mm. Lagane grablje za pripremu tla za sadnju, izravnavanje tla i čišćenje. 14 čelićnih zuba. Jednostavne i praktične za sve vrtlare zbog laganog aluminijskog tijela. Drška ima rupu za vješanje.

23,89 €

FISKARS grablje vrtne univerzalne SOLID

Dimenzije: 1640x410mm. Za grabljanje duge, široke trave ili grančica. Izvrsno za izradu gredica. Lagani alati sa aluminijskom drškom. Izdržljiva plastična glava.

22,56 €

FISKARS grablje za lišće SOLID

Velike grablje za lišće Fiskars Solid™ imaju laganu aluminijsku dršku, što grablje čini lakima i udobnima za korištenje. Ima široku glavu, što ga čini idealnim za velike, ravne površine travnjaka. Također je nježan i savršen za nove travnjake. Snažni i fleksibilni zupci sa specifičnom geometrijskom konstrukcijom koja sprječava da lišće i grane ne budu odstranjene iz travnjaka. Širina 520 mm,duljina 1710 mm, težina 580 g.

23,50 €

MAGNUM kotač za građevinska kolica 3,50x8

Kotač za građevinska kolica, dimenzije: 3,50 x 8, s dva platna.

15,80 €

MAGNUM kotač za građevinska kolica 4,00x8

Kotač za građevinska kolica, dimenzije: 4,00 x 8, s dva platna.

17,92 €

PALISAD vrtna kolica 170 kg

Vrtna kolica s dva kotača, nosivost 170 kg, volumen 78 l.

66,23 €

PALISAD vrtna kolica 320 kg

Vrtna kolica s dva kotača, nosivost 320 kg, volumen 100 l.

92,77 €

PRIMAX kolica građevinska 75 L ZELENA

Građevinska kolica idealna za radove bilo to u vrtu ili u građevinskim radovima. Izrađena su od čelika, zapremine 75 litara, te ćete s njima lako transportirati razne stvari poput zemlje ili betona. Promjer okvira: Ø 32 mm. Debljina lima: 0,8 mm. Dimenzija gume: 3.5-8. Nosivost: 300 kg. Boja: zelena. Težina: 12,50 kg.

48,00 €

Prskalica leđna SANI 16 l

PVC leđna tlačna prskalica, kapacitet: 16 l.

67,00 €
Zatvori