Kolačići: Izbor je vaš

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Klikom na gumb 'Prihvati' suglasni ste s primanjem kolačića i slažete se s time da ste pročitali i razumijete izjavu o Privatnosti podataka (dostupna na gumbu 'Saznaj više'). Ova stranica koristi kolačiće. Jedan ili više kolačića koje koristimo je bitno kako bi dijelovi ove web stranice djelovali i već su postavljeni. Možete izbrisati i blokirati sve kolačiće s ove web stranice, ali dijelovi web stranice neće raditi. Da biste saznali više o kolačićima koji se koriste na ovoj web stranici i kako izbrisati kolačiće, pogledajte naša Pravila privatnosti klikom na Saznaj više

Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Ostali električni alati

Praktičan i koristan alat uvijek može zatrebati bez obzira na zahtjevnost posla. U ponudi je lemilica, rezač pločica, pištolj za prskanje boje, ispitivač napona i struje.

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

EINHELL višenamjenski alat RT-MG 10,8/1 Li

Višenamjenski baterijski alat multimaxx RT-MG 10,8/1 Li potreban je za svakodnevnu upotrebu u svakom kućanstvu. Mnoge poslove u vašem domu moći ćete obaviti sami, brzo i kvalitetno te više nećete morati zvati majstore za svako oštećenje ili kvar. Za izuzetno jednostavno rukovanje zadužen je ergonomski dizajn i mekani rukohvat. S njim možete rezati, brusiti, strugati, turpijati, precizno rezati i sječi. Jedan alat za bezbroj različitih poslova.

119,45 €

FLUKE tester napona 1AC-II

Svjetlosni i zvučni indikator prisutnosti izmjeničnog napona u području od 200 V do 1000 V. Tipka za uključenje i isključenje, Prikaz prisutnosti napona bez kontakta s vodičem. 2 x 1,5 V AAA baterije.

45,00 €

HOGERT ispitivač napona

Profesionalni induktivni ispitivač napona omogućuje beskontaktnu provjeru je li kabel pod naponom. Jednostavno približite sondu kabelu i ona će induktivnom metodom detektirati struju i signalizirati je diodnim svjetlom i zujanjem. Također vam omogućuje da provjerite kontinuitet kabela i naznačite gdje je prekinut.

17,30 €

HOGERT kliješta mjerna univerzalna HT1E621

Profesionalna strujna kliješta služe za mjerenje izmjenične struje, a kao multimetar mjere izmjeničnu i istosmjernu struju.

40,20 €

HOGERT mjerač višenamjenski sa zaslonom HT1E602

Digitalni multimetar koristi se za dijagnosticiranje i otkrivanje neispravnih električnih komponenti. Koristi se u automobilskoj, elektro i instalaterskoj industriji.

16,00 €

HOGERT mjerač višenamjenski sa zaslonom HT1E604

Kvalitetno digitalno brojilo služi za dijagnosticiranje i detekciju neispravnih komponenti električnih instalacija. Koristi se u automobilskoj, elektro i instalaterskoj industriji. Zahvaljujući funkciji AUTO-RANGE, multimetar automatski odabire raspon mjerenog parametra bez potrebe za ručnim mijenjanjem raspona, što značajno ubrzava i pojednostavljuje rad.

60,20 €

PRAKTIK pištolj za vruće ljepljenje PT8220

Pištolj za vruće lijepljenje idealan je za sve vrste lijepljenja drveta, tvrde plastike, metala, lima, keramike i sličnog. Nakon kraćeg vremena zagrijavanja uređaj je spreman za upotrebu. Uz uređaj su priložene patrone za lIjepljenje.

5,40 €

PRAKTIK pištolj za vruće ljepljenje PT8225

Pištolj za vruće lijepljenje idealan je za sve vrste lijepljenja drveta, tvrde plastike, metala, lima, keramike i sličnog. Nakon kraćeg vremena zagrijavanja uređaj je spreman za upotrebu. Uz uređaj su priložene patrone za lIjepljenje te transportni kofer.

11,00 €

EINHEL pištolj električni za prskanje boje TC-SY 500 P

Einhell električni pištolj za prskanje boje TC-SY 500 P je kompaktni uređaj, vrlo lak za upotrebu za male i srednje "uradi sam" projekte. TC-SY 500 P namijenjen je za lakove i glazure. Bilo da se radi o tankim slojevima zaštitne boje, debelom premazu glazure ili za specijalne efekte: ručni sustav za raspršivanje boje dolazi sa regulacijom protoka boje sa idealnom prilagodbom za nanošenje boje. Podesiva mlaznica za okomiti, horizontalni ili okrugli mlaz pruža maksimalnu fleksibilnost bez obzira 5na vrstu posla. Za temeljito čišćenje, TC-SY 500 P se isporučuje u kompletu s iglom za čišćenje mlaznice za raspršivanje te su svi dijelovi uklonjivi kako bi se omogućilo lako i brzo čišćenje svih elemenata koji dolaze u kontakt s bojom. Praktični nastavak za vješanje omogućuje ovom električnom sprej sustavu lako spremanje i odlaganje nakon odrađenog posla. U isporuku su uključene dvije mlaznice za različitu viskoznost laka i glazure, četka za pročišćavanje za čišćenje usisa, igla za pročišćavanje za čišćenje mlaznice za raspršivanje, spremnik za boju kapaciteta 1000 ml i savršeno prikladan poklopac zajedno sa spremnikom za ispitivanje viskoznosti.

74,19 €

EINHELL rezač pločica s postoljem TE-TC 620

TE-TC 620 U radijalni stroj za rezanje pločica pouzdan je, kvalitetan i moćan stroj za rezanje zidnih i podnih pločica brzo i točno prema željenoj veličini. Motor od 900 W ima veliku snagu za pokretanje turbo dijamantne ploče promjera 200 mm koji s lakoćom reže čak i kroz tvrđi materijal. Izuzetno velika duljina stola od 620 mm omogućava jednostavno rezanje čak i velikih pločica. Radi preciznog i brzog rezanja TE-TC 620 U dolazi s motornom glavom koja se može beskonačno zakretati od 0 ° do 45 ° te ima motorni vodič sa kugličnim ležajem. Kosi rezovi, dvostruko kosi rezovi i uzdužni rezovi mogu se izvesti u samo nekoliko poteza zahvaljujući aluminijumskom kutnom mjerači koji se može točno prilagoditi na željeni stupanj. Crpka rashladne tekućine osigurava ne samo optimalno hlađenje dijamantne ploče, već i rad bez prašine. Uređaj ima magnet koji filtrira sitne metalne čestice iz vode da bi se zaštitila pumpa. U spremniku za skupljanje vode izrađenom od lima nalazi se i dio za prljavštinu s filtririma za pranje koji uklanjanjaju grube čestice. Veliki radni stol s neklizajućom gumenom površinom stoji na čvrstom, sklopivom osnovnom okviru s podesivim nogama i omogućuje ergonomski siguran rad. Pomicanje stroja nije problem zahvaljujući transportnim kotačima i transportnoj ručici.

398,04 €

EINHELL rezač pločica TC-TC 618

Rezač pločica TC-TC 618 je kompaktan pomoćnik i jednostavan za transport za precizno rezanje zidnih i podnih pločica za unutarnje radove. Veliki radni stol osigurava sigurnu podršku za navođenje uobičajenih veličina pločica. Dodatno je podložan i opremljen s kutnom skalom. Za sigurno pričvršćivanje, čelični stol se može dvostruko zaključati. Zahvaljujući robusnoj ogradi sa skalom za podešavanje širine rezanja, ovaj uređaj omogućuje kutne rezove kao i precizne uzdužne rezove neograničene duljine. Dodatni kutni graničnik omogućuje brzo i precizno rezanje pod kutom od 45 °. Isporučena dijamantna rezna ploča radi u spremniku za vodu, koji stalno hladi reznu ploču i istovremeno sprječava stvaranje prašine, za čiste hladne rezove u svakom trenutku. Najveća moguća radna sigurnost korisnika pruža zaštita noža. Robusni okvir ovog stroja za rezanje pločica opremljen je plastičnim nožicama koje se ne kližu za sigurno stajanje u mobilnoj uporabi ili se mogu lako montirati na radne stolove zahvaljujući integriranim montažnim rupama, za trajnu uporabu kao stacionarni uređaj.

84,90 €

EINHELL višenamjenski alat TE-MG 200 CE

Višenamjenski električni alat multimaxx TE-MG 200 CE potreban je za svakodnevnu upotrebu u svakom kućanstvu. Mnoge poslove u vašem domu moći ćete obaviti sami, brzo i kvalitetno te više nećete morati zvati majstore za svako oštećenje ili kvar. Za razliku od ostalih alata, multimaxx TE-MG 200 CE djeluje na principu oscilacije, zbog čega je vrlo precizan i brz. S njim možete rezati, brusiti, strugati, turpijati, precizno rezati i sječi. Jedan alat za bezbroj različitih poslova. Einhell preporučuje KWB pribor za multimaxx TE-MG 200 CE.

69,90 €

HOGERT kliješta mjerna univerzalna HT1E620

Veliki LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem. Ugradna svjetiljka omogućuje rad noću i u mraku. Udoban, ergonomski, kompaktan oblik omogućuje udobno rukovanje jednom rukom. Napaja se s 2×1,5 V AAA baterije, dulje trajanje baterije zahvaljujući automatskom isključivanju. Max. promjer mjerenog kabela je 18 mm. Uključeni ispitni vodi.

52,50 €

HOGERT mjerač višenamjenski sa zaslonom HT1E600

Digitalni multimetar koristi se za dijagnosticiranje i otkrivanje neispravnih električnih komponenti. Koristi se u automobilskoj, elektro i instalaterskoj industriji.

44,80 €

MAKITA multifunkcijski alat TM3000CX1J

Prekidač za uključivanje / isključivanje, pozicioniran za jednostavnu uporabu kada uređaj držite za trup. Praktični spremnik za pohranu imbus ključa na uređaju. Dodatke možete fiksirati na 12 različitih pozicija, na svakih 30°, od 0° do 360°. To omogućava široki raspon aplikacija, ravno rezanje listom pile, uranjanje u skučenim prostorima, itd. Najbolja moguća ergonomski dizajnirana ručka, odgovara različitim načinima držanja uređaja pri različitim aplikacijama sa širokim rasponom dodataka. Prekidač za uključivanje / isključivanje je ergonomski postavljen tako da ga možete koristiti prstom ruke kojom držite uređaj. Usisni sustav dostupan je kao opcija za agresivno uklanjanje prašine pri brušenju. Držač imbus ključa može biti priključen na štitnik kabela za praktično skladištenje imbus ključa za za zamjenu alata i oštrica.

225,63 €

METABO pištolj za prskanje boje FSP 600

Metabo pištolj za lakiranje, beskonačno podesiv za kružno i široko prskanje. Regulacija količine zraka i boje: precizan, ravnomjeran i visok nanos boje za izvrsne rezultate.

45,00 €

PRAKTIK lemilica PT830

Lemilica 30W PT830 idealna je za općenite električne i DIY zahtjeve za održavanje, poput štampanih pločica i tankih kabela, ali se također može koristiti za osjetljivije dijelove i zadatke, poput nakita, satova i mobilnih uređaja. Trenutno se zagrijava: Lemilica i vrh dugog dometa zagrijavaju se u nekoliko minuta na temperaturu od 350 ~ 400 ° C, što vam omogućuje da odmah počnete raditi.

8,30 €

PRAKTIK višenamjenski alat PT2250

Višenamjenski alat svojim raznovrsnim priborom može obavljati jako puno različitih radova kao što su brušenje, rezanje, poliranje, urezivanje, piljenje i struganje raznovrsnog materijala. Elektronskom regulacijom moguće je odabrati brzinu, ovisno o materijalu i poslu kojeg obavljamo. Priložen ključ osigurava brzu i jednostavnu izmjenu pribora. Alat dolazi u koferu. Priložen osnovni pribor za rad.

52,40 €
Filteri
Zatvori