Kolačići: Izbor je vaš

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Klikom na gumb 'Prihvati' suglasni ste s primanjem kolačića i slažete se s time da ste pročitali i razumijete izjavu o Privatnosti podataka (dostupna na gumbu 'Saznaj više'). Ova stranica koristi kolačiće. Jedan ili više kolačića koje koristimo je bitno kako bi dijelovi ove web stranice djelovali i već su postavljeni. Možete izbrisati i blokirati sve kolačiće s ove web stranice, ali dijelovi web stranice neće raditi. Da biste saznali više o kolačićima koji se koriste na ovoj web stranici i kako izbrisati kolačiće, pogledajte naša Pravila privatnosti klikom na Saznaj više

Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Oprema za vrt i veliki izbor strojeva i alata za uređenje okućnice. Oprema za kolinje, pneumatski alat i dodatna oprema, zaštitna radna odjeća i oprema za auto.

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po

CASTELGARDEN traktorska kosilica KS-XD150HD

Castelgarden KS-XD150HD je traktorska kosilica sa jednocilindričnim STIGA ST 400 benzinskim motorom, bočnim bacanjem, bez koša. Širina košnje 98cm. Podešavanje visine košnje sa ručicom 7 stupnjeva. Visina košnje od 25mm do 80mm. Bez koša. Dimenzija kotača naprijed 15x5.00-6". Dimenzija kotača pozadi 18x6.50-8". Pogodan za košnju do 4000m2. Paljenje: elektro start. Rezervoar goriva: 6L. Mogučnost uporabe vučnih priključaka.

2.199,00 €
Najniža cijena u 30 dana:

2.400,00 €

DENZEL benzinska kosilica GLD-460SP

Benzinska kosilica Denzel GLD-460SP sa motorom od 146 ccm, sa pogonom, ima širinu prolaza 46 cm, ima 7 nivoa košnje i opremljena je sakupljačem trave od 50 litara. Dizajniran za rezanje i malčiranje trave na privatnoj parceli. Ojačana ploča, veći promjer kotača i izdržljiva oštrica osiguravaju učinkovito košenje teških područja s šikarama i stabljikama. Kada se koristi sustavno, kosilica za travu sprječava širenje korova na tom području. Denzel motor osigurava veliku brzinu noža od 3000 o/min uz razumnu potrošnju goriva. Jedan spremnik dovoljan je za 40-60 minuta rada. Širina košenja trave u jednom prolazu je 46 cm - tako da ćete za 1,5 sat obraditi oko 2500 četvornih metara. m. kosilica formira travnjak visine od 25 do 75 mm.

278,10 €
Najniža cijena u 30 dana:

309,00 €

EINHELL benzinska kopačica GC-MT 2560 LD

EINHELL GC-MT 2560 LD benzinska kopačica pruža ambicioznim entuzijastima praktičan i moćan vrtni alat za vrlo učinkovito obrađivanje tla. Jednocilindrični četverotaktni motor s radilicom s dvostranim ležajevima osigurava visoke performanse i glatki rad. Brz napredak čak i kroz čvrsto tlo osigurava se robusnim noževima. Graničnik dubine je podesiv po visini olakšava podešavanje radne dubine. Za siguran rad, GC-MT 2560 LD dolazi sa funkcijom zaustavljanja noževa – čim pustite prekidač, sklopka će zaustaviti oštrice. Bočni granični diskovi osiguravaju precizno navođenje. Za jednostavniji transport kopačica je opremljena praktičnim kotačem. Optimalno prilagođavanje korisnicima svih visina moguće je zahvaljujući ergonomskim ručkama podesivim po visini.

428,58 €
Najniža cijena u 30 dana:

504,21 €

ENDURE motorna kosilica AL-END30 B&S 450E

Motorna kosilica s Briggs&Stratton 450E – 3,5 KS, širina otkosa: 51 cm. Visinu košnje je moguće centralno podesiti uz pomoć centralnog sustava za podešavanje visine u 8 položaja. Kosilica ima bočno izbacivanje trave pomoću velikog otvora.

229,00 €
Najniža cijena u 30 dana:

269,00 €

GORENJE čistač poda SFC144W

Ovaj čistač podova prikladan je za razne podove u vašem domu. Predstavlja učinkovit način vraćanja glazure svim vrstama podova - laminatu, keramičkim pločicama, konstruiranom i punom drvu, linoleumu itd. Učinkoviti rezultati koji štede vrijeme su zajamčeni.

180,49 €
Najniža cijena u 30 dana:

212,34 €

KAWASAKI motorni trimer CG432U-KA TJ45E/45

Motorni trimer, ima ugrađen KAWASAKI benzinski motor snage 1,42 kW omogućuju brzo, čisto šišanje travnjaka uz dobru kvalitetu reza.

401,40 €
Najniža cijena u 30 dana:

446,00 €

PRAKTIK benzinska kosilica PG65422

Rotaciona samohodna kosilica za sve vrste travnjaka. Snažan benzinski četverotaktni motor ima optimalne snage da u svakom trenutku može isporučiti dovoljno snage za sva opterećenja. Lako paljenje pomoću startnog mehanizma kojeg možemo postaviti u dva položaja: prvi položaj kao kraća potezna špaga odmah na motoru ili drugi položaj kao duža potezna špaga kako bi nam ručica startnog mehanizma bila bliže glavnim ručkama. Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu i nožu posebnog oblika, rotirajući nož generira snažan usis da bi se trava podigla prije rezanja, što osigurava čist rez. Visinu košnje je moguće centralno podesiti uz pomoć centralnog sustava za podešavanje visine u više položaja. Svi kotači imaju ugrađene kuglične ležajeve, što u kombinaciji sa velikim kotačima osigurava nesmetan rad na svim visinama trave ili konfiguracijama terena. Pogon na zadnje kotače pruža izuzetno komforan rad i pri dužem košenju. Pogonski sklop je poznatog i pouzdanog proizvođača pogona GT – General Transmissions. Čvrsto metalno kućište osigurava dugu trajnost i veliku čvrstoću. Na prednjem dijelu kućišta nalazi se maska koja je izvedena u obliku češlja, a doprinosi boljoj raspodjeli trave i usmjeruje je direktno na nož. Moguće je kosilicu podesiti vrlo jednostavno u jedan od četiri moda rada: košnja sa skupljanjem trave u košaru, košnja s bočnim izbacivanjem trave, košnja sa stražnjim izbacivanjem ili košnja s malčiranjem trave. Košara je velike zapremine izvedena u kombinaciji tekstila i PVC materijala, te ima indikator napunjenosti travom. Ručke je moguće podesiti u željeni položaj pomoću dvije kopče. Poseban dodatak na ručkama je i držač za piće te spremnik za naočale. Preporučuje se za travnjak područjima do 2.200 m².

369,00 €
Najniža cijena u 30 dana:

410,00 €

PRAKTIK traktorska kosilica PGT96M 452CC

Praktik Garden je traktorska kosilica pogodna za košenje travnjaka površine 4800 m2. Traktor kosilicu radne širine 96 cm i dva noža pokreće snažan motor Loncin 452 cm3. Ova traktorska kosilica je namijenjena održavanju travnatih površina sa dugim intervalom košenja. Kosilica ima bočno bacanje trave. Kako bi se spriječili kutovi noža za rezanje koji označavaju osjetljive površine tijekom manevara s nagnutim tlom. Traktorska kosilica se isporučuje bez koša.

1.952,10 €
Najniža cijena u 30 dana:

2.169,00 €

RAMDA traktorska kosilica TC8416H

RAMDA PRO vrtni traktor TC8416H, sadrži jednocilindrični benzinski motor GGP 7750, 452ccm. Tip pogona HYDRO. Širina košnje je 84 cm. Volumen košare iznosi 240 l. Pogodno za košnju do 4000 m2.

2.519,10 €
Najniža cijena u 30 dana:

2.799,00 €

PRAKTIK benzinska kosilica 4u1 PG65407

Rotaciona samohodna kosilica za sve vrste travnjaka. Benzinski četverotaktni motor ima optimalne snage da u svakom trenutku može isporučiti dovoljno snage za sva opterećenja. Lako paljenje pomoću startnog mehanizma kojeg možemo postaviti u dva položaja: prvi položaj kao kraća potezna špaga odmah na motoru ili drugi položaj kao duža potezna špaga kako bi nam ručica startnog mehanizma bila bliže glavnim ručkama. Visinu košnje je moguće centralno podesiti uz pomoć centralnog sustava za podešavanje visine u više položaja. Preporučuje se za travnjak površine do 1.800 m².

393,00 €

PRAKTIK benzinska kosilica PG65413

Rotaciona kosilica za sve manje travnjake. Benzinski četverotaktni motor ima optimalnu snagu da u svakom trenutku može isporučiti dovoljno snage za sva opterećenja. Lako paljenje pomoću startnog mehanizma kojeg možemo postaviti u dva položaja: prvi položaj kao kraća potezna špaga odmah na motoru ili drugi položaj kao duža potezna špaga kako bi nam ručica startnog mehanizma bila bliže glavnim ručkama. Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu i nožu posebnog oblika, rotirajući nož generira snažan usis da bi se trava podigla prije rezanja, što osigurava čist rez. Visinu košnje je moguće centralno podesiti uz pomoć centralnog sustava za podešavanje visine u više položaja. Čvrsto metalno kućište osigurava dugu trajnost i veliku čvrstoću. Moguće je kosilicu podesiti vrlo jednostavno u jedan od moda rada: košnja sa skupljanjem trave u košaru ili košnja sa stražnjim izbacivanjem trave. Košara je izvedena u kombinaciji tekstila i PVC materijala. Ovaj model je opremljen priključkom na koji može biti spojeno standardno crijevo za vrt pomoću brze spojnice kako bi čišćenje nakon upotrebe bilo što jednostavnije i lakše. Preporučuje se za travnjak površine do 800 m²

215,00 €

PRAKTIK benzinska kosilica PG65419 10,5KS

Ova profi samohodna kosilica dovoljno je čvrsta za zahtjevne komercijalne poslove, a također je pokretljiva i laka za rukovanje. Širina košnje 81,3cm u s dva noža!

2.079,00 €

PRAKTIK benzinska kosilica PG65485

Rotaciona kosilica za sve vrste travnjaka. Benzinski četverotaktni motor ima optimalnu snagu da u svakom trenutku može isporučiti dovoljno snage za sva opterećenja. Lako paljenje pomoću startnog mehanizma kojeg možemo postaviti u dva položaja: prvi položaj kao kraća potezna špaga odmah na motoru ili drugi položaj kao duža potezna špaga kako bi nam ručica startnog mehanizma bila bliže glavnim ručkama. Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu i nožu posebnog oblika, rotirajući nož generira snažan usis da bi se trava podigla prije rezanja, što osigurava čist rez. Visinu košnje je moguće centralno podesiti uz pomoć centralnog sustava za podešavanje visine u više položaja. Svi kotači imaju ugrađene kuglične ležajeve što u kombinaciji sa velikim kotačima osigurava nesmetan rad na svim visinama trave ili konfiguracijama terena. Čvrsto metalno kućište osigurava dugu trajnost i veliku čvrstoću. Kosilica ima bočno izbacivanje trave pomoću velikog otvora s usmjerivačem. Ručke je moguće podesiti u željeni položaj pomoću dvije kopče. Preporučuje se za travnjak površine do 1.000 m².

189,90 €
Najniža cijena u 30 dana:

211,00 €

Cipele radne niske BRIONI 01 veličina 46

Niske radne cipele u crnoj koži sa postavljenim jezikom za bolju udobnost i zaštitu, veličina 46.

29,00 €

Demižon 34 l

Stakleni demižon je idealan spremnik za razne tekućine poput vina ili žestica. Izrađen je od čvrstog stakla te je obložena plastikom s držačima. S demižonom dolazi pripadajući plastični poklopac.

24,99 €

HOGERT nož za skidanje izolacije HT1P102

Praktičan, višenamjenski nož za skidanje izolacije s koaksijalnih kabela i kabela okruglog presjeka s različitim presjecima. Za skidanje izolacije kabela debljine 0,5 – 6,0 mm² -mm (AWG 20-10) i omotača koaksijalnog kabela debljine 8 – 13 mm². Za skidanje izolacije RG6 i RG59 koaksijalnih kabela. Čeljusti izrađene od visokokvalitetnog legiranog čelika SK5.

16,70 €
Zatvori