Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Ventilatori

Ventilatori utječu na bolji protok zraka u zatvorenom i otvorenom prostoru. Karakterizira ih praktičnost i brzo postavljanje. U ponudi se nalaze ventilatori za terase, ventilator za kupaonicu, ventilatori na vodu, stolni ventilator, stupni ventilator, stropni ventilator i mali ventilator.

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

XIAOMI ventilator Mi Smart Standing Fan 2 EU

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 donosi ti pravo osvježenje u tvoj dom ili ured. 2 reda krilatih oštrica rotiraju se simultano kako bi pojačali strujanje zraka te omogućili bolje i učinkovitije hlađenje u obliku laganog povjetarca.

99,90 €

ALPINA ventilator podni RC

Podni ventilator Alpina visine 80cm i snage od 45W.

39,80 €

ALPINA ventilator stolni

Stolni ventilator Alpina sa promjerom od 23cm i snagom od 20W.

22,90 €

ALPINA ventilator stupni BIJELI

Stupni ventilator Alpina promjera 78 cm i snage od 45W.

33,00 €

ALPINA ventilator stupni CRNI

Ovaj toranjski ventilator Alpina visok 106,8 centimetara ne samo da izgleda prekrasno dizajniran, već je i opremljen svim vrstama praktičnih značajki, poput daljinskog upravljača. Puše u 3 brzine i automatski se okreće naprijed-nazad. Ovaj ventilator također ima funkciju tajmera. Pretinac za mirise sadrži spužvicu na koju možete nakapati mirisno ulje tako da ventilator širi ugodan miris po kući.

89,00 €

DYSON Pure Cool Me

Razvili smo ovaj pročišćivač zraka i ventilator s umjerenim protokom kako bi vam pomogao poboljšati kvalitetu zraka u osobnom, zatvorenom prostoru. Raspoređuje rashlađeni i pročišćeni zrak točno tamo gdje je potrebno. Preko zakrivljene površine vode dvije jake zračne struje. Spajaju se u pročišćenu i rashlađenu zračnu struju koju je moguće precizno usmjeriti podešavanjem položaja kupole tako da je protok zraka usmjeren prema gore ili prema dolje. Zatvoreni sustav filtriranja uređaju sastoji se od filtera s aktivnim ugljenom i HEPA-Filtera. U toj kombinaciji moguće je filtrirati plinove i ultra-fine čestice iz zraka te ih zadržati unutar filtera. Postavite uređaj tako, da se rotira s jedne na drugu stranu te na taj način raspuhuje zrak u rasponu od 70°.

331,67 €

GLOBO stropni ventilator 0307W MAT S.FI760

Sve komponente ovog ventilatora savršeno su usklađene jedna s drugom. Uz E27 grlo slobodni ste odabrati odgovarajuću žarulju (max. 60W). Šest reverzibilnih lopatica rotora u bijeloj ili grafitnoj boji zaokružuju cijelu stvar. Ventilator (Ø76 cm) ima prekidač na potezanje i može se podešavati u tri razine. Može se koristiti i ljeti i zimi i ima maksimalnu snagu motora od 60W.

95,00 €

GLOBO stropni ventilator LAFEE 03632W

Ovaj sjajni stropni ventilator u prekrasnoj bijeloj boji fascinira svojom kombinacijom svjetiljke i ventilatora.

55,00 €

GLOBO ventilator stolni 0407

Stolni ventilator od bijelog metala visine gotovo 37 cm osigurava ugodno hlađenje sa svoje tri lopatice. Snažni motor od 21 W može se regulirati pomoću tri prekidača s tipkama, a ima i okretni način rada. Ovaj ventilator je odličan za svaku prostoriju u vašem domu.

19,90 €

HOME ventilator podni PVR 35

Adut u borbi protiv vrućine. PVR 35 odlikuje promjer ventilatora od 40 cm sa metalnim lopaticama, 3 nivoa brzine, podesivost kuta do 90°. Masivna kromirana zaštitna rešetka, stabilno metalno postolje. Idealan za svaki kutak Vašeg doma!

50,00 €

HOME ventilator sa raspršivačem vode SFM 40/WH

Ventilator s raspršivačem vode idealan je za terase kafića, restorana i vrtnih terasa. Upravlja se na dodir ili daljinskim upravljačem, a sadrži tri stupnja brzine i raspršivanje, ovlaživanje 250 ml/h, te timer do 7.5 sati za automatsko isključivanje, promjer lopatica 40 cm, oscilacija 75°, kapacitet spremnika za vodu 3 lit, točkići za lakše pomjeranje.

149,00 €

HOME ventilator stolni TF 14B

Stolni ventilator na baterije, unatoč malim dimenzijama TF 14B stolni ventilator osigurava učinkovitost i ugodan učinak hlađenja tokom vrućih dana bilo u Vašem domu ili na radnom mjestu.

26,00 €

HOME ventilator stolni TF 231

Za vrućeg vremena korisno je imati pri ruci ventilator koji nam omogućuje ugodno, osvježavajuće strujanje zraka. Stolni ventilator TF 231 ima posebno praktična svojstva jer zbog svoje veličine lako stane na mali stol, pa je posebno od pomoći u vrućim ljetnim danima kada moramo dugo boraviti u prostoriji s malim protokom zraka. Stolni ventilator TF 231 ima promjer lopatica od 23 cm. Dizajnirana bijela vanjska strana proizvoda posebno je prikladna za uredsko okruženje. Postoje dvije razine za odabir pri kontroli performansi uređaja. Također se može podesiti kut nagiba glave, a može se odabrati i oscilacija koja se kreće pod kutom od 90°.

19,00 €

LIFETIME ventilator podni KROM

Sa stabilnim podnim ventilatorom iz Lifetime Aira, ništa ne stoji na putu hladnom povjetarcu u vrućim ljetnim danima. 3 razine brzine nude potrebno hlađenje.

49,00 €

LIFETIME ventilator stajaći

Lifetime Air ventilator s 5 lopatica promjera 45 cm ima jedinstven izgled zahvaljujući stativu, a također čvršće stoji na podu. Ima oscilirajuću funkciju, 3 podesive brzine i funkciju nagiba. Također možete podesiti visinu tornja ventilatora od 125 do 154 cm.

94,00 €

Poklopac ukrasni za ventilator Airroxy plexi crni

Panel je predviđen za montažu sa bilo kojim AIRROXY ventilatorom serije dRIM 100/125mm. Zbog razlika u reprodukciji boja na zaslonu računala i/ili u ispisu, ovaj prikaz boja ploče služi samo kao referenca. Veličina ukrasne ploče: 175 x 175 mm, odmak od zida na rešetki ili ventilatoru cca 25mm.

10,90 €
Zatvori