Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Ventilatori

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

XIAOMI ventilator Mi Smart Standing Fan 2 EU

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 donosi ti pravo osvježenje u tvoj dom ili ured. 2 reda krilatih oštrica rotiraju se simultano kako bi pojačali strujanje zraka te omogućili bolje i učinkovitije hlađenje u obliku laganog povjetarca.

99,41 €

ALPINA ventilator podni RC

Podni ventilator Alpina visine 80cm i snage od 45W.

39,82 €

ALPINA ventilator stolni

Stolni ventilator Alpina sa promjerom od 23cm i snagom od 20W.

21,10 €

DYSON Pure & Cool Link TP02

Ventilator koji pročišćuje zrak i hladi. Snaga motora (min/max): 6 W / 56 W, 10 stupnjeva. Upravljanje putem Dyson link aplikacije – informacije vezane zu pročišćavanje zraka, status filtera, daljinsko upravljanje i ostale funkcije. Pročišćuje i hladi cijelu dnevnu sobu (cca 30 m2).

398,04 €

DYSON Pure Cool Me

Razvili smo ovaj pročišćivač zraka i ventilator s umjerenim protokom kako bi vam pomogao poboljšati kvalitetu zraka u osobnom, zatvorenom prostoru. Raspoređuje rashlađeni i pročišćeni zrak točno tamo gdje je potrebno. Preko zakrivljene površine vode dvije jake zračne struje. Spajaju se u pročišćenu i rashlađenu zračnu struju koju je moguće precizno usmjeriti podešavanjem položaja kupole tako da je protok zraka usmjeren prema gore ili prema dolje. Zatvoreni sustav filtriranja uređaju sastoji se od filtera s aktivnim ugljenom i HEPA-Filtera. U toj kombinaciji moguće je filtrirati plinove i ultra-fine čestice iz zraka te ih zadržati unutar filtera. Postavite uređaj tako, da se rotira s jedne na drugu stranu te na taj način raspuhuje zrak u rasponu od 70°.

315,09 €
Najniža cijena u 30 dana:

331,67 €

GLOBO stropni ventilator CHAMPION 0330

Ovaj jednostavni stropni ventilator, koji je obložen kromom, nudi ugodnu unutarnju klimu ne samo ljeti, već i zimi. Četiri dvostruka krila mogu se koristiti u srebrnoj ili bijeloj boji. Nudi mnoge prednosti: mogućnost upravljanja brzinom i snagom u 3 stupnja. Promjer mu je 105 cm i može se montirati na kose krovove ako nagib ne prelazi 35°. Maksimalna snaga motora je 50 W.

96,89 €

GLOBO stropni ventilator LAFEE 03632B

Ovaj sjajni stropni ventilator u prekrasnoj crnoj boji fascinira svojom kombinacijom svjetiljke i ventilatora.

66,23 €

GLOBO stropni ventilator LAFEE 03632W

Ovaj sjajni stropni ventilator u prekrasnoj bijeloj boji fascinira svojom kombinacijom svjetiljke i ventilatora.

66,36 €

GLOBO stropni ventilator TRAVO 03628B

Stropni ventilator serije TRAVO (ø 50 cm) prekrasan je dodatak vašem interijeru. Izrađen od crnog metala, ima opalni plastični prsten s prekrasnim Sparkle dekorom. Opremljen integriranim LED svjetiljkama koje daju 1200 lumena jakog svjetla. Uz pomoć priloženog daljinskog upravljača, možete ne samo prigušiti stropni ventilator, već i individualno prilagoditi boju svjetla u nekoliko stupnjeva između 3000 Kelvina (topla bijela) i 6000 Kelvina (hladna bijela). Dostupna funkcija timera temelji se isključivo na funkciji ventilatora.

148,65 €

GLOBO stropni ventilator UGO 0307

I ljeti kao i zimi ovaj stropni ventilator klasičnog dizajna osigurava učinkovitu cirkulaciju zraka u prostoriji. Zbog svog promjera od 76 cm, ovaj ventilator se lako može koristiti za prostorije veličine do 12 m2. Korišteni su materijali poput kroma i stakla. Šest oblikovanih reverzibilnih lopatica rotora su boje javora s jedne strane i gafitne s druge i mogu se koristiti po želji.

87,60 €

GLOBO ventilator stolni 0407

Stolni ventilator od bijelog metala visine gotovo 37 cm osigurava ugodno hlađenje sa svoje tri lopatice. Snažni motor od 21 W može se regulirati pomoću tri prekidača s tipkama, a ima i okretni način rada. Ovaj ventilator je odličan za svaku prostoriju u vašem domu.

19,91 €

GLOBO ventilator VAN 0421C

Klasični kromirani podni ventilator. Preko prekidača moguće je birati između tri razine, a može se i zakrenuti za 90°. Ventilator koji se može podešavati po visini do 123 cm ima maksimalnu snagu motora od 50W.

21,23 €

HOME ventilator podni PVR 35

Adut u borbi protiv vrućine. PVR 35 odlikuje promjer ventilatora od 40 cm sa metalnim lopaticama, 3 nivoa brzine, podesivost kuta do 90°. Masivna kromirana zaštitna rešetka, stabilno metalno postolje. Idealan za svaki kutak Vašeg doma!

61,05 €

HOME ventilator sa raspršivačem vode SFM 40/WH

Ventilator s raspršivačem vode idealan je za terase kafića, restorana i vrtnih terasa. Upravlja se na dodir ili daljinskim upravljačem, a sadrži tri stupnja brzine i raspršivanje, ovlaživanje 250 ml/h, te timer do 7.5 sati za automatsko isključivanje, promjer lopatica 40 cm, oscilacija 75°, kapacitet spremnika za vodu 3 lit, točkići za lakše pomjeranje.

157,94 €

HOME ventilator stolni TF 10 USB/WH

Unatoč malim dimenzijama TF 10 USB stolni ventilator osigurava učinkovitost i ugodan učinak hlađenja tokom vrućih dana. Izrađen u potpunosti od plastike, plastične providne lopatice promjera 10 cm, zaštitna mrežica. Ventilator ima mogućnost nagiba glave, rad na 1 nivou, brzina 2200 o/min.

6,50 €

HOME ventilator stolni TF 23

Unatoč malim dimenzijama TF 23 stolni ventilator osigurava učinkovitost i ugodan učinak hlađenja tokom vrućih dana bilo u Vašem domu ili na radnom mjestu. Izrađen u potpunosti od plastike, lopatice promjera 23cm, gusta zaštitna mrežica. Ventilator ima mogućnost nagiba glave, rad na 2 nivoa brzine i osciliranje do 90°.

19,91 €
Zatvori