Izbornik
Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Borko Paukner pobjednik je Allesove velike PS4 utrke!

- Komentari (0)
Borko Paukner pobjednik je Allesove velike PS4 utrke!

Održano je finale Allesove velike uskrsne PS4 utrke.

U finalu su se natjecali Filip Matošević, Ivan Mijatović, Borko Paukner, Lovro Oberan i Matija Popović.

Zadana igrica bila je Gran Tourismo.

Uvjerljivu pobjedu s najboljom vožnjom ispod 2 minute odnio je Borko Paukner i osvojio WHITE SHARK kokpit simulatora vožnje.

- Kod kuće imam malo bolje vrijeme na toj stazi, danas sam imao grešaka. Kokpit je odličan, nagrade su jako vrijedne, još nigdje nisu bile tako vrijedne nagrade, a sudjelovao sam na dosta natjecanja. Sin mi je rekao da moram osvojiti kokpit za njega, jer ja već imam svoj kod kuće. – izjavio je Paukner.

Drugu nagradu - Volan SPEEDLINK Trailblazer osvojio je Lovro Oberan, s rezultatom najbolje vožnje 2:02:977, dok je treći završio Filip Matošević i kući ponio Grundig GBT vodootporni bluetooth zvučnik.

Thomas Heinz Pandžić, direktor i vlasnik Alles Elektrocentra, uručio je nagrade: "Korona nam je svima zagorčala život, a ovime smo željeli unijeti malo vedrine. Hvala svima koji su se natjecali. Industrija igara je u usponu, pa je i Alles proširio asortiman. Aktualan je još uvijek PS4, kao i igrice, sad imamo i brojne akcije. Playstation 5 je izašao, velika je svjetska potražnja i uskoro će biti dostupan i kod nas za kupnju."

 

Komentari (0)
Zatvori