Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

U potrazi ste za novim televizorom?

- Komentari (0)
U potrazi ste za novim televizorom?

Grundig televizori pružit će vam vrhunsko iskustvo gledanja.

 

SLIKA PREDSTAVLJA DOŽIVLJAJ
Ultra HD tehnologija čini Grundig 4K televizore iznimnima. Bogatiji su bojama, kontrastima i detaljima. Uz ovu tehnologiju s lakoćom ćete se diviti impresivnom zelenilu Amazone, bit ćete usred potjere vaših omiljenih akcijskih junaka  ili uživati u skrivenim ljepotama dubina oceana. Iskusite prvoklasnu kućnu zabavu u svoja četiri zida. 

Suvremeni 4K televizori vrhunskom kvalitetom slike nevjerojatne oštrine vjerno prenose svaki detalj direktno u naše dnevne boravak. 

Uočite dinamiku.
Grundig televizori s mogućnošću poboljšanja pokretne slike (MPI) isporučuju vrhunsku sliku s vidno oštrijim i glađim prikazom. Izvrstan čipset s velikom brzinom obrade izračunava dodatne privremene slike i uključuje ih u odgovarajuće pokrete. To znači da pokreti čak i tijekom brzih sekvencija izgledaju potpuno prirodno te uz izvrsnu kvalitetu slike.

Intuitivno sučelje za još bogatije iskustvo.
Grundig, tradicionalni sinonim za vrhunske TV uređaje, vraća se na velika vrata s novim modelima televizora s Android sučeljem za još bogatije korisničko iskustvo. Zahvaljujući integraciji online servisa u TV uređaj, ovi televizori u potpunosti se prilagođavaju željama i potrebama gledatelja putem Google korisničkog računa. Od sada možemo svoje omiljene sadržaje pripremiti za gledanje i kada nismo u blizini televizora ili ih gledati na mobitelu. Osim toga, uz Chromecast tehnologiju ugrađenu u Grundig televizor, sve sadržaje možemo pripremiti na malom ekranu – mobitelu ili tabletu, a uživati u njima na velikoj dijagonali.

 

IMPRESIVAN ZVUK

Zvuk je ključan za potpuni doživljaj.

Zahvaljujući Dolby Atmos tehnologiji, Grundig televizori pružaju trodimenzionalno zvučno iskustvo, u kojem zvuk struji do uha iz svih smjerova i daje osjećaj kao da smo i sami dio akcije. Čak i tihi tonovi su razumljivi i jasni.


Za još više zabave i savršenog užitka slušanja, uz Grundig soundbarove u samo nekoliko trenutaka dovest ćete zabavu ravno u svoj dom. Zahvaljujući praktičnom Bluetooth adapteru, audio opremu poput soundbarhi-fi ili bluetooth sustava koji jamče kristalno čist zvuk lako je povezati s televizorom - i to bez dosadnih kabela.


UVIJEK U TOKU

Uz Grundig DAB+ radio aparate možete pratiti sve vijesti, događanja i slušati glazbu gdje god da se nalazite. DAB je kratica za digitalno emitiranje audio sadržaja, a znak „+” predstavlja moderan prijenos najbolje kvalitete zvuka. Nema šuštanja, nema pucketanja, ali zato ima velik izbor kanala. Naporno ručno traženje frekvencija više nije potrebno budući da su odašiljači automatski detektirani. Grundig digitalni radio aparati imaju i FM prijemnik stoga sve prethodne radio programe, plus nove digitalne, možete slušati na istom aparatu. 

Cjelokupnu ponudu Grundig televizora pogledajte OVDJE.

 

 

 

 

Komentari (0)
Zatvori