Izbornik
Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

XPLORER

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

XPLORER Hoverboard City black 6" v2

Hoverboard City black v2 odlikuje brzina vožnje do 10 km/h i mogućnost prelaska do 20 km s jednim punjenjem. Atraktivna led svijetla plave boje omogućavaju vožnju po noći. Manja kilaža od ostalih modela čini ga pogodnim za prenošenje. Ovaj model podržava vozače do 120 kg težine. Uz njega dobivate daljinski upravljač za daljinsko zaključavanje i otključavanje hoverboarda i torbu za lakše prenošenje. Preuzmi Xplorer City app, poveži hoverboard s mobitelom, slušaj svoju omiljenu glazbu, prilagodi vozne karakteristike i prati podatke o svojim vožnjama.

3.799,00 kn

XPLORER sobni bicikl s naslonom WAVE

Sobni bicikl s naslonom Wave poboljšana je verzija sobnog bicikla. Dolazi s čvrstim naslonom za leđa koji omogućuje kvalitetan trening i osobama smanjene pokretljivosti. Idealna je sprava za početnike i napredne korisnike jer se na njemu mogu odraditi lagani, ali i intenzivni treninzi. Vježbanjem na sobnom biciklu smanjuju se masne naslage, jača muskulatura te se poboljšava kardiovaskularni sustav. Sagorijevanje kalorija nikad nije bilo lakše, a sada je moguće i iz udobnosti svog doma. Remenje na pedalama osigurava efikasnije pedaliranje gurajući prema dolje, ali i podižući prema gore. Sobni bicikl Xplorer Wave dolazi sa zamašnjakom od 3 kg uz 8 podesivih stupnjeva otpora s obzirom na individualnu potrebu. Računalo s LCD ekranom prati: brzinu, potrošene kalorije, puls, skeniranje, udaljenost, vrijeme.

1.599,00 kn

XPLORER traka za trčanje NEW YORK S2 SILVER

Xplorer New York S2 motorna traka za trčanje dizajnirana je za korisnike težine do 120 kg. Ovaj pristupačni i lagani stroj može se jednostavno sklopiti i spremiti ispod kreveta. Lako i sigurno vježbanje pružit će vam zadovoljstvo trčanja i vrhunske vježbe u vašem domu ili uredu. Idealna je za početnike i napredne korisnike. Traka za trčanje Xplorer New York ima aplikaciju EQiSports s kojom možete pratiti napredak, kao i bluetooth zvučnik. Donje LCD računalo prikazuje: brzinu, sagorijevanje kalorija, udaljenost, vrijeme. Gornje LED računalo sadrži tipku START / STOP, tipke SPEED + / SPEED- i pokazivač brzine od 12 km / h (1-12). Traka za trčanje također ima daljinski upravljač s kojim možete pokrenuti traku i kontrolirati brzinu.

4.999,99 kn
Zatvori