Izbornik
Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Trimeri/kosilice i alati za uređenje vrta

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

BOSCH električni trimer ART23SL

Bosch električni trimer s niti ART 23 SL, snaga motora: 280 W, promjer rezanja (nit): 23 cm, težina 1,7 kg. Jamči optimalnu duljinu flaksa zahvaljujući „poluautomatskom sustavu namatanja (Semi-Auto Feed)“ koji automatski otpušta flaks šišača prilikom uključivanja. 280 W i 12 500 min-1 omogućuju brzo, čisto šišanje travnjaka uz dobru kvalitetu reza.

314,99 kn

EINHELL škare za živicu akumulatorske GE-CH 1846 Li-Solo

Einhell akumulatorske škare za živicu GE-CH 1846 Li - Solo iz Power X-Change obitelji su efikasan uređaj koji zahvaljujući maloj težini i veličini pruža odlične rezultate kod poslova obrezivanja i uređivanja živice i grmova na velikim površinama gdje nema pristupa električnoj mreži. Za dugi životni vijek akumulatorskih škara za živicu zaslužan je metalni prijenos, a za čiste i precizne rezultate rezanja, oštrice su izrađene od laserski rezanog i dijamantom brušenog čelika. Integrirani 2-ručni sigurnosni prekidač zaustavlja oštrice za manje od sekunde nakon što se otpusti prekidač. Oštrice su zaštićene aluminijskim poklopcem. Štitnik protiv udaraca ima rupu koja služi da se akumulatorske škare za živicu objese na zid i tako uštede prostor kod skladištenja. GE-CH 1846 Li - Solo dolaze s čvrstom zaštitom oštrica za siguran i jednostavan transport i skladištenje. Power X-Change baterija i punjač nisu uključeni u isporuku i mogu se kupiti pojedinačno.

499,00 kn

EINHELL škare za živicu akumulatorske teleskopske GE-HH 18/45 Li T-Solo

Akumulatorske teleskopske škare za živicu GE-HH 18/45 Li T vrlo su moćan alat koji služi za održavanje živice i grmlja na velikim parcelama i u vrtovima kod kojih nemate pristupa električnoj mreži. Metalni prijenos pruža dugotrajno korištenje, a laserski rezani i dijamantom brušeni čelični noževi brinu se za čiste rezultate rezanja. Stabilna aluminijska teleskopska ručka može se podesiti i fiksirati beskonačno na svakoj visini. Beskonačno podesiva dodatna ručka prilagođena je korisniku pomoću svog praktičnog brzog zaključavanja. Da biste izvršili i teške okomite i vodoravne rezove visoko i precizno, glava motora može se naginjati u 7 položaja, a glavna ručica u 4 položaja, tako da ih prilagodi svakoj radnoj situaciji. Škare za živicu mogu se udobno transportirati i skladištiti s čvrstim štitnikom za rezanje. Baterija i punjač nisu uključeni u isporuku.

849,00 kn

KAWASAKI motorni trimer CG261L-KA

Motorni trimer, ima ugrađen KAWASAKI benzinski motor snage 2 KW omogućuju brzo, čisto šišanje travnjaka uz dobru kvalitetu reza.

2.599,99 kn 2.079,99 kn

KAWASAKI motorni trimer CG35L CG52IL-KA

Motorni trimer, ima ugrađen KAWASAKI benzinski motor snage 2 KW omogućuju brzo, čisto šišanje travnjaka uz dobru kvalitetu reza.

3.299,99 kn 2.804,99 kn
Zatvori