Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Trevi

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

TREVI akcijska kamera GO 2500 4K

Sportski digitalni fotoaparat TREVI GO 2500 idealan je alat za dinamično snimanje i fotografiranje vodenih avantura, avantura na putovanjima, odmorima ili tijekom bavljenja sportom (npr. skijanje, motocikl, biciklizam, plivanje, padobranstvo i sl. …) Sportski fotoaparat opremljena je s dva zaslona, kutom gledanja 170°, ima ugrađen visokokvalitetni Sony senzor i snima video zapise u 4K Ultra HD rezoluciji, a fotografije snima s rezolucijom. 16 MP. Uključeno vodootporno kućište omogućava ronjenje do dubine od 30 metara, a ugrađeni mikrofon omogućuje snimanje zvuka. Sportska kamera se može koristiti i kao web kamera!

79,00 €

TREVI auto radio SCD 5702 BT

Trevi SCD 5702 BT Bluetooth auto radio idealan je uređaj za reprodukciju vaše omiljene glazbe s raznih medija dok vozite. Zahvaljujući integriranom MP3 playeru, možete slušati pjesme i playliste s USB memorija, SD kartica, FM radija i izravno s vašeg pametnog telefona putem AUX-IN ulaza ili bežične Bluetooth veze. Koristeći Bluetooth, možete sigurno telefonirati i jednostavno puniti svoj pametni telefon tako da ga uključite u USB priključak. Prednja ploča Trevi auto radija je fiksirana i pričvršćena na kontrolnu ploču, a pored alfanumeričkog LCD zaslona možete pronaći sve informacije kao što su broj radijske postaje i broj pjesme u reprodukciji te brojne tipke za kontrolu glasnoće slušanja, listanje pjesama ili radija frekvencije.

34,90 €

TREVI bluetooth zvučnik X JUMP XJ 90

24W XJ 90 Amplified Speaker, iz nove marke prijenosnih zvučnika visokih performansi X JUMP, audio je uređaj za bežičnu reprodukciju glazbe sa svih uređaja koji imaju Bluetooth vezu, uživajući u izvrsnoj kvaliteti zvuka i sposoban zadovoljiti i najzahtjevnije uši.

55,00 €

TREVI LED TV LTV 1904 SA2

19 "HD Trevi LTV 1904 SA2 LED TV je televizija s digitalnim zemaljskim prijamnikom DBVT-T2 za primanje besplatnih programa u visokoj razlučivosti HD s kodekom H.265 10 bita i satelitskim DVBS-S2 za gledanje besplatnih kanala. Na njegovom 19-inčnom zaslonu, s izravnim D-LED pozadinskim osvjetljenjem, možete pratiti svoje omiljene programe i reproducirati multimedijske filmove u video, Mp3 i Jpeg formatu.

169,00 €

TREVI mikrofon bežični EM 401 R

Bežični mikrofon EM 401-R proizvođač Trevi je dizajniran za pjevanje karaoka i druge mogućnosti, jer ima raspon frekvencija od 174 MHz – 216 MHz. Mikrofon je bežičan te omogućava jednostavno i praktično korištenje. Mikrofon također ima izuzetno lagan dizajn, tako da se neće nositi previše prepreka i na avion.

32,00 €

TREVI zvučnik bluetooth XF 440 KB

S Trevi XF 440 KB zvučnikom s pojačalom možete animirati svoje večeri i zabave, satima uživajući u dobroj glazbi koju želite. Opremljen ručkom za lakši transport, možete ga vući gdje god želite. Opremljen je integriranim MP3 playerom datoteka putem flash memorije kao što su USB i Micro SD te s AUX-IN i ulazima za mikrofon. Daljinski upravljač s potpunom kontrolom i dinamički žičani mikrofon upotpunjuju opremu.

99,00 €
Zatvori