Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Toorx

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

TOORX orbitrek ERX-75

Izvrsno sredstvo za fitness za kućnu upotrebu omogućuje vam vježbanje kad god želite, bez obzira na vremenske prilike. Radi s magnetom i zamašnjakom od 12 kg, jednostavnim gumbom možete prilagoditi do 8 razina opterećenja. Dizajniran je za odrasle, a ne klizajuća stopala pružit će ugodnu vježbu. Zaslon će vam pokazati vrijeme vježbanja, brzinu, udaljenost, otkucaje srca i sagorijevane kalorije.

477,80 €

TOORX sprava za veslanje ROWER ACTIVE

Sprava za veslanje Toorx s 8 stupnjeva sistema magnetnog otpora, koja je opremljena s LCD zaslonom. Sprava za veslanje je idealna za sve, koji žele poboljšati svoj životni stil, a istovremeno vježbati na ozbiljnoj spravi. Ova sprava za veslanje je pravi izbor, jer veslanje jednim pokretom aktivira gotovo sve mišiće.

424,71 €

EVERFIT sobni bicikl BFK 500

Everfit BFK 500 sobni bicikl s ručnim upravljanjem omogućuje vam odabir između 8 razina opterećenja. Opremljen je podesivim upravljačem i sjedalom. Koristi magnetski kočioni sustav i pogodan je za kućnu uporabu. Bicikl za vježbanje ima zamašnjak od 5 kg.

185,81 €

Ploča za održavanje ravnoteže

Ploča za ravnotežu od 16 inča, poboljšava koordinaciju i fleksibilnost te jača vaše mišiće.

11,94 €

TOORX aerobic step klupica AHF-023

Step klupica je klasična naprava za aerobni trening. Step klupica se jednostavno upotrebljava, i s ne klizajućim jastucima omogućava da klupica ne klizi po tlu. Dimenzije klupice: 68 x 28 x 10/15 cm.

37,16 €

TOORX bicikl sobni BRX-35

Sobni bicikl TOORX BRX-35 ima nosivost od 100 kg i 8 stupnjeva otpora , kao i podesiv volan i sjedalo. Njegov kompjuter mjeri vrijeme, udaljenost, brzinu, potrošnju energije i otkucaje srca. Sobni bicikl primjeren je za svaki dom. Omogućuje vježbanje i kada vam vrijeme nije naklonjeno. Magnetni sistem kočenja s 5 kg zamašnjakom. Ima 8 stupnjeva otpora. Podesiv volan i sjedalo za podešavanje po mjeri svakom korisnika.

222,97 €
Zatvori