Izbornik
Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Proizvodi označeni sa 'tijesta'

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

BOSCH kuhinjski aparat MUM58420

Bosch kuhinjski aparat MUM5, priključna snaga: 1000 W, boja: crvena/siva. 3D PlanetaryMixing: brzo i savršeno miješanje svih sastojaka; zahvaljujući poboljšanom planetarnom sistemu miješanja s jedinstvenim gibanjem u tri dimenzije istovremeno, 7 radnih brzina. Velika zdjela od nehrđajućeg čelika kapaciteta od 3,9 l (do 2,7 kg mješavine za torte ili 1.9 kg dizanog tijesta). Dodatni pribor: metlica za miješanje, metlica za tučenje i metlica za gnječenje, sjeckalica uključuje 3 diska (dvostrani disk za rezanje, dvostrani disk za mljevenje, disk za ribanje), torbica za pribor, poklopac sa prorezom za dodavanje sastojaka.

1.869,00 kn

BOSCH ručni mikser MFQ4020S

Bosch ručni mikser Styline, priključna snaga: 450 W, boja: bijela. Stilski ručni mikser za zahtjevne stranke s inovativnim metlicama, 5 radnih brzina, dodatni turbo stupanj rada. Lagano kućište s ručkom koja je meka na dodir za udobno i sigurno rukovanje prilikom miješanja. Dodatni pribor: 2 visoko učinkovite Fine-Creamer metlice od nehrđajućeg čelika za odlične rezultate tučenja i miješanja u najkraćem roku, 2 stabilne metlice za gnječenje.

299,00 kn

BOSCH ručni mikser s posudom MFQ36460S

Bosch ručni mikser ErgoMixx, snaga: 450 W, boja: bijela. Moderna tehnologija motora: jak, tih i lagan, 5 radnih brzina, dodatni turbo stupanj rada. Postolje s automatski okretnom zdjelom: za udoban rad i slobodne ruke. Maksimalni kapacitet posude: 500 g brašna + dodaci (tijesto za kruh ili pizzu). Dodatni pribor: 2 turbo metlice za miješanje, 2 stabilne metlice za gnječenje.

489,00 kn

BOSCH ručni mikser MFQ4030S

Bosch ručni mikser Styline, priključna snaga: 500 W, boja: bijela. Moderna tehnologija motora: jak, tih i lagan. Stilski ručni mikser za zahtjevne stranke s inovativnim metlicama, 5 radnih brzina, dodatni turbo stupanj rada. Lagano kućište s ručkom koja je meka na dodir za udobno i sigurno rukovanje prilikom miješanja. Dodatni pribor: 2 visoko učinkovite Fine-Creamer metlice od nehrđajućeg čelika za odlične rezultate tučenja i miješanja u najkraćem roku, 2 stabilne metlice za gnječenje.

439,00 kn

BOSCH kuhinjski aparat MUM4405

Bosch kuhinjski aparat MUM4, priključna snaga: 500 W, boja: bijela. "Multi-motion-drive", 4 radne brzine, pozicija parkiranja. Plastična posuda za miješanje za najviše 0,75 kg brašna + dodaci (za najviše 2 kg tijesta) sa prozirnim poklopcem sa pomagalom za punjenje. Dodatni pribor: metlica za miješanje, metlica za tučenje i metlica za gnječenje.

709,00 kn

BOSCH kuhinjski aparat MUM54I00

Bosch kuhinjski aparat MUM5, priključna snaga: 900 W, boja: bijela/narančasta. "Multi-motion-drive", 7 radnih brzina, elektronska regulacija radne brzine. Posuda za miješanje od nehrđajućeg čelika zapremine 3.9 l. Dodatni pribor: metlica za miješanje, metlica za tučenje i metlica za gnječenje za savršeno pečenje, torbica za pribor, poklopac sa prorezom za dodavanje sastojaka.

1.429,00 kn
Zatvori