Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Strong

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

STRONG LED TV 24HC3023

Strong LED TV pored kompaktnog dizajna, serija C302 uvjerava bogatstvom boja, izvrsnim zvukom i brojnim udobnim značajkama. USB priključak za reprodukciju datoteka, popis omiljenih kanala za pohranu željenog redoslijeda i rezervacija odbrojavanja izravno iz programskog vodiča na ekranu (EPG) samo su neki od njih. Nadalje, ovaj TV dolazi s ugrađenim DVB-T2 / C / S2 tunerom i CI utorom. Doživite televiziju kao nikada prije. Ovaj televizor moguće je spojiti na 12V priključak struje te je tako pogodan za kampiranja, brodove i mjesta gdje standardna strujna mreža nije dostupna.

132,72 €

STRONG TV stick android SRT 41

Priključite 4K HDMI Google TV uređaj kako biste svoj televizor nadogradili u Smart TV s izravnim pristupom trgovini Google Play! Uređaj je opremljen najnovijom verzijom sustava Google TV, odobren je od strane Googlea te omogućuje pristup brojnim aplikacijama, igrama, uslugama za streaming itd. Uživajte u omiljenim filmovima izravno putem usluga Netflix, Youtube, Prime Video ili Disney+*. SRT41 također dolazi s nezaobilaznim značajkama kao što su 4K UHD razlučivost, H.265 dekodiranje, dvostruki pojas Wi-Fi, Chromecast itd. Uz Googleov pomoćnik sa svim značajkama možete upravljati reprodukcijom, glasovnim naredbama pokrenuti ili nastaviti prikazivanje TV emisija i filmova te zatražiti odgore na različita pitanja.

69,00 €

STRONG android TV box LEAP-S1

Verzija Android 8.1 - Zasnovan na Androidu 8.1 OS, s velikom brzinom i glatkim performansama, i osmišljen da vaš obični televizor pretvori u pametni. DDR3 2 GB RAM-a, eMMC 8 GB ROM - Opremljen je s DDR3 2GB RAM-a i eMMC 8GB ROM-om, tako može pružiti dovoljno prostora i slobode za instaliranje aplikacija, bez brige da će vam ponestati prostora. Daljinski upravljač glasa - Xiaomi Mi Box S tražit će ono što želite govoreći daljinskim upravljačem. DTS-HD i Dolby stereo zvuk - Obrada Dolby audio i DTS-HD kodiranjem zvuka omogućuju Vam da u potpunosti uživate u 3D premium kvaliteti zvuka i kino efektu istovremeno. Priključak HDMI 2.0 - Možete izravno spojiti televizor i Mi Box S putem HDMI kabela i postaviti kućni kino za najbolji multimedijski doživljaj 4K x 2K UHD. 4K HDR visoke jasnoće - Sadrži najnoviju 4K HDR tehnologiju i brzu 4K obradu, reprodukciju do 60 kadrova u sekundi, pružajući ultra visoke razlučivosti i realističan vizualni doživljaj. Pristupite mnoštvu sadržaja - Kompatibilno je s raznim aplikacijama i daje vam pristup vrhunskim videozapisima, uslugama i stalnom protoku novog svježeg sadržaja.

69,00 €
Zatvori