Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Ostali ručni alati

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

EINHELL auto dizalica CC-TJ 2000

Einhell hidraulična dizalica CC-TJ 2000 je stabilna i mobilna dizalica za automobile s 2 tone nosivosti. S visinom podizanja od 33 cm ova dizalica je velika pomoć kod raznih poslova u garaži ili radionici. Za veću sigurnost zaslužan je podmetač za podizanje i poluga za podizanje. Integrirani sigurnosni ventil sprječava nastanak šteta kod preopterećenja. 2 kotača s kugličnim ležajima pružaju jednostavan manevar s dizalicom, a dizalica se i vrlo jednostavno može transportirati zahvaljujući praktičnoj ručki.

54,90 €

Ljestve aluminijske dvodjelne 2x11 gazišta

Profesionalne dvodijelne ljestve koje se mogu preoblikovati u klasične ljestve. Izrađene su od čvrste aluminijske konstrukcije, opremljene su polipropilenskim trakama za dodatnu sigurnost, a protiv klizanja su osigurane specijalnim stopama i protukliznim rebrastim prečkama. Kompaktne su i lagane za transport i skladištenje. Ljestve 2x11 gazišta, nosivost do 150 kg.

175,00 €

Ljestve aluminijske dvodjelne 2x12 gazišta

Profesionalne aluminijske ljestve za jednostavnije i lakše korištenje. Mogu se koristiti kao naslonjene ljestve, produžene ili samostojeće. Ljestve nude savršenu stabilnost na neravnim površinama. Lagana struktura olakšava nošenje ljestava i odlaganje kad se ne koriste. Ljestve 2x12 gazišta, nosivost do 150 kg.

269,00 €

Ljestve aluminijske dvodjelne 2x13 gazišta

Profesionalne aluminijske ljestve za jednostavnije i lakše korištenje. Mogu se koristiti kao naslonjene ljestve, produžene ili samostojeće. Ljestve nude savršenu stabilnost na neravnim površinama. Lagana struktura olakšava nošenje ljestava i odlaganje kad se ne koriste. Ljestve 2x13 gazišta, nosivost do 150 kg.

295,00 €

Ljestve aluminijske dvodjelne 2x7 gazišta

Profesionalne dvodjelne ljestve koje se mogu preoblikovati u klasične ljestve. Izrađene su od čvrste aluminijske konstrukcije i testirane do 150 kg težine pa se mogu koristiti i za profesionalnu uporabu. Dodatni odbojnici za jednostavno postavljanje ljestvi u samostojeći položaj, a protiv klizanja su osigurane specijalnim stopama i protukliznim rebrastim prečkama. Kompaktne su i lagane za transport i skladištenje.

112,81 €

Ljestve aluminijske jednodjelne 13 gazišta

Ljestve aluminijske jednodjelne s 9 gazišta koje koriste stručnjaci koji servisiraju uređaje, rade na održavanju ili doradi interijera. Ljestve su testirane za težine do 150 kg, zbog svoje male težine, pogodne su za sve vrste radova koje uključuju često prenošenje ljestvi. Vrlo se lako skladište, sigurne su za uporabu i koristan su alat u svakom kućanstvu.

127,00 €

Ljestve aluminijske jednodjelne 9 gazišta

Ljestve aluminijske jednodjelne s 9 gazišta koje koriste stručnjaci koji servisiraju uređaje, rade na održavanju ili doradi interijera. Ljestve su testirane za težine do 150 kg, zbog svoje male težine, pogodne su za sve vrste radova koje uključuju često prenošenje ljestvi. Vrlo se lako skladište, sigurne su za uporabu i koristan su alat u svakom kućanstvu.

64,00 €

Ljestve aluminijske multifunkcionalne 4x3 gazišta

Aluminijske multifunkcionalne ljestve koje se mogu koristiti u klasičnom obliku, kao prislonjene ljestve ili kao radna površina (platforma). Ove ljestve su zbog svoje nosivosti do 150 kg prikladne za profesionalnu uporabu, a odlične su i za kućansku uporabu. Mogu se postaviti u pet različitih konfiguracija i vrlo se lako skladište. Nisu teške što ih čini pogodnim za transport. Ljestve dolaze sa stabilizatorima za dodatnu sigurnost.

159,00 €

Ljestve aluminijske trodjelne 3x7 gazišta

Ljestve za profesionalnu ili kućnu uporabu, mogu se slagati u tri različite formacije. Njihovo sklapanje omogućuje jednostavan transport i skladištenje, a imaju iznimnu visinu dohvata. Izrađene su od čvrste aluminijske konstrukcije što ih čini stabilnim i sigurnim. Protiv klizanja su osigurane specijalnim stopama i protukliznim rebrastim prečkama, a dodatnu sigurnost im pružaju polipropilenske trake. Ljestve 3x7 gazišta, nosivost do 150 kg.

113,00 €

Ljestve željezne Minifero 2 gazišta

Samostojeće željezne ljestve s jednostranim ulazom. Izrađene su od čvrste željezne konstrukcije i obojene zaštitnom bijelom bojom. Kompaktne su i ne zauzimaju puno prostora. Namijenjene su korištenju u uredima, kućanstvima, trgovinama i skladištima. Široka platforma i čvrsta željezna gazišta omogućuju duži rad na ljestvama. Maksimalna nosivost do 150 kg.

35,00 €

Ljestve željezne Minifero 4 gazišta

Samostojeće željezne ljestve s jednostranim ulazom. Izrađene su od čvrste željezne konstrukcije i obojene zaštitnom bijelom bojom. Kompaktne su i ne zauzimaju puno prostora. Namijenjene su za kućnu upotrebu, vrlo su stabilne i sigurne. Široka platforma i čvrsta željezna gazišta omogućuju duži rad na ljestvama. Maksimalna nosivost do 150 kg.

66,36 €

Držač vakuum dvostruki

Profesionalni vakuum držač (dvostruki) izrađen je od aluminija s gumenim vakuumom. Ima promjer 5" i nosivost 85 kg. Ergonomska ručka za veću udobnost pri radu. Idealan je za nošenje keramičkih pločica, mramora i stakla. Provjerite je li površina čista i glatka prije uporabe.

25,22 €

FUSIO stol radni T140 INOX 430

Radni stol sa kvadratnim prednjim rubovima, izrađena je bez drvenih spojeva, a kao pojačanje koristi se dvostruko prešani lim debljine 2 mm lijeplen biadezivnim sredstvom.

282,70 €

Ljestve aluminijske dvodjelne 2x6 gazišta

Profesionalne aluminijske ljestve za jednostavnije i lakše korištenje. Mogu se koristiti kao naslonjene ljestve, produžene ili samostojeće. Ljestve nude savršenu stabilnost na neravnim površinama. Lagana struktura olakšava nošenje ljestava i odlaganje kad se ne koriste. Ljestve 2x6 gazišta, nosivost do 150 kg.

79,63 €

Ljestve aluminijske molerske 2x5 gazišta

Soboslikarske (ličilačke, molerske, piturske) ljestve izrađene od aluminija za jednostavnije i lakše korištenje. Gazište treće stepenice je prošireno na 80 mm i omogućuje sigurniji rad i duže stajanje na ljestvama bez umaranja. Ljestve su opremljene vješalicom za radni materijal. Stabilnost i sigurnost konstrukcije postignuti su varenjem gazišta i prečki. Stope su opremljene specijalnim „kapama“ koje štite od proklizavanja. Nosivost od 150 kg čini ove ljestve pogodnim za profesionalnu uporabu.

87,60 €

Pojas za vezivanje sa zaustavljačem 6m/35mm - 2000 kg zeleni

Traka za vezanje tereta 6m / 35mm zelena, nosivost 2000 kg.

6,10 €
Filteri
Min: 6,00 € Max: 295,00 €
kn6 kn295
Zatvori