Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Miele

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

MIELE pećnica ugradbena H 2467BP D

Pećnica modernog dizajna s umreženjem, pirolizom i FlexiClip vodilicom. Uređaj koji se može umrežiti s WLAN-om, te istiskuje manje čišćenje - Piroliza. Sadrži puno prostora i fleksibilnosti - 76L volumena na 5 razina.

1.239,00 €

MIELE perilica posuđa G 5310 SC Active Plus

Samostojeće perilice posuđa za optimalne rezultate sušenja zahvaljujući AutoOpen sušenju. Najbolji rezultati u manje od sat vremena - QuickPowerWash. Inovativan dizajn i maksimalan komfor – 3D MultiFlex ladica. Pranje svježom vodom – od 6 l litara u automatskom programu. Dodatna ušteda do 50 % elekt. energije − priključak na toplu vodu. Fleksibilno i sigurno pozicionirano – Comfort oblik košare.

999,00 €

MIELE perilica posuđa G 7020 SC

Samostojeće perilice posuđa s 3D MultiFlex ladicom za najveći komfor. Najbolji rezultati u manje od sat vremena - QuickPowerWash. Sve potpuno suho − AutoOpen sušenje. Pranje svježom vodom - od 6,0 litara u automatskom programu. Posebno lagano otvaranje i zatvaranje vrata − ComfortClose. Fleksibilno i sigurno pozicionirano – ComfortPlus oprema košara.

1.272,81 €

MIELE perilica posuđa ugradbena G 7160 Scvi Autodos

Potpuno integrirana perilica posuđa s automat. doziranjem zahvaljujući AutoDos funkciji s integriranim PowerDisk. Inovativan dizajn i maksimalan komfor – 3D MultiFlex ladica. Jednostavna komunikacija s uređajem – Miele@home. Najbolji rezultati u manje od sat vremena - QuickPowerWash. Pranje svježom vodom - od 6,0 litara u automatskom programu. Posebno lagano otvaranje i zatvaranje vrata − ComfortClose.

1.699,00 €

MIELE perilica rublja WWD660 WCS

TDos & 8kg W1 perilica rublja sa prednjim punjenjem s TwinDos i Miele@home. Automatsko doziranje sredstva za pranje na tipku – TwinDos. Olakšano glačanje. Savršena nadopuna za posebne primjene - CapDosing. Jednostavno rukovanje pritiskom prsta - DirectSensor. Miele@home – pametno umreženi za više mogućnosti. Energetski razred: A.

1.139,00 €

MIELE perilica rublja WWI860 WCS

W1 perilica rublja 9 kg s prednjim punjenjem: S TwinDos i SingleWash za energetski i vremenski štedljivu njegu rublja. Automatsko doziranje sredstva za pranje na tipku – TwinDos. Najbrža moguća čistoća – QuickPowerWash. Savršena nadopuna za posebne primjene - CapDosing. Zaslon i praktično upravljanje na dodir - ComfortSensor. Miele@home – pametno umreženi za više mogućnosti. Energetski razred: A.

1.679,00 €

MIELE ploča ugradbena KM 6520 FR

Neovisna električna ploča sa 4 zone za kuhanje za najviši komfor uz isplativu početnu cijenu. Jednostavno upravljanje – EasySelect. Atraktivan dizajn - 574 mm širine s obuhvatnim okvirom. Fleksibilno - 4 zona za kuhanje uklj. 1 Vario zona. Praktičnost - Automatika zakuhavanja za svaku zonu. Sigurno - tri stupnja indikatora preostale topline za svaku zonu.

899,00 €

MIELE ploča ugradbena KM 7464 FL

Neovisna indukcijska ploča s PowerFlex poljem za kuhanje za maksimalni učinak. 4 zone za kuhanje uključuje 1 jako PowerFlex područje za kuhanje. Širine 620 mm za položenu ugradnju ili ugradnju u ravnini površine. Komunikacija sa napom.

1.439,00 €

MIELE sredstvo za osjetljivo rublje WOOLCARE

WoolCare sredstvo za fino rublje 1,5 l za vunu, svilu i ostale osjetljive tekstile.

17,90 €

MIELE filter za finu prašinu HX-FSF-2

Filtar za finu prašinu filtrira najfinije čestice prašine iz zraka. Plisirani materijal zadržava najfinije čestice prašine. Prethodno čišćenje filtra funkcijom ComfortClean. Jednostavno vađenje filtra zahvalju. ergonomski oblikovanoj ručki. Za održivost snage uređ. filtar treba mijenjati svake tri godine. Kompatibilno s baterijskim usisavačem Triflex HX1 Facelift i HX2.

56,94 €

MIELE filter za usisavač SF-AP 50

AirClean Plus filtar Učinkovito filtriranje za posebno čisti zrak. Hermetički zatvara svu prašinu. Zrak u prostoriji je nakon usisavanja čišći nego prije. Za održivost snage uređaja potrebna je godišnja izmjena filtra. Sadržaj: 1 filtar.

23,70 €

MIELE filter za usisavač SF-SA 50

Silence AirClean filtar s timestrip® prigušivač buke za usisavač. Zrak u prostoriji je nakon usisavanja čišći nego prije. Za smanjenje zvukova ventilatora i motora. S timestrip® indikatorom zamjene filtra. Za održivost snage uređaja potrebna je godišnja izmjena filtra. Sadržaj: 1 filtar.

26,00 €

MIELE kartuša UP 1 SENSITIVE

Miele UltraPhase 1 Sensitive Dvokomponentno sredstvo za pranje za obojano i bijelo. Bez mirisa i boja – posebno podnošljivo za kožu. Sa sastojcima biljnog porijekla. Izuzetno učinkovito uklanjanje mrlja i pri nižim temperaturama. Izdašno – za 36 pranja. Za sve Miele W1 perilice rublja s TwinDos opcijom.

18,90 €

MIELE kartuša UP 2 SENSITIVE

Miele UltraPhase 2 Sensitive Dvokomponentno sredstvo za pranje za obojano i bijelo. Bez mirisa i boja – posebno podnošljivo za kožu. Sa sastojcima biljnog porijekla. Izuzetno učinkovito uklanjanje mrlja i pri nižim temperaturama. Izdašno – za 63 pranja. Za sve Miele W1 perilice rublja s TwinDos opcijom.

18,90 €

MIELE kartuša UP1 1402 L

Dvokomponentno sredstvo za pranje za obojano i bijelo. Izdašno – 1,4 l za 37 pranja. Za intenzivne boje i besprijekornu bjelinu rublja. Izuzetno učinkovito uklanjanje mrlja i pri nižim temperaturama

17,90 €

MIELE kartuša WA UP2 1401 L

Miele UltraPhase 2 dvokomponentno sredstvo za pranje za obojano i bijelo. Za intenzivne boje i besprijekornu bjelinu rublja. Izuzetno učinkovito uklanjanje mrlja i pri nižim temperaturama. Kod automatskog doziranja ne možete prekoračiti količinu. Izdašno – 1,4 l za 50 pranja. Za sve Miele W1 perilice rublja s TwinDos opcijom.

16,50 €
Filteri
Zatvori