Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Metabo

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

EINHELL pumpa za pretakanje GC-TP 4622

Einhell GC-TP 4622 pumpa za pretakanje posebno je pogodna za visoki dostavni tlak. Sa snagom od 460 W, pumpa stvara maksimalni tlak isporuke od 3,7 bara za maksimalnu dovodnu visinu od 37 m. Pumpa može isporučiti do 2.250 litara na sat. Pored toga, pumpa ima praktični odzračni vijak. Pumpa za pretakanje je izdržljiva u dizajnu s čvrstim kućištem pumpe dugotrajnim metalnim navojima na usisnim i tlačnim konektorima, visokokvalitetnim mehaničkim brtvama i čvrstim postoljem, uključujući rupe za pričvršćivanje. Nadalje, termostatski prekidač za isključivanje sprječava svaku mogućnost oštećenja motora od pregrijavanja.

79,50 €

METABO AKU set 2.9.3 18V

Akumulatorski udarni ključ SSW 18 LT 300 BL: Kompaktni akumulatorski udarni ključ s 1/2" muškim kvadratom i 300 Nm. Aku bušilica/odvijač BS 18 LT BL: bušilica/odvijač bez četkica optimalne snage za najteže primjene.

460,00 €

METABO akumulatorska bušilica odvijač BS14.4

Lagana kompaktna bušilica / odvijač izuzetno kompaktnog dizajna za svestranu upotrebu, integrirano radno svjetlo za osvjetljavanje kontaktnog područja, praktična kuka za remen može se pričvrstiti na desnu ili lijevu stranu bez alata, baterije s prikazom kapaciteta za provjeru stanja napunjenosti, ultra-M tehnologija: najviše performanse, nježno punjenje i 3 godine jamstva na baterijski paket.

199,08 €

METABO brusilica FMS200

METABO brusilica FMS200, trokutasta osnovna ploča za brušenje rubova, uglova i površina, lagan i praktičan stroj za praktičan rad jednom rukom, vrlo dobar omjer težine i performansi za rad s malim umorom, područje hvatanja s ne klizajućom površinom mekog držanja, uložak za prašinu s filtrom za rad bez spajanja na usisavač, mogućnost izvlačenja spajanjem na univerzalni usisavač putem adaptera (pribor).

82,29 €

METABO brusilica kutna W 9-125

Nizak zamor kao nikada prije: kompaktna kutna brusilica s najmanjim opsegom ručke u svojoj klasi za savršenu ergonomiju. Dulji radni vijek, više snage: Metabo Marathon motor s patentiranom zaštitom od prašine, do 20% veći kapacitet preopterećenja i 50% veći okretni moment. Podesivi štitnik bez alata; otporan na uvijanje Metabo S-automatic mehanička sigurnosna spojka: minimizira povratni udarac na najnižu razinu kada se disk neočekivano zaglavi - za maksimalnu sigurnost korisnika i brz napredak. Zaštita od ponovnog pokretanja nakon prekida napajanja. Kućište mjenjača može se odvrnuti, rotirati u koracima od 90° i ponovno montirati za rad lijevom rukom ili rezanje. Auto-stop karbonske četkice za zaštitu motora.

112,68 €

METABO brusilica kutna W750-115

Robustan, univerzalan i ekonomičan: ergonomska kutna brusilica za svaku primjenu. Snažni motor od 750 W, 11500 okr/min. Restart zaštita: sprječava slučajno pokretanje nakon nestanka struje.

59,72 €

METABO brusilica kutna W750-125

METABO brusilica kutna W750-125 robusna, univerzalna i ekonomična, ergonomska kutna brusilica za bilo koju primjenu, štitnik otporan na uvijanje, ponovno pokrenite zaštitu nakon prekida napajanja.

67,00 €

METABO brusilica kutna WB18 LTX 125

Jedinstveni inkapsulirani Metabo motor bez četkica s optimalnom zaštitom od prašine omogućuje brz napredak u radu i najveću učinkovitost. Tanak dizajn za rad bez zamaranja. Sustav brzih kočnica za najveću sigurnost korisnika zaustavlja disk u roku od nekoliko sekundi nakon isključivanja. Metabo Quick za izmjenu diska bez alata pomoću matice za brzo zatezanje. Podesivi štitnik bez alata; otporan na uvijanje. Baterija se može zakretati za bolji pristup teško dostupnim mjestima. Elektronsko sigurnosno isključivanje: smanjuje povratni udar ako se disk neočekivano zaustavi - za visoku sigurnost korisnika. Zaštita od preopterećenja: štiti motor od pregrijavanja. Elektronički meki start za glatko pokretanje. Zaštita od ponovnog pokretanja: sprječava nenamjerno pokretanje nakon promjene baterije. (Bez baterija.)

179,04 €

METABO brusilica kutna WEV11-125

METABO brusilica kutna WEV11-125 je kompaktna kutna brusilica s podesivom brzinom i najmanjim opsegom ručke u svojoj klasi za savršenu ergonomiju. Duži radni vijek, veća snaga: Metabo Marathon motor s patentiranom zaštitom od prašine, do 20% većim kapacitetom od preopterećenja i 50% više okretnog momenta. Vario-Constamatic (VC) elektronika sa potpunom kontrolom okretaja, idealna za rad na materijalima koji zahtijevaju prilagođene brzine i pri brzinama koje ostaju gotovo konstantne pod opterećenjem. Brza izmjena brusne ploče bez alata samo sa pritiskom na gumb ( Metabo M-Quick-sustavom ). Metabo S-automatska mehanička sigurnosna spojka: smanjuje povratni udar na najnižu razinu kada se disk neočekivano zaglavi - za maksimalnu sigurnost korisnika i brz napredak. Elektronička zaštita od preopterećenja, zaštita od laganog pokretanja i ponovnog pokretanja. Kućište zupčanika može se odvrnuti, rotirati u koracima od 90 ° i ponovno montirati za lijevu ruku ili rezanje. Auto-stop ugljične četke za zaštitu motora.

145,86 €

METABO brusilica kutna WP2000-230

Robustan motor. Deadman prekidač za visoku zaštitu korisnika. Bočna ručka se može montirati u tri položaja. Metabo sigurnosni prekidač sprječava nenamjerno pokretanje.

150,00 €

METABO brusilica ravna GE710 PLUS

METABO brusilica ravna GE710 PLUS ima dugo vreteno za brušenje - idealno za rad na teško dostupnim mjestima. Brava vretena za jednostavnu promjenu alata, aluminijska prirubnica od lijevanog kalupa za dugi radni vijek stroja, Vario-Constamatic (VC) - Elektronika za rad s materijalima koji zahtijevaju prilagođene brzine, a koje su pod opterećenjem gotovo konstantne. Papučica za unaprijed odabrani broj okretaja, Elektroničko sigurnosno isključivanje motora radi sigurnog rada u slučaju da se alat neočekivano zaustavi. Zaštita od ponovnog pokretanja: sprječava nenamjerno pokretanje nakon prekida napajanja. Elektronička zaštita od preopterećenja za dugi vijek trajanja. Precizan ovratnik za stacionarnu upotrebu. Uklonjiva zaštitna gumena kapa za ugodan i siguran rad. Tanak dizajn za idealno rukovanje. Precizna čahura za preciznu koncentričnost. Motor Metabo Marathon s patentiranom zaštitom od prašine za dugi vijek trajanja.

185,81 €

METABO brusilica SXE3150

Lagana brusilica savršene ergonomije. Variospeed (V) Elektronika za rad pri prilagođenim brzinama koje odgovaraju različitim materijalima primjene. Područje za hvatanje s mekom površinom protiv klizanja. Čvrsto aluminijsko lijevano kućište ležaja. Rad s niskim vibracijama zahvaljujući glatkom radu. Tekstilna vrećica za prašinu koja se lako prazni za rad bez uređaja za usisavanje. Mogućnost izvlačenja pomoću spajanja višenamjenskog usisavača. Brusna podloga s više rupa za učinkovito izvlačenje i duži vijek trajanja brusnog medija.

145,86 €

METABO bušilica - odvijač akumulatorski BS18L

Aku bušilica - odvijač s izuzetno kompaktnim dizajnom, 2 x 18V Li-ion (2,0 Ah), punjač: SC60 (60-minutni). Samostezna glava 1,5 - 13 mm. Zaokretni moment: 48 Nm, broj okretaja: 0-450/0-1800 o/min. Bušenje: u drvu do 20 mm, u čeliku do 10 mm.

199,08 €

METABO bušilica - odvijač akumulatorski BS18Li

Aku bušilica - odvijač s izuzetno kompaktnim dizajnom, 2 x 18V Li-ion (2,0 Ah),. Samostezna glava 1,5 - 13 mm. Zaokretni moment: 48 Nm, broj okretaja: 0-450/0-1800 o/min. Bušenje: u drvu do 20 mm, u čeliku do 10 mm.

199,08 €

METABO bušilica čekić KH5-40

Kombinirani čekić s 2 funkcije: udarno bušenje i klesanje. Metabo S-automatic sigurnosna spojka: mehaničko odvajanje pogona kada je svrdlo blokirano za siguran rad. Robusno kućište mjenjača od tlačno lijevanog aluminija za optimalno odvođenje topline i izdržljivost.

445,82 €

METABO bušilica čekić KHE2644

METABO bušilica čekić KHE2644, kombinirani čekić s 3 funkcije: bušenje čekićem, bušenje i klesanje. Vario (V) - Elektronika za rad prilagođenim brzinama kako bi odgovarala različitim aplikativnim materijalima. Elektronički meki start za precizno bušenje. Djelovanje čekića visokih performansi, precizno postavljeno u kućište od aluminijske legure: dugotrajno i robusno. Metabo S-automatska sigurnosna spojka: mehaničko odvajanje pogona za siguran rad ako se bušilica neočekivano zaustavi. Prekidač koji se zaključava za ugodan rad u kontinuiranom radu.

185,81 €
Filteri
Min: 17,00 € Max: 797,00 €
kn17 kn797
Zatvori