Kolačići: Izbor je vaš

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Klikom na gumb 'Prihvati' suglasni ste s primanjem kolačića i slažete se s time da ste pročitali i razumijete izjavu o Privatnosti podataka (dostupna na gumbu 'Saznaj više'). Ova stranica koristi kolačiće. Jedan ili više kolačića koje koristimo je bitno kako bi dijelovi ove web stranice djelovali i već su postavljeni. Možete izbrisati i blokirati sve kolačiće s ove web stranice, ali dijelovi web stranice neće raditi. Da biste saznali više o kolačićima koji se koriste na ovoj web stranici i kako izbrisati kolačiće, pogledajte naša Pravila privatnosti klikom na Saznaj više

Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Metabo

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

METABO brusilica kutna WE 2000

WE2000 je velika kutna brusilica s robusnim motorom snage 2000W. Odličan izbor za profesionalce i početnike. Namjenjena je za rezanje i brušenje raznih materijala, a zbog kvalitetnog motora otpornog na visoke temperature primjenjuje se u građevinarstvu i strojarstvu. Promjer brusnih i reznih ploča je 230mm, snaga motora je 2000W. Brusilica ima zaštitu od ponovnog pokretanja sprječava slučajno pokretanje za sigurnost, čak i ako je uređaj priključen na izvor napajanja s uključenim prekidačem. Bočna ručka može se montirati u 3 položaja. Visokokvalitetni motor otporan na visoke temperature i zaštita od prašine čine ovu brusilicu pravim izborom. Brusilica posjeduje Metabo sigurnosni prekidač koji sprječava nenamjerno pokretanje.

131,75 €
Najniža cijena u 30 dana:

155,00 €

METABO hidropak HWW 3300/25G

METABO hidropak HWW 3300/25G za automatsku opskrbu vodom, navodnjavanje vrta i crpljenje podzemne vode, cirkulaciju bistre vode. Posuda pod tlakom za uštedu energije i opskrbu vodom uz malo buke. Pritisni prekidač na spremniku za automatsko aktiviranje u slučaju povećane potrebe za vodom. Kondenzatorski motor bez održavanja. Zaštita od preopterećenja: štiti motor od pregrijavanja. Kvalitetni sustav kliznih brtvi za dugi vijek trajanja. Odvojeni otvor za punjenje vodom za jednostavan rad pumpe. Čep za odvod vode (uklonjivi bez alata) za zaštitu u slučaju mraza. Za navodnjavanje vrta s 1 ili 2 prskalice. Priključak pumpe je na jednofaznu izmjeničnu struju.

175,95 €
Najniža cijena u 30 dana:

207,00 €

METABO brusilica kutna W750-115

Robustan, univerzalan i ekonomičan: ergonomska kutna brusilica za svaku primjenu. Snažni motor od 750 W, 11500 okr/min. Restart zaštita: sprječava slučajno pokretanje nakon nestanka struje.

67,00 €

METABO brusilica kutna WEV11-125

METABO brusilica kutna WEV11-125 je kompaktna kutna brusilica s podesivom brzinom i najmanjim opsegom ručke u svojoj klasi za savršenu ergonomiju. Duži radni vijek, veća snaga: Metabo Marathon motor s patentiranom zaštitom od prašine, do 20% većim kapacitetom od preopterećenja i 50% više okretnog momenta. Vario-Constamatic (VC) elektronika sa potpunom kontrolom okretaja, idealna za rad na materijalima koji zahtijevaju prilagođene brzine i pri brzinama koje ostaju gotovo konstantne pod opterećenjem. Brza izmjena brusne ploče bez alata samo sa pritiskom na gumb ( Metabo M-Quick-sustavom ). Metabo S-automatska mehanička sigurnosna spojka: smanjuje povratni udar na najnižu razinu kada se disk neočekivano zaglavi - za maksimalnu sigurnost korisnika i brz napredak. Elektronička zaštita od preopterećenja, zaštita od laganog pokretanja i ponovnog pokretanja. Kućište zupčanika može se odvrnuti, rotirati u koracima od 90 ° i ponovno montirati za lijevu ruku ili rezanje. Auto-stop ugljične četke za zaštitu motora.

159,00 €

METABO bušilica - odvijač akumulatorski BS18L

Aku bušilica - odvijač s izuzetno kompaktnim dizajnom, 2 x 18V Li-ion (2,0 Ah), punjač: SC60 (60-minutni). Samostezna glava 1,5 - 13 mm. Zaokretni moment: 48 Nm, broj okretaja: 0-450/0-1800 o/min. Bušenje: u drvu do 20 mm, u čeliku do 10 mm.

226,00 €

METABO bušilica čekić KHE2644

METABO bušilica čekić KHE2644, kombinirani čekić s 3 funkcije: bušenje čekićem, bušenje i klesanje. Vario (V) - Elektronika za rad prilagođenim brzinama kako bi odgovarala različitim aplikativnim materijalima. Elektronički meki start za precizno bušenje. Djelovanje čekića visokih performansi, precizno postavljeno u kućište od aluminijske legure: dugotrajno i robusno. Metabo S-automatska sigurnosna spojka: mehaničko odvajanje pogona za siguran rad ako se bušilica neočekivano zaustavi. Prekidač koji se zaključava za ugodan rad u kontinuiranom radu.

185,81 €

METABO bušilica čekić KHE2860

METABO bušilica čekić KHE2860, kombinirani čekić s 3 funkcije: bušenje čekićem, bušenje i klesanje. Metabo Quick brza izmjena između stezne glave SDS Plus i stezne glave bez ključa za bušenje u drvu i metalu. Savršena ergonomija zahvaljujući težištu blizu ruke i optimiziranoj konturi ručke. Donji prekidač zaštićen od oštećenja i prašine. Vario (V) -Elektronika za rad prilagođenim brzinama kako bi odgovarala različitim aplikativnim materijalima. Metabo maraton-motor sa zaštitom od prašine za dugi vijek trajanja. Djelovanje čekića visokih performansi, precizno postavljeno u kućište izrađeno od legure aluminija: dugotrajno i robusno. Metabo S-automatska sigurnosna spojka: mehaničko odvajanje pogona za siguran rad ako se bušilica neočekivano zaustavi. Prekidač koji se zaključava za ugodan rad u kontinuiranom radu. Kuglasti zglob koji štiti kabel za optimalnu slobodu kretanja tijekom rada. Uz metaBOX, inteligentno rješenje za transport i skladištenje

342,00 €

METABO bušilica-čekić KHA18 BL24 AKU (bez baterije)

Izuzetno lagan i kompaktan bežični čekić s integriranim sučeljem za izvlačenje. Maksimalne performanse bušilice, učinkovitost i radni vijek zahvaljujući tehnologiji bez četkica i udarnom radu visokih performansi. Kombinirani čekić s 3 funkcije: udarno bušenje, bušenje i klesanje.

367,51 €

METABO hidropak HWW 4000/25G

METABO hidropak HWW 4000/25G za automatsko opskrbu vodom, za navodnjavanje vrta i crpljenje podzemne vode, kao i za crpljenje, pumpanje prazne, cirkulaciju bistre vode. Posuda pod tlakom za uštedu energije i opskrbu vodom s malo buke. Pritisni prekidač na spremniku za automatsko aktiviranje u slučaju povećane potrebe za vodom. Kondenzatorski motor bez održavanja ima zaštitu od preopterećenja i time štiti motor od pregrijavanja. Kvalitetni sustav kliznih brtvi za dug vijek trajanja. Odvojeni otvor za punjenje vodom za jednostavan rad pumpe. Čep za odvod vode (uklonjivi bez alata) za zaštitu u slučaju mraza, za navodnjavanje vrta s 1 do 3 prskalice. Elektromotor pumpe je jednofazni.

221,00 €

METABO klamerica zračna DKG80/16

METABO klamerica zračna DKG80/16 je uređaj za obradu spajalicama, učvršćivanje košuljica, materijala, izolacijskog materijala. Uređaj je praktičan i lagan za jednostavan rad, a naročito na teško dostupnim mjestima. Ergonomsko kompozitno kućište: izolirano ne klizajuće i malo vibracija za ugodan rad Gumirana ručka za ergonomski rad bez umora.

145,00 €

METABO LED lampa naglavna MET6.57003

Svjetlost jačine 160 lumena, prilagođavanje snopa (osnovno osvjetljenje, jako osvjetljenje, pulsirajuće osvjetljenje). Nagnite svjetiljku da biste promijenili smjer svjetla. Podesive trake za prilagođavanje baklje veličini glave korisnika. Pokreću je 3 AAA baterije.

19,00 €

METABO pila ubodna STEB 100 QUICK

Izuzetno tanka ubodna pila za savršeno rukovanje u svakoj primjeni. Precizno piljenje usklađeno s materijalom zahvaljujući promjenjivoj brzini hoda, hodu klatna i nisko postavljenom vođenju lista pile s potporom opruge. Metabo Quick za izmjenu lista pile bez alata i s automatskim izbacivanjem. Izborna funkcija ispuhivanja strugotine osigurava slobodan pogled na reznu liniju. Vario-Tacho-Constamatic (VTC) - elektronika punog vala za rad s materijalima koji zahtijevaju prilagođene brzine hoda, koje ostaju gotovo konstantne pod opterećenjem. Mogućnost ekstrakcije pomoću priključka višenamjenskog usisavača. Neodvojivo zaštitno staklo koje se može gurnuti prema dolje za učinkovito izvlačenje i zaštitu od letećih strugotina. Precizna vodilica i uređaj za vođenje dostupni su kao dodatna oprema.

210,00 €

METABO pila ubodna STEB 65 QUICK

METABO pila ubodna STEB 65 QUICK, omogućuje zamjenu listova pile bez alata, gornja ručka s ne klizajućom površinom mekog materijala. Variospeed (V) elektronika za rad s prilagođenim brzinama hoda za upotrijebljene materijale. Mogućnost ekstrakcije povezivanjem višenamjenskog usisavača. Funkcija puhanja čipa za jasan pogled na liniju rezanja.

73,50 €

METABO pila ubodna STEB 65 QUICK

METABO pila ubodna STEB 65 QUICK, omogućuje zamjenu listova pile bez alata, gornja ručka s ne klizajućom površinom mekog materijala. Variospeed (V) elektronika za rad s prilagođenim brzinama hoda za upotrijebljene materijale. Mogućnost ekstrakcije povezivanjem višenamjenskog usisavača. Funkcija puhanja čipa za jasan pogled na liniju rezanja.

66,00 €

METABO punjač i baterija 2 x 4,0 Ah basic set

Metabo osnovni set koji sadržava 2 baterije od 4 Ah i punjač.

176,39 €

METABO vrtna pumpa P2000G

METABO pumpa za navodnjavanje vrta i crpljenje podzemne vode, kao i pumpanje, pumpanje prazne, cirkulacija čiste vode. Prednosti Metabo pumpe su: kondenzatorski motor bez održavanja, zaštita od preopterećenja (štiti motor od pregrijavanja), kvalitetni sustav kliznih brtvi za dugi vijek trajanja, odvojeni otvor za punjenje vodom za jednostavan rad pumpe, čep za odvod vode (uklonjivi bez alata) za zaštitu u slučaju mraza, gumirana stopala za rad s malo buke i niskim vibracijama, ergonomska ručka za ugodan transport, navodnjavanje vrta s 1 ili 2 prskalice.

101,00 €
Zatvori