Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Metabo

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

METABO brusilica FMS200

METABO brusilica FMS200, trokutasta osnovna ploča za brušenje rubova, uglova i površina, lagan i praktičan stroj za praktičan rad jednom rukom, vrlo dobar omjer težine i performansi za rad s malim umorom, područje hvatanja s ne klizajućom površinom mekog držanja, uložak za prašinu s filtrom za rad bez spajanja na usisavač, mogućnost izvlačenja spajanjem na univerzalni usisavač putem adaptera (pribor).

82,29 €

METABO brusilica kutna W 9-125

Nizak zamor kao nikada prije: kompaktna kutna brusilica s najmanjim opsegom ručke u svojoj klasi za savršenu ergonomiju. Dulji radni vijek, više snage: Metabo Marathon motor s patentiranom zaštitom od prašine, do 20% veći kapacitet preopterećenja i 50% veći okretni moment. Podesivi štitnik bez alata; otporan na uvijanje Metabo S-automatic mehanička sigurnosna spojka: minimizira povratni udarac na najnižu razinu kada se disk neočekivano zaglavi - za maksimalnu sigurnost korisnika i brz napredak. Zaštita od ponovnog pokretanja nakon prekida napajanja. Kućište mjenjača može se odvrnuti, rotirati u koracima od 90° i ponovno montirati za rad lijevom rukom ili rezanje. Auto-stop karbonske četkice za zaštitu motora.

129,00 €

METABO brusilica kutna WE 2000

WE2000 je velika kutna brusilica s robusnim motorom snage 2000W. Odličan izbor za profesionalce i početnike. Namjenjena je za rezanje i brušenje raznih materijala, a zbog kvalitetnog motora otpornog na visoke temperature primjenjuje se u građevinarstvu i strojarstvu. Promjer brusnih i reznih ploča je 230mm, snaga motora je 2000W. Brusilica ima zaštitu od ponovnog pokretanja sprječava slučajno pokretanje za sigurnost, čak i ako je uređaj priključen na izvor napajanja s uključenim prekidačem. Bočna ručka može se montirati u 3 položaja. Visokokvalitetni motor otporan na visoke temperature i zaštita od prašine čine ovu brusilicu pravim izborom. Brusilica posjeduje Metabo sigurnosni prekidač koji sprječava nenamjerno pokretanje.

155,00 €

METABO bušilica - odvijač akumulatorski BS18L

Aku bušilica - odvijač s izuzetno kompaktnim dizajnom, 2 x 18V Li-ion (2,0 Ah), punjač: SC60 (60-minutni). Samostezna glava 1,5 - 13 mm. Zaokretni moment: 48 Nm, broj okretaja: 0-450/0-1800 o/min. Bušenje: u drvu do 20 mm, u čeliku do 10 mm.

226,00 €

METABO bušilica - odvijač B 18 LT BL SE 2X4AH AKU

Bušilica / odvijač kompaktnog dizajna za univerzalne i zahtjevne primjene. Jedinstveni motor bez četkice Metabo za brzi napredak rada i najveću učinkovitost.

390,00 €

METABO bušilica čekić KHE2644

METABO bušilica čekić KHE2644, kombinirani čekić s 3 funkcije: bušenje čekićem, bušenje i klesanje. Vario (V) - Elektronika za rad prilagođenim brzinama kako bi odgovarala različitim aplikativnim materijalima. Elektronički meki start za precizno bušenje. Djelovanje čekića visokih performansi, precizno postavljeno u kućište od aluminijske legure: dugotrajno i robusno. Metabo S-automatska sigurnosna spojka: mehaničko odvajanje pogona za siguran rad ako se bušilica neočekivano zaustavi. Prekidač koji se zaključava za ugodan rad u kontinuiranom radu.

185,81 €

METABO bušilica čekić KHE2860

METABO bušilica čekić KHE2860, kombinirani čekić s 3 funkcije: bušenje čekićem, bušenje i klesanje. Metabo Quick brza izmjena između stezne glave SDS Plus i stezne glave bez ključa za bušenje u drvu i metalu. Savršena ergonomija zahvaljujući težištu blizu ruke i optimiziranoj konturi ručke. Donji prekidač zaštićen od oštećenja i prašine. Vario (V) -Elektronika za rad prilagođenim brzinama kako bi odgovarala različitim aplikativnim materijalima. Metabo maraton-motor sa zaštitom od prašine za dugi vijek trajanja. Djelovanje čekića visokih performansi, precizno postavljeno u kućište izrađeno od legure aluminija: dugotrajno i robusno. Metabo S-automatska sigurnosna spojka: mehaničko odvajanje pogona za siguran rad ako se bušilica neočekivano zaustavi. Prekidač koji se zaključava za ugodan rad u kontinuiranom radu. Kuglasti zglob koji štiti kabel za optimalnu slobodu kretanja tijekom rada. Uz metaBOX, inteligentno rješenje za transport i skladištenje

342,00 €

METABO bušilica-čekić KHA18 BL24 AKU (bez baterije)

Izuzetno lagan i kompaktan bežični čekić s integriranim sučeljem za izvlačenje. Maksimalne performanse bušilice, učinkovitost i radni vijek zahvaljujući tehnologiji bez četkica i udarnom radu visokih performansi. Kombinirani čekić s 3 funkcije: udarno bušenje, bušenje i klesanje.

367,51 €

METABO klamerica zračna DKG80/16

METABO klamerica zračna DKG80/16 je uređaj za obradu spajalicama, učvršćivanje košuljica, materijala, izolacijskog materijala. Uređaj je praktičan i lagan za jednostavan rad, a naročito na teško dostupnim mjestima. Ergonomsko kompozitno kućište: izolirano ne klizajuće i malo vibracija za ugodan rad Gumirana ručka za ergonomski rad bez umora.

145,00 €

METABO LED lampa naglavna MET6.57003

Svjetlost jačine 160 lumena, prilagođavanje snopa (osnovno osvjetljenje, jako osvjetljenje, pulsirajuće osvjetljenje). Nagnite svjetiljku da biste promijenili smjer svjetla. Podesive trake za prilagođavanje baklje veličini glave korisnika. Pokreću je 3 AAA baterije.

19,00 €

METABO pila kružna KGS305M

Najveća poprečna i kutna pila mobilne M-klase - lagana, precizna, jednostavna za korištenje. Ogromna učinkovitost rezanja zahvaljujući izuzetno snažnom univerzalnom motoru i velikom listu pile Veliki kapacitet rezanja zahvaljujući kliznoj funkciji za široke radne komade. Kompaktna mala težina, pogodna i za transport jednom rukom Robustan dizajn od tlačno lijevanog aluminija za najviše zahtjeve. Jednostavan transport zahvaljujući ergonomski dizajniranim ručkama i bravi glave pile Učinkovito usisavanje prašine pomoću integrirane lopatice za prašinu. Brzo i precizno postavljanje zajedničkih kutova pomoću zaustavnih točaka Laser za točan prikaz linije rezanja (napajan iz mreže, nisu potrebne baterije). Proširivi produžeci širine stola, koji se također mogu ukloniti za stavljanje ispod iznimno dugih radnih komada Jarko LED radno svjetlo za osvjetljenje linije za rezanje (napajanje iz mreže, nisu potrebne baterije). Klizni visoki stražnji profili ograde za sigurno piljenje Brza stezaljka za sigurno pričvršćivanje radnog komada s gornje ili prednje strane. Vodilica dubine za jednostavno stvaranje utora Glava pile može se naginjati ulijevo, s dodatnim rasponom kuta za podrezivanja-. Sve vage i upravljački elementi vidljivi su iz radnog položaja i njima se može upravljati intuitivno Jednostavna izmjena lista pile pomoću blokade vretena: nije potrebno rastavljanje štitnika klatna.

579,00 €

METABO pila ubodna STEB 100 QUICK

Izuzetno tanka ubodna pila za savršeno rukovanje u svakoj primjeni. Precizno piljenje usklađeno s materijalom zahvaljujući promjenjivoj brzini hoda, hodu klatna i nisko postavljenom vođenju lista pile s potporom opruge. Metabo Quick za izmjenu lista pile bez alata i s automatskim izbacivanjem. Izborna funkcija ispuhivanja strugotine osigurava slobodan pogled na reznu liniju. Vario-Tacho-Constamatic (VTC) - elektronika punog vala za rad s materijalima koji zahtijevaju prilagođene brzine hoda, koje ostaju gotovo konstantne pod opterećenjem. Mogućnost ekstrakcije pomoću priključka višenamjenskog usisavača. Neodvojivo zaštitno staklo koje se može gurnuti prema dolje za učinkovito izvlačenje i zaštitu od letećih strugotina. Precizna vodilica i uređaj za vođenje dostupni su kao dodatna oprema.

210,00 €

METABO pila ubodna STEB 65 QUICK

METABO pila ubodna STEB 65 QUICK, omogućuje zamjenu listova pile bez alata, gornja ručka s ne klizajućom površinom mekog materijala. Variospeed (V) elektronika za rad s prilagođenim brzinama hoda za upotrijebljene materijale. Mogućnost ekstrakcije povezivanjem višenamjenskog usisavača. Funkcija puhanja čipa za jasan pogled na liniju rezanja.

73,50 €

METABO pila ubodna STEB 65 QUICK

METABO pila ubodna STEB 65 QUICK, omogućuje zamjenu listova pile bez alata, gornja ručka s ne klizajućom površinom mekog materijala. Variospeed (V) elektronika za rad s prilagođenim brzinama hoda za upotrijebljene materijale. Mogućnost ekstrakcije povezivanjem višenamjenskog usisavača. Funkcija puhanja čipa za jasan pogled na liniju rezanja.

66,00 €

METABO pištolj električni za prskanje boje FSP 600

Metabo električni pištolj za lakiranje, beskonačno podesiv za kružno i široko prskanje. Regulacija količine zraka i boje: precizan, ravnomjeran i visok nanos boje za izvrsne rezultate.

45,00 €

METABO pumpa za vodu P3300G

METABO pumpa za navodnjavanje vrta i crpljenje podzemne vode, kao i pumpanje, pumpanje prazne, cirkulacija čiste vode. Kondenzatorski motor bez održavanja, zaštita od preopterećenja: štiti motor od pregrijavanja, kvalitetni sustav brtvenih klizača za dugi vijek trajanja. Odvojeni otvor za punjenje vodom za jednostavan rad pumpe, čep za odvod vode (uklonjivi bez alata) za zaštitu u slučaju mraza. Gumirana stopala za rad s malo buke i niskim vibracijama, ergonomska ručka za ugodan transport, za navodnjavanje vrta s 1 ili 2 prskalice.

127,00 €
Filteri
Zatvori