Izbornik
Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Manta

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

MANTA mikrofon bežični ARETHA MIC002

Manta bežični mikrofon MIC002 dizajniran je za karaoke uređaje i vrhunsko je rješenje za svaku pozornicu. U kompletu dolazi prijemnik koji se uključuje na utor mikrofona na audio uređaju (na primjer karaoke zvučnik) i mikrofon sa ugrađenim odašiljačem. Za napajanje prijemnika i mikrofona koriste se AA baterije. Domet mikrofona ovisi o uvjetima u prostoru gdje se koristi te o snazi baterije, okvirno 8 do 20 metara. Mikrofon se također može koristiti i kao klasični žičani mikrofon. Samo odspojite antenu i priključite klasični kabel za spajanje mikrofona sa XLR priključkom. U kompletu sa mikrofonom isporučuje se i ovaj kabel duljine oko 2,5 m. Glava mikrofona ispunjena je posebnom spužvom koja potiskuje šum. Zahvaljujući tome, MIC002 savršeno prenosi zvuk govora ili pjevanja bez nepotrebnih smetnji koje dolaze iz okoline.

119,99 kn

MANTA zvučnik karaoke SPK5033

Party Audio SPK5033 je iznimno snažan i mobilan zvučnik. 40W RMS snage se generira preko 12" (30 cm) zvučnika i upravo to će omogućiti odličnu zabavu gdje god vi to poželjeli. Kotačići, teleskopska ručka i ugrađena baterija koja omogućuje autonomiju na jednom punjenu do 4h ovaj zvučnik čini savršenim izvorom zabave na svakom otvorenom prostoru. Bluetooth 5.0 veza omogućuje povezivanje s vašim pametnim telefonom ili tabletom. Možete se povezati i reproducirati glazbu s USB uređaja, memorijske kartice ili izravno putem AUX ulaza (MP3 uređaj, pametni telefon, prijenosno računalo itd.).

799,99 kn

MANTA zvučnik karaoke SPK5310

Karaoke zvučnik MANTA SPK5310 pravi je multimedijski centar, ima ugrađenu brzu Bluetooth 5.0 vezu za povezivanje s vašim pametnim telefonom ili tabletom, na njega možete spojiti gitaru, puštati glazbu s USB uređaja, memorijskih kartica ili izravno putem AUX ulaza (MP3 uređaj, prijenosnik itd.…). Ugrađena snažna punjiva baterija, daljinski upravljač i uključeni bežični mikrofon omogućit će nezaboravnu audio avanturu karake, bilo gdje i bilo kada. Može se pohvaliti izuzetnom snagom, jer ćete moći uživati u čak 30 W efektivne snage (3000W P.M.P.O). Super Bass funkcija u kombinaciji s dva 8" woofera daje izuzetno dubok i snažan bas, što znači da će vaša zabava biti nezaboravna i trajat će do jutarnjih sati.

1.499,00 kn
Zatvori