Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Leifheit

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

LEIFHEIT daska za glačanje Air Board S Basic

Kompaktna daska za glačanje s refleksijom topline dimenzija 110 x 30 cm. Prikladno za glačala i glačala na paru.

58,50 €

LEIFHEIT DASKA ZA GLAČANJE AIRBOARD COMPACT M

Kompaktna daska za glačanje s refleksijom topline dimenzija 120 x 38 cm. Prikladno za glačala i glačala na paru. Podesiva visina kako bi se osigurala najbolja radna visina koja je udobna i prijatna prema leđima (između 78 do 98 cm).

73,80 €

LEIFHEIT DASKA ZA GLAČANJE AIRBOARD EXPRESS L

Daska za glačanje opremljena je velikim naslonom za glačalo za sigurno stajanje stanice za glačanje na paru. Osim toga, navlaka izrađena od čistog, perforiranog pamuka osigurava optimalno prodiranje pare. Ultra lagana površina za glačanje (130 x 38 cm).

95,80 €

LEIFHEIT daska za glačanje Classic M basic

LEIFHEIT daska za glačanje Classic M basic jednostavna i štedi prostor u skladištu, podesiva po visini do 88 cm i opremljena kompaktnom površinom za glačanje od 120 x 38 cm: daska za glačanje Classic M Basic iz Leifheita idealan je izbor za manje domove i savršen uvodni model za vaš prvi stan . Classic M Basic opremljen je fiksnim metalnim postoljem, a njegov stabilni okvir je podesiv po visini između 69 do 88 cm. Daska se može trenutno prilagoditi visini koja je najbolja za glačanje i nježna prema leđima. Kako se okvir ne bi otvarao prilikom pomicanja, Classic M Basic ima vlastitu transportnu bravu. Proljetno svježa, šarena navlaka unosi malo više energije u glačanje.

42,50 €

LEIFHEIT daska za glačanje Classic S basic

Classic S Basic Ironing Board početni je model dasaka za glačanje. Idealna daska za glačanje za male prostore te za one koji rijetko glačaju

37,20 €

LEIFHEIT navlaka za dasku za glačanje M Cotton Classic

Šarena navlaka za dasku za glačanje namijenjeno glačalima i glačalima na paru. Navlaka je opremljena podstavom od pjene debljine 3 mm, koja osigurava maksimalnu udobnost glačanja za daske s površinom glačanja 125 x 40 cm.

8,50 €
Zatvori