Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Legoni

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

LEGONI bicikl 12" CONTESSA

Bicikl Legoni Contessa 12" će očarati djevojčice sa svojim bojama i dizajnom. Bicikl je primjeren za djevojčice i pruža velike mogućnosti za zabavu i druženje sa prijateljima. Izgled bicikla je funkcionalan, s mnogim visokokvalitetnim komponentama budući da nam je sigurnost djece u prvom planu.

899,99 kn

LEGONI bicikl 16" BERNICE

Bicikl Legoni Bernice 16" će očarati djevojčice sa svojim bojama i dizajnom. Bicikl je primjeren za djevojčice i pruža velike mogućnosti za zabavu i druženje sa prijateljima. Izgled bicikla je funkcionalan, s mnogim visokokvalitetnim komponentama budući da nam je sigurnost djece u prvom planu.

949,99 kn

LEGONI trampolin sa zaštitnom mrežom i ljestvama FUN 366 cm TL19-366OR

Kvalitetni trampolin promjera 366 cm s unutarnjom sigurnosnom mrežom i ljestvama, boja: narančasta. Dizajniran je za vanjsku upotrebu.

1.699,00 kn

LEGONI trampolin sa zaštitnom mrežom i ljestvama SPACE 425 cm

Kvalitetni trampolin promjera 425 cm s unutarnjom sigurnosnom mrežom i ljestvama. Dizajniran je za vanjsku upotrebu.

1.899,00 kn

Zaštitna mreža za trampolin 305 cm

Sigurnosna mreža za trampolin je izrađena od čvrstog ali mekog na dodir vodootpornog polietilena, pojačanog oko vrha, sredine i dna. Ulazna vrata imaju visokokvalitetni patentni zatvarač koji se nalazi uz jednu od 6 šipki, što omogućuje lakše zakopčavanje i otkopčavanje mreže.

229,00 kn

LEGONI bicikl 12" TROOPER

Bicikl Legoni Trooper 12" će očarati djecu sa svojim bojama i dizajnom. Bicikl je primjeren za dječake i pruža velike mogućnosti za zabavu i druženje sa prijateljima. Izgled bicikla je funkcionalan, s mnogim visokokvalitetnim komponentama budući da nam je sigurnost djece u prvom planu.

899,99 kn
Zatvori