Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Legoni

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

LEGONI bicikl 12" CONTESSA

Bicikl Legoni Contessa 12" će očarati djevojčice sa svojim bojama i dizajnom. Bicikl je primjeren za djevojčice i pruža velike mogućnosti za zabavu i druženje sa prijateljima. Izgled bicikla je funkcionalan, s mnogim visokokvalitetnim komponentama budući da nam je sigurnost djece u prvom planu.

119,45 €

LEGONI trampolin sa zaštitnom mrežom i ljestvama FUN 366 cm TL19-366OR

Kvalitetni trampolin promjera 366 cm s unutarnjom sigurnosnom mrežom i ljestvama, boja: narančasta. Dizajniran je za vanjsku upotrebu.

225,50 €

Zaštitna mreža za trampolin 305 cm

Sigurnosna mreža za trampolin je izrađena od čvrstog ali mekog na dodir vodootpornog polietilena, pojačanog oko vrha, sredine i dna. Ulazna vrata imaju visokokvalitetni patentni zatvarač koji se nalazi uz jednu od 6 šipki, što omogućuje lakše zakopčavanje i otkopčavanje mreže.

30,39 €

LEGONI bicikl 12" TROOPER

Bicikl Legoni Trooper 12" će očarati djecu sa svojim bojama i dizajnom. Bicikl je primjeren za dječake i pruža velike mogućnosti za zabavu i druženje sa prijateljima. Izgled bicikla je funkcionalan, s mnogim visokokvalitetnim komponentama budući da nam je sigurnost djece u prvom planu.

119,45 €

LEGONI bicikl 16" BERNICE

Bicikl Legoni Bernice 16" će očarati djevojčice sa svojim bojama i dizajnom. Bicikl je primjeren za djevojčice i pruža velike mogućnosti za zabavu i druženje sa prijateljima. Izgled bicikla je funkcionalan, s mnogim visokokvalitetnim komponentama budući da nam je sigurnost djece u prvom planu.

126,09 €

LEGONI trampolin sa zaštitnom mrežom i ljestvama SPACE 244 cm

Kvalitetni trampolin promjera 244 cm s unutarnjom sigurnosnom mrežom i ljestvama. Dizajniran je za vanjsku upotrebu.

225,50 €
Zatvori