Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Legoni

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

LEGONI trampolin sa zaštitnom mrežom 244 cm

Trampolin sa zaštitnom mrežom Legoni promjera 244 cm je idealan za zabavu i korištenje na otvorenom. Trampolin se može sastaviti bez upotrebe bilo kakvih alata. Antikorozivne pocinčane opruge su iznimno visoke kvalitete. Materijal odskočne podloge je otporan na UV zračenja i razvijen je u Njemačkoj. Uz trampolin se ne isporučuju ljestve.

159,00 €

LEGONI trampolin sa zaštitnom mrežom 305 cm

Trampolin sa zaštitnom mrežom Legoni promjera 305 cm je idealan za zabavu i korištenje na otvorenom. Trampolin se može sastaviti bez upotrebe bilo kakvih alata. Antikorozivne pocinčane opruge su iznimno visoke kvalitete. Materijal odskočne podloge je otporan na UV zračenja i razvijen je u Njemačkoj. Uz trampolin se ne isporučuju ljestve.

159,20 €
Najniža cijena u 30 dana:

199,00 €

LEGONI trampolin sa zaštitnom mrežom 366 cm

Trampolin sa zaštitnom mrežom Legoni promjera 366 cm je idealan za zabavu i korištenje na otvorenom. Trampolin se može sastaviti bez upotrebe bilo kakvih alata. Antikorozivne pocinčane opruge su iznimno visoke kvalitete. Materijal odskočne podloge je otporan na UV zračenja i razvijen je u Njemačkoj. Uz trampolin se ne isporučuju ljestve.

259,00 €

LEGONI zaštitna mreža za trampolin 305 cm

Sigurnosna mreža za trampolin je izrađena od čvrstog ali mekog na dodir vodootpornog polietilena, pojačanog oko vrha, sredine i dna. Ulazna vrata imaju visokokvalitetni patentni zatvarač koji se nalazi uz jednu od 6 šipki, što omogućuje lakše zakopčavanje i otkopčavanje mreže.

30,00 €

LEGONI bicikl 12" CONTESSA

Bicikl Legoni Contessa 12" će očarati djevojčice sa svojim bojama i dizajnom. Bicikl je primjeren za djevojčice i pruža velike mogućnosti za zabavu i druženje sa prijateljima. Izgled bicikla je funkcionalan, s mnogim visokokvalitetnim komponentama budući da nam je sigurnost djece u prvom planu.

119,45 €

LEGONI bicikl 12" TROOPER

Bicikl Legoni Trooper 12" će očarati djecu sa svojim bojama i dizajnom. Bicikl je primjeren za dječake i pruža velike mogućnosti za zabavu i druženje sa prijateljima. Izgled bicikla je funkcionalan, s mnogim visokokvalitetnim komponentama budući da nam je sigurnost djece u prvom planu.

119,45 €
Zatvori