Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

KOODUU

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

KOODUU kockice leda za ponovnu upotrebu

Ovaj set kockica leda za višekratnu upotrebu idealan je pratilac za naše svjetiljke za zvučnike i držač za piće u jednom: Synergy 35, Synergy 50, Synergy 65, Sphere i Atmos. Pretvorite svoju lampu zvučnika u hladnjak za piće pomoću ovih kockica leda za višekratnu upotrebu. Zamrznite ih i stavite u odjeljak za držač pića na lampi zvučnika s malo vode i voilà! Vaša omiljena pića ostat će hladna satima. Savjet: Preporučujemo da koristite 2 kompleta leda za višekratnu upotrebu za Synergy 65 zbog velike veličine spremnika.

12,50 €

KOODUU LED svijeća SHINE

Uživajte u mekom, toplom svjetlu Kooduu punjive Shine LED Candle, savršene imitacije prave svijeće - bez ikakvih tradicionalnih rizika. Ova sigurna svijeća bez plamena ima ugrađenu punjivu bateriju i funkciju mjerača vremena (10 sati uključeno - 14 sati isključeno) osiguravajući bezbrižno osvjetljenje do 100 sati. Uživajte u atmosferi bez plamena, a da uopće ne morate paliti šibicu. Daje vam do 100 sati neprekidnog sjaja bez otvorene vatre, topline, dima ili potrebe za šibicama. Siguran je, otporan na vjetar i idealan za stvaranje malog svjetla koje se može ostaviti bez nadzora duge sate, u zatvorenom ili otvorenom prostoru...i potrebno mu je samo 3 sata da se potpuno napuni. S funkcijom mjerača vremena ne morate razmišljati o uključivanju ili isključivanju, to ide automatski. Kada je timer postavljen, Shine će 'goriti' 10 sati i sam se isključiti na 14 sati. Ciklus će se ponavljati dok se baterija ne isprazni ili dok ne isključite tajmer. Kombinirajte ga s Kooduu Glow svijećnjacima kako biste stvorili vrhunski ukrasni naglasak u svojoj omiljenoj boji i stilu. Neka sjaji!

49,00 €

KOODUU svijećnjak GLOW 08 COBALT BLUE

"Manje je više" zvuči istinitije s Kooduu Glow 08 u kobalt plavoj boji svijećnjaka. To je sigurnija i mnogo trajnija alternativa tradicionalnim svijećama zahvaljujući kompatibilnosti s dodatnom Kooduu punjivom Shine LED svijećom, elektronskom imitacijom svijeće bez plamena. Luksuzni svijećnjak Glow 08 ima jedinstven izgled inspiriran danskom pa izgleda sjajno u svakom dekoru. Njegov moderan dizajn odiše jednostavnošću i dolazi u širokom rasponu elegantnih i trendi boja. Kućište od brušenog aluminija i ručno izrađeno staklo daju mu luksuzan izgled i osjećaj. Uživajte u luksuznom svjetlu svijeća bez otvorene vatre uz Glow 08 Smoked Cobalt Blue i dodatnu Shine LED svijeću, sigurnu i punjivu alternativu tradicionalnim svijećama koja vam daje više od 100 sati svijeće uz samo 3 sata punjenja.

45,00 €

KOODUU svijećnjak GLOW 08 FROSTED SILVER

"Manje je više" zvuči istinitije s Kooduu Glow 08 u boji Frosted Silver svijećnjaka. To je sigurnija i mnogo trajnija alternativa tradicionalnim svijećama zahvaljujući kompatibilnosti s dodatnom Kooduu punjivom Shine LED svijećom, elektronskom imitacijom svijeće bez plamena. Luksuzni svijećnjak Glow 08 ima jedinstven izgled inspiriran danskom pa izgleda sjajno u svakom dekoru. Njegov moderan dizajn odiše jednostavnošću i dolazi u širokom rasponu elegantnih i trendi boja. Kućište od brušenog aluminija i ručno izrađeno staklo daju mu luksuzan izgled i osjećaj. Uživajte u luksuznom svjetlu svijeća bez otvorene vatre uz Glow 08 Frosted Silver i dodatnu Shine LED svijeću, sigurnu i punjivu alternativu tradicionalnim svijećama koja vam daje više od 100 sati svijeće uz samo 3 sata punjenja.

45,00 €

KOODUU svijećnjak GLOW 08 GREEN

"Manje je više" zvuči istinitije s Kooduu Glow 08 u zelenom svijećnjaku. To je sigurnija i mnogo trajnija alternativa tradicionalnim svijećama zahvaljujući kompatibilnosti s dodatnom Kooduu punjivom Shine LED svijećom, elektronskom imitacijom svijeće bez plamena. Luksuzni svijećnjak Glow 08 ima jedinstven izgled inspiriran danskom pa izgleda sjajno u svakom dekoru. Njegov moderan dizajn odiše jednostavnošću i dolazi u širokom rasponu elegantnih i trendi boja. Kućište od brušenog aluminija i ručno izrađeno staklo daju mu luksuzan izgled i osjećaj. Uživajte u luksuznom svjetlu svijeća bez otvorene vatre uz Glow 08 Green i dodatnu Shine LED svijeću, sigurnu i punjivu alternativu tradicionalnim svijećama koja vam daje više od 100 sati svjetla svijeća uz samo 3 sata punjenja.

45,00 €

KOODUU svijećnjak GLOW 08 MOODY BLUE

"Manje je više" zvuči istinitije s Kooduu Glow 08 u boji Moody Blue svijećnjaka. To je sigurnija i mnogo trajnija alternativa tradicionalnim svijećama zahvaljujući kompatibilnosti s dodatnom Kooduu punjivom Shine LED svijećom, elektronskom imitacijom svijeće bez plamena. Luksuzni svijećnjak Glow 08 ima jedinstven izgled inspiriran danskom pa izgleda sjajno u svakom dekoru. Njegov moderan dizajn odiše jednostavnošću i dolazi u širokom rasponu elegantnih i trendi boja. Kućište od brušenog aluminija i ručno izrađeno staklo daju mu luksuzan izgled i osjećaj. Uživajte u luksuznom svjetlu svijeća bez otvorene vatre uz Glow 08 Moody Blue i dodatnu Shine LED svijeću, sigurnu i punjivu alternativu tradicionalnim svijećama koja vam daje više od 100 sati svjetla svijeća uz samo 3 sata punjenja.

45,00 €
Zatvori