Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Hyundai

alles-beko-welcom
Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

HYUNDAI odvlaživač zraka HDR 30 VA

Hyundai odvlaživač zraka HDR 30 VA je novost u bogatom asortimanu Hyundai uređaja. Ovaj uređaj je savršen u borbi protiv suvišne vlage i stvara savršenu atmosferu u prostoriji u kojoj se nalazi. Hyundai odvlaživača zraka ujedno smanjujete i vjerojatnost razvijanja plijesni te prostor čini ugodnijim i zdravijim za boravak.

299,00 €

HYUNDAI odvlaživač zraka HDR 50 VA

Hyundai odvlaživač zraka HDR 50 VA je novost u bogatom asortimanu Hyundai uređaja. Ovaj uređaj je savršen u borbi protiv suvišne vlage i stvara savršenu atmosferu u prostoriji u kojoj se nalazi. Hyundai odvlaživača zraka ujedno smanjujete i vjerojatnost razvijanja plijesni te prostor čini ugodnijim i zdravijim za boravak.

369,00 €

HYUNDAI klima prijenosna HRM-09CMPV

U bogatoj ponudi Hyundai klima uređaja našla se i jedna vrlo zanimljiva mobilna jedinica Hyundai HRM-09CMPV, koja manjim prostorima osigurava nezaobilaznu mobilnost, jednostavno korištenje, hlađenje, ventilaciju i ovlaživanje, sve unutar kompaktnog kućišta modernog dizajna.

270,64 €
Najniža cijena u 30 dana:

318,40 €

HYUNDAI odvlaživač zraka HDR 20 WIVA

Hyundai odvlaživač zraka HDR 20 WIVA je novost u bogatom asortimanu Hyundai uređaja. Ovaj uređaj je savršen u borbi protiv suvišne vlage i stvara savršenu atmosferu u prostoriji u kojoj se nalazi. Hyundai odvlaživača zraka ujedno smanjujete i vjerojatnost razvijanja plijesni te prostor čini ugodnijim i zdravijim za boravak.

249,00 €

HYUNDAI prijenosna klima HRM-12HMPV

Hyundai je za vas stvorio, u punom smislu riječi, sve-u-jedan uređaj. Mobilnost, jednostavno korištenje, grijanje, hlađenje, ventilaciju i ovlaživanje spojili su u moderan i lijep dizajn koji će se s lakoćom uklopiti u svaki vaš interijer..

384,76 €
Zatvori