Izbornik
Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Proizvodi označeni sa 'gorenje mlinac za kavu'

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

GORENJE mlinac za kavu SMK150B

Gorenje mlinac za kavu, priključna snaga: 150 W. Kapacitet spremnika za zrna kave: 40 g. Materijal noža i unutrašnjosti posude: nehrđajući čelik. Poklopac sa sigurnosnim zaključavanjem i kabel koji se uvlači i pohranjuje u kućištu mlinca eliminiraju nered na radnoj plohi. Podešavanje vremena mljevenja za željene rezultate. Boja: crna.

199,90 kn

GORENJE mlinac za kavu SMK150W

Gorenje mlinac za kavu, priključna snaga: 150 W. Kapacitet spremnika za zrna kave: 40 g. Materijal noža i unutrašnjosti posude: nehrđajući čelik. Poklopac sa sigurnosnim zaključavanjem i kabel koji se uvlači i pohranjuje u kućištu mlinca eliminiraju nered na radnoj plohi. Podešavanje vremena mljevenja za željene rezultate. Boja: bijela.

199,90 kn

GRUNDIG mlinac za kavu CM6760

Grundig mlinac za kavu lagan i jednostavan za uporabu, upravljanje jednom rukom. Profesionalna ravna oštrica za mljevenje s pločicama od nehrđajućeg čelika omogućava mljevenje kave u 18 stupnjeva - od grubo do fino mljevene kave. Sigurna uporaba - zaštita od paljenja bez postavljenih nastavaka. Izrazito velika posuda za zrna kave, posuda za mljevenu kavu lako se odvaja i čisti.

329,00 kn
Zatvori